@ryvers
Rav3n ma rację. Nie znajdziesz tutaj zainteresowania takim programem bez podania jego kodu. Ludzie trzymający swoje bity w portfelach na kompie obawiają się różnych keyloggerów i innych świństw. Nie dziw się więc temu, że chcą wiedzieć wcześniej co instalują w systemie. Ja nie jestem tak podejrzliwy bo na razie nic nie mam

.
Program chodzi pod win7 64bit i może być całkiem przydatny. Ja jednak szukam czegoś innego (i nie mogę znaleźć)
Szczerze napiszę, że nie bardzo rozumiem, dlaczego ludzie tak bardzo uczepili się arbitrażu pomiędzy giełdami. Nie wiem, być może chodzi o to, że to najprostsza (do zrozumienia) forma arbitrażu i dlatego najłatwiejsza do "spieniężenia" dla twórców takich programów. Przypuszczam, że jeszcze jakiś czas będzie można coś w ten sposób zarobić, ale im więcej takich arbitrażystów tym będzie trudniej. Po za tym do niedawna emocje rozpalała ogromna różnica ceny pomiędzy MtGoxem i resztą, no ale wiadomo jak to się skończyło. Moim zdaniem ten temat jest już przebrzmiały. Powyższe fakty powodują, że przewalam setki stron o arbitrażu i nie mogę znaleźć nic co mnie interesuje przewalając tony programów do prostego arbitrażu pomiędzy giełdami.
Ja szukam programu skonstruowanego podobnie do Twojego ale do arbitrażu A>B>C>A, tzw triangular arbitrage. Program może obsługiwać równocześnie tylko jedną giełdę (gdyby możliwe było podpięcie go do API różnych giełd byłoby super) Chcę stosować arbitraż tylko i wyłącznie pomiędzy altami, żadne fiaty (ani przeliczanie) nie są do niczego potrzebne. Program miałby działać podobnie do Twojego, czyli jego zadaniem byłoby wyszukiwanie okazji do arbitrażu, i to wszystko. Do tego celu musiałby mieć możliwość łatwego i szybkiego dodawania nowych walut ale pracowałby jednocześnie tylko na trzech lub czterech wybranych. Trudno jest opisać słowami o co mi chodzi i dlatego załączam link.
http://www.youtube.com/watch?v=VFzcKpoywoo Szukam czegoś w tym stylu ale oczywiście do używania na giełdach crypto. Dla niecierpliwych działanie programu można zobaczyć od 11:30min. Jeśli potrafiłbyś coś takiego napisać to chętnie za to zapłacę.
pozdrawiam