Aktualnie

Postautor: anagamidev » sobota, 29 lutego 2020, 21:28
anagamidev
Postautor: Szczypiorek2019 » sobota, 29 lutego 2020, 21:56
anagamidev pisze: ↑ sobota, 29 lutego 2020, 21:28@Szczypiorek2019 no źle się wyraziłem, najniższa na parze LSK/USDT po jej wprowadzeniu, sorry
Aktualnie
Szczypiorek2019
Postautor: anagamidev » niedziela, 1 marca 2020, 00:05
anagamidev
Postautor: Bit.wizz » niedziela, 1 marca 2020, 18:19
Bit.wizz
Postautor: anagamidev » niedziela, 1 marca 2020, 19:44
anagamidev
Postautor: amneziahaze » poniedziałek, 2 marca 2020, 13:49
To jest tragedia, tym bardziej gdy gościa realnie zarabiającego na akcjach i dywidendach nazywasz oszustem, natomiast wierzysz influencerom, którzy zapowiadają super hossę na krypto, po czym wrzucają dalej głodne kawałki w social media na podstawie przeszłości wykresu, gdzie nie ma kompletnie przesłanek by tym się zajmowali na codzień. Zastanawiam się jaką to ma wartość merytoryczną skoro podsumowując całokształt "twórczości" sprzed miesięcy/lat ich "nagonki" nie potwierdzają się na ogół w rzeczywistościach rynkowych. Jeżeli BTC przejdzie w bessę w najbliższych 2 tygodniach no to Graf też jest niestety spalony, podobnie jak trader21, który wyszło jak wyszło - przez ponad 10 lat nie pokazał ani jednego zagrania, a przerzucił się teraz dodatkowo z akademickiej publicystyki na książki z chwytliwym podje**ym tytułem. Przez 10 lat pierdzielił o kryzysie i żeby kupować srebro albo shortować teslę, aż do teraz nic z tego nie wyniknęło pozytywnego.anagamidev pisze: ↑ niedziela, 1 marca 2020, 19:44Jest mowa o Lisk "Niemiecki ether" Lisk ether killer 23:23
No to jakie gorzkie żale, jeżeli obaj właśnie lecą w kulki. To wychodzi dopiero po czasie, więc tylko chcę żeby było jasne jak wygląda ich działalność w praktyce.anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 2 marca 2020, 14:15znowu gorzkie żale, nikogo nie nazywam oszustem, tylko poddaję w wątpliwość wiarygodność kogoś kto niby zarabia na rynku, a bierze kasę za szkolenia, książki, prowadzi jakieś szkoły i tylko tyle
Z nikogo nie zamierzam robić wariata, albo zarabia na rynkach, albo po Waszemu "niech zamknie mordę i się nie wypowiada. I taka to logika dorabiania się na nie powiem kim. Dlatego zadałem pytanie czy jesteś pewny komu wierzysz, po tyle lat twoich super trejdów chyba powinienes wyczuwac od razu takie oczywistosci wiec cos nie halo.anagamidev pisze: ↑ poniedziałek, 2 marca 2020, 14:15 Poza tym jeśli mówisz o maku waleniu azjatyckim tredingowym to on kiedy BTC był jeszcze po 3k$ twierdził, że to nie ma potencjału, że to bańka, itp., więc też się grubo pomylił, bo BTC wbił później 20k$, a dzisiaj jest 3x droższy
amneziahaze
Postautor: anagamidev » poniedziałek, 2 marca 2020, 14:15
anagamidev
Postautor: adam.krakus » poniedziałek, 2 marca 2020, 14:39
adam.krakus
Postautor: anagamidev » poniedziałek, 2 marca 2020, 15:40
viewtopic.php?f=110&t=21652&p=626732#p626732Anapanasati pisze: ↑ wtorek, 4 lutego 2020, 18:59 W dalszej perspektywie powinno odklepać chyba ten 40% spadek
![]()
anagamidev
Postautor: Pomoc_potrzebna » poniedziałek, 2 marca 2020, 18:59
Pomoc_potrzebna
Postautor: anagamidev » wtorek, 3 marca 2020, 11:01
anagamidev
Postautor: shinya56 » wtorek, 3 marca 2020, 20:27
amneziahaze pisze: ↑ poniedziałek, 2 marca 2020, 13:49Jeżeli BTC przejdzie w bessę w najbliższych 2 tygodniach no to Graf też jest niestety spalony, podobnie jak trader21, który wyszło jak wyszło - przez ponad 10 lat nie pokazał ani jednego zagrania, a przerzucił się teraz dodatkowo z akademickiej publicystyki na książki z chwytliwym podje**ym tytułem. Przez 10 lat pierdzielił o kryzysie i żeby kupować srebro albo shortować teslę, aż do teraz nic z tego nie wyniknęło pozytywnego.
