Sayan pisze: Niby wszystko fajnie, ale ja obecnie czuję się lekko zdezorientowany. Z moich obecnych inwestycji tylko Golem okazał się trafiony, ale niestety za mało w niego zainwestowałem żebym mógł jakoś świętować te ostatnie wzrosty. Dostałem dosłownie inwestycyjnego zatwardzenia, totalny brak pomysłów. Kiszę nadal Sysa do końca marca, mój czarny koń wyścigu i największa nadzieja. Zobaczymy
Nie martw się, ja mam tak ciągle.

Długie okresy marazmu podczas których nawet nie chce mi się dziobać dt małych sum na poloniexie, przerywane czasem jakimś fantastycznym interesem, który da dużo więcej niż dt z tego czasu. Grunt to być dobrym
obserwatorem i cierpliwie czekać z środkami. Ja teraz wolę kilka dni czy tygodni czekać na grubszy deal niż spędzać dnie na dt i wkur^iać się co 15 minut przy orderbookach poloniexowych nawet jak mam czas.

Przy dobrych pomysłach preferuję może nie all in ale solidne wejścia typu 50-80% kapitału a nie dobieranie kilku altów naraz i takie koszykowanie kilku na + i kilku na -. By pozostać długo na powierzchni nie zatonąć w crypto jak pewnie większość jako bagholderzy, trzeba się pomęczyć i umieć czekać na coś ciekawego zamiast pakować z samego przyzwyczajenia. Wejdę delikatnie może w Sys, z Golemem nam się udało, byłeś w nim też szybko jak ja i przeżyliśmy naprawdę złe cenowo czasy i wyszło na nasze.

Może z Sys będzie też git.
d4d5 c4dxc4 Nc3Nc6 d5Ne5 e4Nf6 b3cxb3 Qxb3e6 Nge2Nd3+ Kd2Nxf2 Rg1N6g4 h3Nh2 Ng3exd5 exd5g6 Ba3Qg5+ Kc2 Bf5+ Kb2Qd2+ Qc2Qxc2#