Nie koszystasz i nie polecasz.

ghimli wypada bardzo profesjonalnie w porównaniu z "właścicielami" innych giełd.
Postautor: robotix » niedziela, 20 kwietnia 2014, 13:58
robotix
Postautor: GetBitCoin_pl » niedziela, 20 kwietnia 2014, 18:23
ramzes pisze:Zero profesjonalizmu, nie zamierzam korzystać i nie polecam.
GetBitCoin_pl
Postautor: ramzes » poniedziałek, 21 kwietnia 2014, 04:20
Owszem, jestem winny tego co mi zarzucasz. Oceniam giełdy w ich wątkach, albo je polecam albo odradzam korzystanie z nich. Pisałem także posty w wątkach innych giełd niż te które wymieniłeś, nie tylko negatywy.GetBitCoin_pl pisze:ramzes to samo pisze w wątku bitmarket24.pl, pewnie nawet się nie zarejestrował, może chce wykosić konkurencje
ramzes pisze:Zero profesjonalizmu, nie zamierzam korzystać i nie polecam.
ramzes
Postautor: ghimli » wtorek, 22 kwietnia 2014, 15:29
ghimli
Postautor: wizard » wtorek, 22 kwietnia 2014, 19:41
Myślę, że gdybyś bardziej przystępnie opisał kwestię KBM, zdecydowanie więcej osób zainteresowałoby się tematemghimli pisze:Naszym póki co rodzajem konkursu jest zbieranie max KBM, które wraz z wzrostem giełdy będą bardzo atrakcyjne. Wystarczy sobie wyliczyć wartość KBM np.: bitcurexa. A będzie min. 200 KBM w obiegu.
wizard
Postautor: ghimli » czwartek, 24 kwietnia 2014, 13:07
ghimli
Postautor: ghimli » czwartek, 24 kwietnia 2014, 13:27
ghimli
Postautor: toomyem » piątek, 9 maja 2014, 12:17
toomyem
Postautor: ghimli » piątek, 9 maja 2014, 12:45
Praktycznie czas reakcji operatora. Jesteśmy w tej chwili w stanie dużej przebudowy i poprawki nie wchodzą na maszynę produkcyjną ze względu na możliwy brak kompatybilności z resztą systemu. Potrzebujemy jeszcze kilka dni. Dziękujemy za okazane zainteresowanie.toomyem pisze:Ile średnio trzeba czekać na aktywację konta po przelaniu środków (mBank-mBank)?
I przy okazji, literówka: "Dane konto bankowego muszą się zgadzać z danymi podanymi wcześniej."
ghimli
Postautor: ghimli » wtorek, 1 lipca 2014, 19:52
ghimli
Postautor: lenny » wtorek, 1 lipca 2014, 20:23
Wszyscy tak dostają, czy tylko "wybrani"?Temat wiadomości: Re: Bitmaszyna.pl - Dyskusja ogólna
Od: ghimli
Wysłano: wtorek, 1 lipca 2014, 21:03
Do: lenny
Cytuj wiadomość Zgłoś prywatną wiadomość Usuń wiadomość
Otrzymałeś 0.2 KBM. Aby odebrać nagrodę wystarczy rejestracja w serwisie https://bitmaszyna.pl oraz wpisanie otrzymanego kodu w Moje Konto/BMKody:
BMKod:xxx
Pozdrawiam
Damian Obernikowicz
Bitmaszyna.pl
lenny
Postautor: Nuke » wtorek, 1 lipca 2014, 20:25
Nuke
Postautor: ghimli » wtorek, 1 lipca 2014, 20:36
ghimli
Postautor: gkucmierz » środa, 2 lipca 2014, 14:02
gkucmierz
Postautor: toomyem » środa, 2 lipca 2014, 16:30
toomyem
Postautor: ghimli » środa, 2 lipca 2014, 17:50
ghimli
Postautor: svd » środa, 2 lipca 2014, 18:25
ghimli pisze:Udało nam się zakończyć przebudowę. Tak jak zapowiadałem będzie konkurs. Handel konkursowy rozpoczyna się w czwartek 3 lipca o godz 14.00. Warto szybciej dołączyć do konkursu. Potrwa 2 tygodnie. Liczony jest zysk względem konta bazowego, które tylko trzyma wpłaconą kwotę. Posiadane BTC przeliczane są według kursu będącego średnią ważoną z giełd Bitcurex,Bitstamp i Kraken. Aby dołączyć do konkursu trzeba mieć aktywne konto i dysponować kwotą 0.02850000 BTC i 50 PLN. W momencie dołączenia środki są przenoszone na Arenę, gdzie można handlować tylko z innymi uczestnikami. W każdym momencie można zrezygnować z udziału i wtedy wynik jest zamrażany, a środki uwalniane na konto główne.
Nagrody:
1. 0.7 BTC + 1.8 KBM
2. 0.3 BTC + 1.0 KBM
3. 0.2 BTC + 0.5 KBM
Każdy uczestnik konkursu dodatkowo otrzymuje 0.02 KBM.
Rozdaliśmy też trochę KBM. Każde aktywne konto w systemie otrzymało 0.5 KBM (użytkownicy zarejestrowani przed przebudową proszeni są o kontakt aby otrzymać link do resetu hasła, stare nie będzie działać). Każdy wypowiadający się w tym wątku 0.2 KBM. Sprawdźcie swoje prywatne wiadomości, otrzymaliście kod, który po wpisaniu w Moje Konto/BMKody i użyciu go przekaże Wam otrzymane KBM. Dużo zmian, główne to:
- obsługa przelewów ekspresowych (użytkownicy mBanku mają przelewy natychmiastowe bez ponoszenia dodatkowych opłat)
- nowe rynki: LTC, KBM/BTC, Arena i Demo - rynek demonstracyjny z wirtualnymi środkami, każdy posiada na początku 5.0 DemoBTC i 10 000 DemoPLN
- statystyki z symulacją wypłaty z KBM
- dwa style do wyboru: jasny i ciemny
Oczywiście nadal brak opłat transakcyjnych, a bot animacyjny oferuje spread dużo lepszy niż Bitcurex, Bitstamp, Kraken albo BTC-e, oraz odchylony kurs aż do wyczerpania zapasów.
Zapraszamy i życzymy powodzenia w rywalizacji.
svd
Postautor: prezes » środa, 2 lipca 2014, 18:26
prezes
Postautor: ghimli » środa, 2 lipca 2014, 18:51
ghimli
Postautor: prezes » środa, 2 lipca 2014, 19:55
A co wtedy jak znajdę ponad 1000 nowych aktywnych użytkowników, wychodzi mi że będę miał ponad 100 % wpływów z giełdyghimli pisze: Podwyższony zostaje limit maxKBM do 1.0 KBM + 1.0 KBM za każdego poleconego oraz priorytet dla implementacji systemu wewnętrznego głosowania dla posiadaczy KBM.
prezes
Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).