Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Privacy]

Gaduła
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Priv

Postautor: Lordzik92 » niedziela, 1 lutego 2015, 16:27

Na slacku piszą że portfel jest już gotowy, nie będzie trzeba pobierać 200k bloków, odrazu będzie można testować. W ciągu 2 godzin wszystko powinno zostać zrobione.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 1 lutego 2015, 16:42

dzieki za info. bede śledził cene.

Hah jeszcze beta sie nie pokazala a juz zżuty pierwsze poszly i cena spadla do 3000s , chociaz na bitrrexie duze bid walle bronia ceny, ciekawe tylko czy wezmą na klate jak sie pojawi wiecej zzucających czy są na postrach tylko zeby nagonic wyzej.
chyba wszystko rozstrzygnie ta beta czy anon dziala czy niby dziala a nie dziala :P Wóz albo przewóz , chociaz jakby mial nie działac to by nie ogłaszali bety dla wszystkich bo to byloby bezsensu lub by nie dawali konkretnej daty.
@ Strugg nadal jestes full in Nav ?? :P
Bo takie wazne wydarzenie a nic nie piszesz, nawet jakis hype by sie przydał dla pocieszenie czy uspokojenia niektorcyh :P Ja mam za malo zeby miec sie czym przejmowac ale z tego co inni pisali to maja tego sporo CHYBA :P

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » niedziela, 1 lutego 2015, 17:24

Ktoś cały czas rzuca ładne ścianki, i chyba sam je zjada. Wszyscy czekają. Do 20:00 raczej wszystko się rozstrzygnie w jakim kierunku zmierzamy.
Myślę że cena stoi w miejscu bo nikt nowy nie ma jak zweryfikować NAVa przy niedziałającym bitcointalku...

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 1 lutego 2015, 17:43

Bidy na Bitrexie wygladaja za piekne aby byly prawdziwe. Nikt normalny nie czeka do ostatniego dnia zeby kupic za kilka btc coinow gdy od 2 czy 3 tygodni byla podana data bety anona. To wygląda na pompe bo ci co chcieli to mogli kupic dawno temu po 350-1k a nie wzucac w ostatni dzien 20 btc bidów. Raczej bede uwazal przy wchodzeniu w to bardziej niz mam zobaczymy co wyniknie.
Ja mam przykre doswiadczenia po CYC (polecaną przez wielu naszych na tym forum) gdzie sciana 27 BTC trzymala kurs po 8000s od wejscia coina a potem znikla i cena spadla do okolo 100s. Stracilem wtedy z 2-3 btc bo wszyscy mowili ze na drugi dzien wejdziemy na mintpala to bedzie to da mooon... i jak weszlismy wall znikl a cena dobila do podlogi na panic sellu.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » niedziela, 1 lutego 2015, 17:49

W tamtych czasach, coiny ,,miały" wartość tylko dlatego że miały być na mintpalu. Coin wchodził, i po 5 minutach był dump.
Z navem jest troche inna sytuacja. Jednak niepewność jest duża, bo nikt nie wie co tak naprawdę przyniesie ten anon... To że go wypuszczą jest prawie pewne, ale niewiadomo jak giełda na to zareaguje.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: chmielo » niedziela, 1 lutego 2015, 18:00

Pewnie Strugg strzyże januszy, bo kiedy jak nie teraz realizować zyski - mi to też za bardzo CYC'a przypomina.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » niedziela, 1 lutego 2015, 18:08

Na bittrexie nie ma prawie żadnej akcji, wszyscy czekają.

Edit. Bitcointalk znowu działa. Myślę że wkrótce zacznie się coś ruszać.

Edit 2. Mamy testy! Zobaczymy jak giełda zareaguje.

Gaduła
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » niedziela, 1 lutego 2015, 23:09

MAMY to ! narazie po 30 min testowania musze przyznac ze jest niezle:)

i z tej oto okazji dokupie co nie co:)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 2 lutego 2015, 18:44

cena spadla z 3200s do 2500s co jak na wejscie bety anona nie jest jakims dobrym znakiem że jest "nieźle" chyba ze non stop zzucaja ci co kupowali po 200-300s.
Ja niestety sprzedalem 50 k navow jak skoczyla cena na 1100s i teraz nie bede odkupywal 2 x drozej, jeszcze troche mi zostalo to zobaczymy co dalej.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » poniedziałek, 2 lutego 2015, 19:12

Rumcajs pisze:cena spadla z 3200s do 2500s co jak na wejscie bety anona nie jest jakims dobrym znakiem że jest "nieźle" chyba ze non stop zzucaja ci co kupowali po 200-300s.
Ja niestety sprzedalem 50 k navow jak skoczyla cena na 1100s i teraz nie bede odkupywal 2 x drozej, jeszcze troche mi zostalo to zobaczymy co dalej.
Rumcajs Ty wgl sledzisz sytuacje w watku czy tylko szybki rzut oka na gielde i post co slina na jezyk przyniesie?

