Pisalem przecie, ze mowil David, ze osiagneli to, po co pojechal Dominik do Tokio (i okolic) i ze niedlugo to oglosza
Jak ktos wciagnal jednym zleceniem 2 tygodnie temu MIOTY za 8 mln dolarow, to mozna domniemywać, że wiedzial co robi

(Moj cichy typ, ze to Ajatoluk usredniał w góre

)
@PiotrC
Nie wiem jakie magiczne korelacje widzisz pomiedzy nowym portfelem (którego wczesna BETA ma niebawem wyjsc) a gielda, bo ja żadnych
Co do giełd, to fundacja IOTA (zapracowana 24/7 i z niedoborem ludzi do odpowiadania potencjalnym zainteresowanym technologia i wspolpraca) konczy prace wlasnie nad nakladka pozwalajaca gieldom krypto (z rownie zapracowanymi i niewystarczajacymi liczebnie pracownikami, zajmujacymi sie nawałnicą nowych uzytkownikow) w latwy i szybki sposob dodawac IOTA do swojego systemu, cos w stylu "plug and play", tak jak to jest obecnie latwe i szybkie z dodawaniem krypto opartych na Ethereum i ERC-20.
Ciekawsze mi sie jednak wydaje, że te nakladki beda z tego co zrozumialem też dla zwykłych giełd papierow wartosciowych, oraz, że fundacja IOTA w 2018 roku chce przestac byc kojarzona glownie z krypto... (Zrodlo: Wywiad Davida z niedzieli). Co na ten temat myslicie, szczegolnie o tych nakladkach na gieldy zwykle?