Zakup LTC - PayPal

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Zakup LTC - PayPal

Postautor: Strugg » środa, 19 marca 2014, 16:25

Witam
Chciałbym się zapytać, czy istnieje możliwość zakupu LTC przy użyciu konta PayPal. Jeśli tak to w jaki sposób mógłbym to zrobić. Prosiłbym o wyjaśnienie w możliwie łapatologiczny sposób, jak że jestem nowy zarówno na forum jak i w temacie kryptowalut. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi ;)

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Re: Zakup LTC - PayPal

Postautor: damo123 » środa, 19 marca 2014, 16:28

nikt ci nie sprzeda przez paypal

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Strugg » środa, 19 marca 2014, 16:55

damo123 pisze:nikt ci nie sprzeda przez paypal
Zdaję sobie sprawę, iż może być to trudniejsza operacja od klasycznego przelewu bankowego, jednak przelew nie wchodzi u mnie w grę. Wiem, iż osoba prywatna nie sprzeda mi LTC poprzez PayPal, ale niektóre kantory chyba oferują taką możliwość? Słyszałem, że da się to zrobić poprzez VirWox. Ktoś może miał styczność z tą metodą?

Orator
Reputacja: 49
Reputacja postu: 
0

Postautor: tomko222 » środa, 19 marca 2014, 18:59

NIKT kto wie jak działa paypal nie wymieni...

Weteran
Reputacja: 11213
Reputacja postu: 
0

Postautor: ekonokomik » środa, 19 marca 2014, 21:29

@Strugg - tak jak pisali koledzy, zapomnij o Paypalu. Generalnie giełdy, kantory, ludzie prywatni też, nie uznają żadnych metod, które umożliwiają chargeback. Czyli paypal, karty kredytowe odpadają.
Bo przelewu w BTC czy LTC nie da się cofnąć.

Jak nie możesz zrobić przelewu to kup za gotówkę od kogoś z forum.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Strugg » środa, 19 marca 2014, 23:24

Dziękuję serdecznie za pomoc ;) Kierując się radą ekonokomik chciałbym zakupić LTC lub BTC na forum. Niestety, nie mogę założyć tematu w wyznaczonym do tego dziale. Jakkolwiek, chciałbym wiedzieć, czy są na forum zaufani, stali sprzedający, do których można się zgłosić w sprawie wymiany? Oczywiście transakcję możemy przeprowadzić za pośrednictwem lenny'ego (escrow). Czekam na propozycje ;)

Weteran
Reputacja: 287
Reputacja postu: 
0

Re: Odp: Zakup LTC - PayPal

Postautor: scibi » czwartek, 20 marca 2014, 00:06

Strugg pisze:Dziękuję serdecznie za pomoc ;) Kierując się radą ekonokomik chciałbym zakupić LTC lub BTC na forum. Niestety, nie mogę założyć tematu w wyznaczonym do tego dziale. Jakkolwiek, chciałbym wiedzieć, czy są na forum zaufani, stali sprzedający, do których można się zgłosić w sprawie wymiany? Oczywiście transakcję możemy przeprowadzić za pośrednictwem lenny'ego (escrow). Czekam na propozycje ;)
Ja sprzedaje ltc/btc na terenie Łodzi za gotówkę. Gdybyś był zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam Scibi

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Re: Odp: Zakup LTC - PayPal

Postautor: Strugg » czwartek, 20 marca 2014, 00:21

scibi pisze: Ja sprzedaje ltc/btc na terenie Łodzi za gotówkę. Gdybyś był zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam Scibi
Proszę o wysłanie mi na PW Twojego maila lub GG. Myślę, że się dogadamy. Pozdrawiam ;)

Wróć do „LiteCoin”