shinya56
Postautor: Wymazywanie » wtorek, 3 marca 2020, 22:42
Zepsuty, stojący zegar wskazuje doskonale czas 2 razy dziennie. Na takiej samej zasadzie masz rację na giełdzie jeśli non stop piszesz, że wzrośnie albo spadnie. Zatem nie dodawałbym sobie splendoru będąc Tobą, przeciwnie.anagamidev pisze: ↑ wtorek, 3 marca 2020, 11:01Cóż, ja np. długo się "myliłem" np. na Lisku, a nagle cyk i 10PLN, wyszło, że miałem rację i wszystko skupione od 4PLN w dół dało zarobić ponad 100%
Wymazywanie
Postautor: anagamidev » środa, 4 marca 2020, 02:23
anagamidev pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2020, 01:56 @masonbtc no mogłoby już faktycznie, tym bardziej, że na 1w tri-star pattern, więc albo mocno w dół, albo mocno w góręI w sumie podobny młotek był na poprzedniej bessie
RSI 1w też się zmorziło trochę
![]()
Powiem Ci tak, w przyrodzie tak dorodnego okazu głuptaka jeszcze chyba nie spotkałemWymazywanie pisze: ↑ wtorek, 3 marca 2020, 22:42Ooo widzę nowymi ściemami jedziesz. Nagle skup od 4pln tylko. Niebawem okaże się, że od 0.5$ tylko rekomendowałeś. Ale słynne -80% od ATH (na lisku to z 8$ jakoś), to był Twój główny typ i to było wciskane idiotom w wątku, w czasach jak jeszcze sporo ich tu siedziało. Teraz siedzi mało bo pewnie typowo skosiło mnóstwo ludzi robienie tego co proponujesz. Niestety mało kto z początkujących szybko zetnie gówniany zakup...
Jedne pozycje dały zarobić 100% inne 200% jeszcze inne 400%, a jeszcze inne 10%, czy tam 1%amneziahaze pisze: ↑ środa, 4 marca 2020, 11:31@anagamidev Grasz pod 500%, zarabiasz 100% ło kurde jak ty to robisz. nastepnym razem moze jednak buy the dip, po 2 latach powtarzania w bessie ze okazja rzycia - moze sie uda.
anagamidev
Postautor: anagamidev » czwartek, 5 marca 2020, 22:47
anagamidev
Postautor: masonbtc » sobota, 7 marca 2020, 19:33
masonbtc
Postautor: waldasiek » niedziela, 8 marca 2020, 07:35
Pompeczki, pompki i pompy były zawsze i wszędzie... zamiast czekać na zbawienei (które może nadejść teraz lub za rok etc) wolę poobracać kapitałem i zarabiać codziennie po trochu.'masonbtc pisze: ostatnia szansa na lisa?
nie ukrywam że obecnie spore moce przekierowałem na lisa widzę co się dzieje jeżeli bitek będzie sprawował się poprawnie to czeka nas niedługo pompeczka
waldasiek
Postautor: blink » niedziela, 8 marca 2020, 08:07
blink
Postautor: masonbtc » niedziela, 8 marca 2020, 13:44
ale z czym masz problem? napisałem że na lsk jest okazja bo się dobrze sprawuje przy spadkach na btc a ty o jakimś zbawieniu
to albo patrzysz na innych albo sam analizujesz zdecyduj się
masonbtc
waldasiek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).