Za jedyne 0,65% i rośniearam_nemo pisze: Z tego co się dowiedziałem to środki grzecznie czekają na zakończenie transferu do mtgoxa i wtedy będzie bitcoinowa dolina mlekiem i miodem płynąca.

Postautor: bitchange.pl » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 16:55
Za jedyne 0,65% i rośniearam_nemo pisze: Z tego co się dowiedziałem to środki grzecznie czekają na zakończenie transferu do mtgoxa i wtedy będzie bitcoinowa dolina mlekiem i miodem płynąca.
bitchange.pl
Postautor: aram_nemo » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 17:00
Hehe w sumie racjabitchange.pl pisze:Za jedyne 0,65% i rośniearam_nemo pisze: Z tego co się dowiedziałem to środki grzecznie czekają na zakończenie transferu do mtgoxa i wtedy będzie bitcoinowa dolina mlekiem i miodem płynąca.
aram_nemo
Postautor: Hiera » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 17:19
Hiera
Postautor: bitchange.pl » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 18:15
Zgadza się, ale będziemy (my i pewnie przyszła konkurencja) walczyć ceną to i wolumen się pojawi.Hiera pisze:Rzekłbym coś za coś.
Narazie mtgox to najgłębszy rynek o największych możliwościach. Jest prawie monopolistą. I to on dyktuje warunki i przez to kosztuje.
No ale zobaczymy jak będzie wyglądać polska odsłona.
Jak sobie poradzą z zakusami polskiej skarbówki.
bitchange.pl
Postautor: Trzeciak » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 19:33
Trzeciak
Postautor: Kimono » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 20:04
Kimono
Postautor: Infinum » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 20:07
Wysłałem takiego maila (razem z potwierdzeniem przelewu) prawie tydzień temu i Pan Szabat nawet nie raczył mi odpowiedzieć, o wypłaceniu pieniędzy nawet nie wspomnę. Zatem absolutnie nie potwierdzam, że można wypłacić pieniądze indywidualnie.ramzes pisze:Chodzi o to, że Pan Bartek ma w dupie teraz klientówCamis pisze:Pan Bartek jest człowiekiem nie poważnym i lekceważącym ludzi.
Nie dość ze należycie nie zabezpieczył portfela, to teraz na dodatek ZABLOKOWAŁ BEZ ZAPOWIEDZI, ludziom pieniądze na dość długi okres czasu.
To się w głowie nie mieści, blokada bez żadnego info, zero nic.On już bitomat sprzedał i opóźnienie 3 miesiące nie ma znaczenia, to nie jego klienci... Mimo wszystko zamierzam korzystać już tylko z bitchange
Volume tam wzrasta coraz bardziej...
Po telefonicznym kontakcie dowiedziałem się, że jest możliwość wypłaty środków, poza konkursem, wystarczy się skontaktować poprzez email
Infinum
Postautor: Kimono » poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 20:10
Kimono
Postautor: Infinum » wtorek, 23 sierpnia 2011, 02:02
Jakby nie było żyjemy w kraju polskim i niestety ludzie zamieszkujący to terytorium przejawiają czasami takie negatywne cechy jak opisane powyżej. Im kraj bardziej na wschód tym to zjawisko bardziej się nasila, ale myślałem że Polacy już z tego wyrośli, a widać, że jeszcze nie wszyscy niestety.Kimono pisze:Że niby Polskę chcesz do tego mieszać? Nie za ciężkie oręże?
Infinum
Postautor: Trzeciak » wtorek, 23 sierpnia 2011, 02:33
Trzeciak
Postautor: botanix » wtorek, 23 sierpnia 2011, 02:52
botanix
Postautor: Trzeciak » wtorek, 23 sierpnia 2011, 02:57
Już wstał ale lagi masakryczne ma.botanix pisze:a no leży
Trzeciak
Postautor: Szaman » wtorek, 23 sierpnia 2011, 04:39
No nie dokonca tak rosnie. Moja prowizja jest .5% a jak dobije do tysiaca do konca miesiaca to bede mial .46%bitchange.pl pisze:Za jedyne 0,65% i rośniearam_nemo pisze: Z tego co się dowiedziałem to środki grzecznie czekają na zakończenie transferu do mtgoxa i wtedy będzie bitcoinowa dolina mlekiem i miodem płynąca.
