Teraz wydaje się że wracamy na poziom 160 satoshi, ale nie liczyłbym na powrót powyżej 200

A po co jakieś newsy?Kiedy w końcu zrozumiecie że doge zdycha bo nikt go nie używa,10satoshi to realna cena a może nawet i za wysoka.majkel_94 pisze:Tym razem jaki news taki spadek wywołał? ;P
nie uzywa ale tak samo jak 99% innych krypto walut, nic za to nie można kupić ale póki co ze starych krypto Doge jest jeszcze najbardziej oplacany do kopania, i to nie jak lisc czy inne takie, ze byl szal na jeden/dwa dni a teraz nawet na prad nie zarabiaja, góruje w wynikach na http://dustcoin.com/ juz spory czas (choć ostanio LTC zaczęło sie powoli wybijać - moze to jest powodem spadku Doge, moze jak LTC jeszcze trochę podrośnie opłacalność Doge umrze całkiem ?).damo123 pisze:A po co jakieś newsy?Kiedy w końcu zrozumiecie że doge zdycha bo nikt go nie używa,10satoshi to realna cena a może nawet i za wysoka.majkel_94 pisze:Tym razem jaki news taki spadek wywołał? ;P
LTC 100$ na przełomie czerwca/lipcamajkel_94 pisze:Wiesz, ja wyskoczyłem przy pierwszym dropie i trzymam LTC, które mimo wszystko jakąś większą wartość utrzymają i może bańka na BTC go pociągnie ze sobą do tych 100$
bartek6949 pisze:Od dawno dogehouse leży??
utanapisztim pisze: Wydaje mi sie, ze nastepna banka podpompuje go do 1000 satoshi.
A jakie jest Wasze zdanie? Jak moze zareagowac kurs po zblizajacym sie block half?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości