GameCash pisze: Teraz powinien sie znęcać nad januszami i powiedzieć a nie mówiłem ale odpuszczę. ALe to 2 razy gdy przewidziałem korekte w ciagu 2 msc . I teraz znow zaladowany na full Nie dość że kurs urósł mi ponad 10 razy to jeszcze liczbe liskow pomnożyłem . MUSICIE NAUCZYC SIE PRZYJMOWAĆ PRAWDE . Nawet jak boli bo nie słuchacie ostrzeżeń a potem płacz .
A i brawa dla tych co nie dali sie wyleszczyć .
No chyba Cię zacznę jeszcze mocniej szanować, jak będziesz takie konkretne wskazówki dawać

Ja Wam powiem jaki jest ze mnie Janusz. Pogoniłem nad ranem po 95zł Liski, zamiast iść spać i martwić się nad ranem co się będzie działo, to odkupiłem kilkadziesiąt groszy taniej, na czym zyskałem uwaga uwaga 0,01 Liska

Zbyt emocjonujące jest dla mnie granie na spadkach i ogólnie shorty i za każdym razem ugrywam coraz mniej (najpierw 3 Liski, potem 0,1, teraz 0,01

) Ale czutki często mam dobre i gdybym się siebie słuchał i nie wątpił to pewnie byłoby już conajmniej z 50-100 więcej

Także wyleszczyć się nie dałem i Wy też sie nie dajcie
rafgoo pisze: Ja bym spekulował że będzie jeszcze lepsza cena zważywszy na problemy z dowiezeniem core 1.0 - raczej nie ma szans żeby im się to udało do 20 lutego.
Prace nad Core nieustają, tak jak wcześniej pisał GameCash, to, że procentowo na githubie spada milestone, nie oznacza, że cofają się w pracach, wręcz odwortnie, idą wciąż na przód