Wysłałem LTC na podany adres do wpłat przez giełde, czekałem 24 godziny i była transakcja widoczna jako pending czy tam sending nie pamietam, w każdym razie miała ona 0 potwierdzeń po 24 godzinach nadal. Potem zauważyłem że ta zielona kropka wielka "network" nie pali sie i ciagle pisze że synchronizuje, chociaz jak wysyłałem to jestem prawie pewien zie sie palila zielona kropka, poza tym 2 dni przed wysłaniem na moj wallet przysłałem troche LTC wiec był zaktualizowany raczej.
Na tej szarej transakcji z -xx LTC pod prawym myszki było pare opcji i jak klikałem na details to pisało że 0 potwierdzeń, a jak na "viev on the blockexplorer" to mi stronka wyświietlała "transakcja not found"

Wczoraj nagle transakcja znikla z histori w ogóle i kwota LTC pojawiła się znów w balanscie jednak na czerwono pisało przy niej z boku na czerwono -1,22 LTC czyli tak jakbym wysłał gdzieś 1,22 LTC a nie całość.
Do tego ciągle synchronizowało. Dzis włączam kompa i nic nie synchronizuje , zielona kropka sie pali cały czas i to -1,22 LTC znikło, mam całość LTC co miałem wcześniej a tej transakcji nie ma w ogole nigdzie w historii jakby nie istaniała. Jednak odzyskanie tych LTC trwało 3 dni (wiadomo nie siedzialem non stop przy kompie) i sie zastanawiam czy to sie nie powtórzy następnym razem. Tym razem LTC wróciło ale co jeśli kiedyś nie wróci

Czy to wina ze mam pewnie nieaktualny wallet czy czego ?
Wallet: Electrum-LTC 2.3.2.2 (windows)