Szaman
Postautor: bitek » czwartek, 25 sierpnia 2011, 10:22
bitek
Postautor: jacubo » czwartek, 25 sierpnia 2011, 19:57
Jak dla mnie to w tym momencie jest wtopa MtGox, a nie poprzedniego właściciela. Do tego w pierwszej wersji komunikatu przedstawili to w taki sposób, że bitomat będzie polskim MtGox. A tydzień później dopisali, że pozostanie jak było czyli tak naprawdę zmienia się tylko właściciel. W takim wypadku długość procesu migracji to zdecydowana przesada. 3 tygodnie oczekiwania? Jakby ktoś się uparł to pewnie można by MtGox pozwać z powodu blokady środków finansowych. I podejrzewam, że wygrać.marti pisze:coś to za długo trwa, sorry - ale takich rzeczy nie robi sie bez uprzedzenia - i dania mozliwości userom na wycofanie swoich środków. Niech Pan właściciel pamięta - że pozwać można nie tylko o straty finansowe, ale utracone korzyści z zablokowanych środków płynące... jeśli od mojego posta nie pojawi się informacja zwrotna z dokładnym action planem, pozew powędruje do sądu
jacubo
Postautor: chosen_one » czwartek, 25 sierpnia 2011, 20:00
chosen_one
Postautor: bitchange.pl » czwartek, 25 sierpnia 2011, 20:01
Wolumen na USD/PLN nie będzie wspólny, gox nie pozwoli sobie na ryzyko kursowe, musiał by mieć jakiś swój spread żeby wychodzić na tym na plus (a to sporo roboty).jacubo pisze:Jak dla mnie to w tym momencie jest wtopa MtGox, a nie poprzedniego właściciela. Do tego w pierwszej wersji komunikatu przedstawili to w taki sposób, że bitomat będzie polskim MtGox. A tydzień później dopisali, że pozostanie jak było czyli tak naprawdę zmienia się tylko właściciel. W takim wypadku długość procesu migracji to zdecydowana przesada. 3 tygodnie oczekiwania? Jakby ktoś się uparł to pewnie można by MtGox pozwać z powodu blokady środków finansowych. I podejrzewam, że wygrać.marti pisze:coś to za długo trwa, sorry - ale takich rzeczy nie robi sie bez uprzedzenia - i dania mozliwości userom na wycofanie swoich środków. Niech Pan właściciel pamięta - że pozwać można nie tylko o straty finansowe, ale utracone korzyści z zablokowanych środków płynące... jeśli od mojego posta nie pojawi się informacja zwrotna z dokładnym action planem, pozew powędruje do sądu
Skoro bitomat ma nadal być giełdą niezależną to jedynym plusem tej migracji może być teoretycznie większe bezpieczeństwo - jeśli ktoś ufa MtGox.
bitchange.pl
Postautor: hienas » niedziela, 28 sierpnia 2011, 15:42
hienas
Postautor: Trzeciak » niedziela, 28 sierpnia 2011, 22:33
Oby nie, bo moja i chyba nie tylko moja cierpliwość do tego bajzlu jaki narobili jest już na maksymalnym wyczerpaniu.hienas pisze:Zatem jutro kolejny zonk? Nadejdzie chwila prawdy...
Trzeciak
Postautor: KiLeRrosS » niedziela, 28 sierpnia 2011, 22:43
Nie "narobili", a "narobił". Cała zasługa należy się wyłącznie jednej osobie. Rozpieprz jaki robi mt.cocks jest skutkiem bajzlu po poprzednim właścicielu. Niech mi tylko goxy bitki oddadzą, więcej mnie tam nie zobaczą.Trzeciak pisze: Oby nie, bo moja i chyba nie tylko moja cierpliwość do tego bajzlu jaki narobili jest już na maksymalnym wyczerpaniu.
KiLeRrosS
Wróć do „Projekty związane z Bitcoin”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).