Czy rakieta już wystartowała i jesteśmy w fazie bear trapu ?
Czy by zostać EA bańki amerykańskiej, muszę już teraz kupić bitki na longterm, czy jeszcze poczekać?nexushash pisze:Tak właśnie tak USA to dla większości jej obywateli cały świat jak tam się coś przyjmie i stanie modne to przyjmie się wszędzie. McDonalds, Microsoft, PayPal.
Nową bańkę już powoli możemy nazywać bańką amerykańska, szczególnie jak btc wejdzie na wall streat i zlecą wszelakiej maści Warren Buffetty, każdy z nas stanie się EA.
Jeśli czekać to na przełamanie mid czy long?
Nie chciałbym przegapić nowej bańki, by sąsiedzi którzy wyczeszą fortunę, będą mówili mi potem o peaku:
Cholernie się boję, że rakieta już wystartowała - beze mnie i nie będzie lądowania na drodze do łamerykańskiej bańki:
Czy już wchodzić?
Kolejne pytanko: czy już wyrabiamy te fundamenty? Na czym one polegają? Na powstawaniu super nowych giełd - wreszcie na światowym poziomie jak te nowe coinbase?nexushash pisze:Ale puki co jeszcze poszuramy po dnie aby wyrobić solidne fundamenty.
Ostatnie pytanie - dość ważne. Powyższa wypowiedź to nie słowa byle burka jak np. ja, ale elitarnego użytkownika - zatem jego zdanie należy traktować poważnie.ShadowOfHarbringer pisze:Ja uważam, że Bitcoin jest wart 100.000 USD / jednostka, po prostu społeczeństwo tego jeszcze nie zrozumiało.
Jego wycena 100.000 USD to może być nasze nowe amerykańskie ath po ubiciu teraz fundamentów o których pisze Nex??
Czyli musi się ono wiązać z przemianą świadomości społeczeństwa (dojrzewaniem do zrozumienia wielkości btc)? Czy to będzie związane z tzw. erą wodnika?
Czy tak duże ath - 100.000 USD w nowej amerykańskiej bańce będzie równoznaczne z upadkiem dolara i globalną akceptacją BTC?
Czy opłaca się wtedy sprzedawać bitki, czy lepiej trzymać dalej? Boję się, że wtedy sprzedam i wyjdę na frajera, bo dolce nie będą już nic warte.
Czy taka amerykańska bańka pęknie jak każda, czy będzie bardziej wytrzymała i po prostu podniesie nas na górną krawędź S-curve, na której zostaniemy, bo społeczeństwa zdobędzie dużo exp?
Czy trzymając dużo bitków do tej bańki amerykańskiej, będę elitą nowo powstałego w pełni świadomego społeczeństwa??
Prosiłbym o analizę sytuacji zwłaszcza osoby obeznane w temacie i mające informacje o bańce amerykańskiej, jak panowie, których cytowałem. Najbardziej interesuje mnie czas, ath i spekulacje nt sytuacji dolara gdy społeczeństwo w końcu zrozumie, że bitcoin jest wart 100.000 USD.
Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Wbrew pozorom temat jest zupełnie poważny.
Chciałbym się załapać na amerykańską bańkę.
Pozdrawiam
dawny Sky