Wiadomo bylo ze cena lekko spadnie .Teraz wszyscy czekaja na block explolera .Jak wyjdzie znowu wroci powyzej 3k. Jesli testy przebiegna pomyslnie mozna oczekiwac wybicia do 5k po wypuszczeniu wersji oficjalnej.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 2 lutego 2015, 19:34

wyobraź sobie że śledze, na tyle że widze że Ty jak cos piszesz w watku o navie na bitcointalku to sam hype, ile to wzrosnie zaraz cena 1 nav = 1 $ a jakos cena spada i to od razu po wyjsciu oczekiwanej bety anona, dziwne , nie ??

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » poniedziałek, 2 lutego 2015, 21:12

Rumcajs pisze:wyobraź sobie że śledze, na tyle że widze że Ty jak cos piszesz w watku o navie na bitcointalku to sam hype, ile to wzrosnie zaraz cena 1 nav = 1 $ a jakos cena spada i to od razu po wyjsciu oczekiwanej bety anona, dziwne , nie ??
Przemilcze.(pewnie chce Cie oszukac i okrasc)

Tak czy siak warto sciagnac mowy portfel beta i pobawic sie troche Anonem

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » poniedziałek, 2 lutego 2015, 21:40

0 panic sell, 90% handlu na bittrexie teraz to boty przy wolumenie 3,5 BTC... Sytuacja o tyle ciekawa że pomimo radości z testów, nikt nic nie robi (żadnych asków ani bidów). Ktoś jedynie po anonie wycofał te 9BTC ścianki i boty zrobiły reszte. Dopóki nie wyjdzie dowód na anonimowość tych testów, pewnie sytuacja nie ulegnie większej zmianie niż 200-300 sat w góre lub w dół.
Spodziewałem się większych ruchów i przynajmniej szybkiego skoku na 4k po ogłoszeniu anona. Ale nie było żadnej reakcji. Z jednej strony dobrze.
Cały czas mam wrażenie że ktoś prowadzi ludzi po sznurku i kreuje kreski tak jak chce. Jutro wieczorem kurs powinien ruszyć do góry. Wydanie testów to dopiero początek tego co oferują deweloperzy. Po zakończeniu testów jeśli nie zobaczę 8k sat to będę zdziwiony. Projekt typowo długoterminowy jeśli mowa o altach, jeśli pojawią się dowody na anonimowość tych transakcji przy takim zespole jaki teraz jest, może być naprawdę ciekawie. O ile na btctalku jest dość chaotycznie (trolle też swoje robią, przez co temat wygląda nieprofesjonalnie) , to na slacku czuć powiew rewolucji.

Wielkich spadków nie wróże, bo to będzie znaczyło upadek projektu, na co się nie zapowiada. Każdy wie że 3 szansy nie będzie, ale to samo tyczy się kupna po 2,5k ( ale dostępna ilośc po tej cenie zadowala już tylko boty).

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » środa, 4 lutego 2015, 20:13

Wyszedl block explorer. Mozna testowac

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » niedziela, 8 marca 2015, 12:03

od czasu mojego pierwszego posta cena +250% a mamy jeszcze caly jeden dzien do oficjalnej premiery.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » poniedziałek, 23 marca 2015, 17:45

Pomimo lekkiego opoznienia wreszcie jest.ANON niesamowita technologia -zachecam do sprobowania samemu.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1069
Reputacja postu: 
0

Postautor: adam1226 » poniedziałek, 23 marca 2015, 18:00

Są szanse na długoterminowy sukces?

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » poniedziałek, 23 marca 2015, 19:57

Szanse sa zawsze;d
Nie no a tak na powaznie to sprawdz samemu przetestuj i ocen,zeby nie bylo ze naganiam ;p moim zdaniem cos nowego ciekawego...

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » czwartek, 26 marca 2015, 18:57

Ojj strugg ale sie narobiło, ładnie ci teraz ?
nadal jesteś w 100% NAV ? :)
PR menager :) Świetny masz ten PR na privach :)
A chemal juz pisał że cena spadła bo ja kupiłem 100k :)
upssss :) Mam nadzieje ze odszczeka :)

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » czwartek, 26 marca 2015, 19:03

Profilaktycznie spuscilem 100k, bo znow k!@#$% bede wyplacal kase na dolku by zaplacic ZUS... A tu jeszcze milion sie kisi... Circus jak zwykle z tymi NAVami. Cos slabe te spadki, jednakze liczylem na jakies wzrosty a nie spadki...

Wróć do „Scrypt”