Sprawa obecnie wygląda tak iż nie mogę wypłacić żadnej waluty do momentu spłacenia debetu BTC którego Fizycznie nie ma prawa być.
Support milczy od 4 dni, co więcej dopiero za 3 razem dostałem potwierdzenie zgłoszenia zdarzenia....
Najgorsze jest to że jak wpiszemy w google Cryptsy negative ballance to aż roi się od takich nieprzyjemnych zdarzeń. W większości żeby nie pisać w 100% przypadków support milczy a ludzie mają poblokowane konta ;/
Także zastanów się polaku dwa razy czy chcesz ryzykować swoje pieniądze!?
Dla osłody życia dwa cytaty z auto odpowiedzi Cryptsy:
'Your coins are safe with Crypsty and thank you for choosing the #1 altcoin exchange service.' w wolnym tłumaczeniu Twoje pieniądze monety są bezpieczne z Cryptsy serwisem wymiany numer 1 na świecie
'New user confirms can take up to 1.5x longer than trusted users. y
Your trust score builds over time with the more transactions you make and other criteria.
This process is in place to prevent 51% attacks and double spends keeping everyone's coins safe from fraud.' Chodzi o to że wpłaty są tak długo realizowane ponieważ Cryptsy nie ma do nas zaufania i pomimo iż dana moneta wymaga przykładowo 3 pottwierdzeń (doge) to cryptsy wymaga 1.5x więcej w rzeczywisatości powyżej 300 czyli 100x więcej...
nie mam nic do dodania poza tym iż żałuję że nie zostałem na coinedup.com teraz jeszcze usprawnili serwer i całkiem sprawnie działa

Wesołyc Świąt!