lenny pisze:Masz 1000MH/s, znasz się na komputerach skoro zajmujesz się recenzjami sprzętu i forum dot. hardware, a nie potrafisz poprawnie wpisać komendy do terminala? To jest jakiś śmiech na sali, albo ten pan nie jest kimś, za kogo się podaje:D
Prawidłowa składnia to:
poclbm.exe --help
albo
poclbm.exe /?
Jak nie możesz ogarnąć tego co tam jest, to poproś jakiegoś kolegę o przeczytanie Ci na głos zawartości terminala.
Akurat powyższe dane są złe, nie moja wina, że api się im psuje - mam 320, ale co to ma do rzeczy?
Poza tym - powyżej widzisz moją komendę i działa, więc czego suszysz język? Chodziło mi o to, że widziałem zmiany w samym formułowaniu polecenia - dobrze wiesz, że niektóre minery mają np. polmine.pl:8888 inne zapisują to osobno. I o to pytam.
Jak nie chcesz/nie potrafisz pomóc to idź spać, chyba, że posty lubisz nabijać.
Czy według Ciebie umiejętność jazdy samochodem obliguje Cię do znajomości procesu jego tworzenia? Nie, to Twoje zainteresowanie. Przyda Ci się znajomość jego budowy, ale nie interesuje Cię, jak jest składany w fabryce. To, że potrafię pisać o sprzęcie nie sprawia, że nagle muszę wiedzieć wszystko w każdej "warstwie".
Czas na naukę jest zawsze, ale Ty widzę z mlekiem matki wyssałeś wiele umiejętności - pogratulować i pozazdrościć.