@prap0n, ale to co Ty robisz to jest znów odgadywanie przyszłości na zasadzie "myśl jak grubas - steruj kursem". Dla mnie to bez sensu z powodów jakie wypisaliśmy z @Wymazywanie i @bitloteiros na poprzedniej stronie.
Zresztą osobiście czułbym obrzydzenie grając na rynku, o którym wiedziałbym, że jest całkowicie sterowany przez ONYCH. To sprowadza Cię do statusu padlinożercy łażącego za lwem i próbującego coś uszczknąć kiedy ten jest zajęty posiłkiem.
Co do kursu, to mamy 1K na 13800 i 1K na 13000. Od przedwczoraj kreślimy jakiś dziwaczny, wydłużony trójkąt, czy co?
Wczoraj pisałem, że dwukrotne zniesienie do zera wybić i dwukrotne przebicie linii trendu i granicy 13k musiało podkopać w ludziach zaufanie i zasiać w nich niewiarę we wzrosty.
Ale może być też odwrotnie: SKORO dwa razy przebiło 13k i linię, zjadając przy tym po 1000BTC i NIE spadło, to...
Nie wiem co o tym myśleć. Przed chwilą otworzyłem shorta, ale w perspektywie ostatnich 2 dni tyle co zarobię na udanych wejściach to potem tracę na prowizjach i SL tych nieudanych. G... nie robota.
fin45.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.