lucky777 pisze:roslinpl pisze:Przypomniałem sobie, że kiedyś importowałem klucz prywatny

Coś tak czułem, że ta afera się tak skończy
Hmmm... też mi się zdarza po sobocie spojrzeć na swój portfel (ten prawdziwy) i być lekko zdziwionym co do jego zawartości ale żaby aż tak, nieźle. Przecież to nie było wieki temu a sobota w zeszłym tygodniu.
No wiem ...

to przez to, że nie używam tego portfela w gruncie rzeczy, wybrałem więc jego na wrzucenie tego pvt key ... i początkowo nic się nie stało ... nie zauważyłem żadnych zmian .. pomyślałem, że to jakiś kawał z tym kluczem i wyszedłem zapominając o sprawie ...
Całe wpisanie tego zajeło mi pewnie parę sekund ... więc po sprawie moja pamięć przepełniona wieloma zdażeniami wyrzuciła to - jako nieistotne..
W każdym razie ... dobrze, że to się wyjaśniło
no a co dziwne - aplikacja android i tak nie pokazywała mi salda, no ale to już mi wyjaśnil ich support - jako, że były problemy z aplikacją android. Połączenie problemów z aplikacją i moja pamięć + ktoś podający swój private key...
Swoją drogą, nie róbcie takich rzeczy - wpisywanie nieznanych provate keys jest niebezpieczne.