@blink Żeby tworzyć na lisku nie trzeba być programistą i to jest właśnie ten klucz. Ale odpowiadając na Twoje pytanie, nie jestem programistą, co nie przeszkadza mi, aby się tym interesować i zagłębiać w technologię i rozmawiać codziennie z programistami

Mogę z całą pewnością powiedzieć, że to jest JUŻ DOBRE, nie wiem czemu używasz czasu przyszłego, że będzie dobre. To nie będzie dobre, to będzie
przewykurwiste. Odnośnie mojego doświadczenia, to jestem tu, jak sam wiesz nie od dzisiaj. Odkrywałem Liska jak kosztował 6zł i nikt się nim szczególnie interesował. Do tego czasu oprócz zdobycia wiedzy teoretycznej i zrozumienia całej koncepcji, również skosztowałem wiedzy praktycznej i sprawdzałem liska od środka będąc delegatem w sieci testowej, sprawdzając zarówno Core jak i SDK, także wybiegłem poza teorię, w której Ty dalej siedzisz oceniając ligę projektów po ich sezonowej cenie

Znam również kilka osób, które tworzą przeróżne apki poprzez SDK, a przedtem nie mieli nic wspólnego z programowaniem, nie rozumieli Liska, zainwestowali grosze na jakiejś górce, byli pod wodą, narzekali, trollowali, a kilka tygodni po przetestowaniu SDK zaczeli pisać własne apki

Może nie bardzo ambitne i górnolotne, ale to pokazuje, jak niski jest próg wejścia i że osoba nawet zielona w temacie jest w stanie z tego korzystać. I takich informacji zwrotnych jest wiele od przeróżnych osób. Mam też w planie w przyszłości stworzyć kilka pomysłów na apki za pomocą SDK, ale nie będę o tym szeroko mówił, bo np. na discordzie znajdują się tacy co podczytują pomysły od społeczności i je szybciej realizują zgarniając za to bounty