Gamecredits - spekulacja na temat ceny

Początkujący
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Veres » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:05

Skąd taki spadek? Jakieś info czy poprostu mała korekta przed wzrostami?

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Sosenkowsky » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:07

nie taki mały, btc leci łeb na szyje

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 132
Reputacja postu: 
0

Postautor: reaktywa » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:08

A na wykresie rysuje się uchwyt od filiżanki... no ciekawie to wygląda

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:09

Jeśli bitek nie zrobi niespodzianki i nie poleci bardzo nisko, to możemy testować 16zł i to będzie dobre miejsce na wkupienie się.
Ale panikarze sprzedają spadł opór na 16,5zł.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 10
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:12

JEST ! idealnie obkupiony na full, czekamy na konferencje, no czemu spadek bo w sumie pompa była sztuczna to1,
2 spadl btc a na bitrexie / poloniex patrzymy na kurs wzgledem btc poszedl btc poszedl game,a i tak ładnie się trzyma

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Veres » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:15

TheJohnson pisze: JEST ! idealnie obkupiony na full, czekamy na konferencje, no czemu spadek bo w sumie pompa była sztuczna to1,
2 spadl btc a na bitrexie / poloniex patrzymy na kurs wzgledem btc poszedl btc poszedl game,a i tak ładnie się trzyma
Też właśnie się obkupiłem, sprzedałem na górce za 17,8zł, ale kupiłem za 17.01 myślałem, że tak nie spadnie :roll: :roll:
A szkoda wziąłbym jeszcze więcej od januszy :)

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:20

Powiem tak, jak nie spadnie poniżej 15.50PLN to nie panikuje. Tak mniej wiecej sobie linie trendu wyrysowalem od ostatniego solidnego wzrostu. Poza tym jeżeli sprawdzą się przewidywania kolegów z tematu o BTC ze ma spaść do 8k, to zacznie się pojawiać korelacja spadek BTC->wzrost Altow wg mnie. Bitcoin aktualnie ma 34% udziału w marketcapie,a przypominam ze miał na szczytach z 45% kolejne spadki spowoduja dalszy spadek marketcapu.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 16:22

no właśnie sprzedałem wsio na 17,8 bo miałem ciągle za 17,05 kupione troche drożyzna stać mnie na więcej :P, myślę sobie w nocy spadnie, ustawione na lekko 16,69 żeby nie przedobrzyć, budzę się rano a tu o kuźwa trzyma powyżej 17 coś nie halo czyżby już ath do konfy, nieee za wcześnie, przetrzymałem i JEST :D

@up
nie pamiętam kto to był ale za dziecka grał w wielu filmach familijnych, a teraz znany jako ekspert od bitcoina jeden z pierwszych promujących ten temat, zapytany czy już nie jest za późno na wejście w BTC pokazał wykres amazona/ apple ( ich bańki spekulacyjne ) kwitując tym że jest za wcześnie :)

jeszcze z newsów to nie działa mi ich wallet a wam ?
jackkuveke - Today at 4:14 PM
@tommytsunamis you should still get that as our web wallet is still under maintenance. We expect to have it back up within 12 hours.

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:24

Dzisiaj nastąpi KONIEC BTC . Nie no przesadzam ALE MOŻLIWE . Autentycznie. Tragedia DLA BTC.
1) Microsoft rezygnuje z BTC.
2) CEO coinbase krytykuje BTC.
3) LN na testnecie źle wyszło okazało sie że nie jest skalowalne. Prawdopodobnie koniec LN. Teraz może btc spaść poniżej 10k dolców . 3 Tragiczne info dla BTC. Tylko ciekawe jak teraz Alty zareagują. Dodatkowo BCH grube mln wydaje na walke z BTC i planują fee zmniejszyć 6 razy ma być 100 razy mniejsze niż obecnie w BTC i wszędzie to reklamują dodatkowo chcą dodać anonimowe transkacje takie jak w monero ( pełna anonimowość ) oraz zmiana formatu adresu + 1 meetup BCH 12 stycznia. Widzę że WALKA sie ZACZYNA. Slabe krypto do odstrzału a silne w kosmos.

Dodano po 51 sekundach:
TheJohnson pisze: no właśnie sprzedałem wsio na 17,8 bo miałem ciągle za 17,05 kupione troche drożyzna stać mnie na więcej :P, myślę sobie w nocy spadnie, ustawione na lekko 16,69 żeby nie przedobrzyć, budzę się rano a tu o kuźwa trzyma powyżej 17 coś nie halo czyżby już ath do konfy, nieee za wcześnie, przetrzymałem i JEST :D

@up
nie pamiętam kto to był ale za dziecka grał w wielu filmach familijnych, a teraz znany jako ekspert od bitcoina jeden z pierwszych promujących ten temat, zapytany czy już nie jest za późno na wejście w BTC pokazał wykres amazona/ apple ( ich bańki spekulacyjne ) kwitując tym że jest za wcześnie :)

jeszcze z newsów to nie działa mi ich wallet a wam ?
jackkuveke - Today at 4:14 PM
@tommytsunamis you should still get that as our web wallet is still under maintenance. We expect to have it back up within 12 hours.
Sam nie lubie Apple ale watpie że to bańka mają 200mld FIZYCZNIE odłożone w Złocie/Srebrze i w dolarach

Dodano po 33 sekundach:
Firma ma fundusze na najbliższe 30 lat przy założeniu że sprzdaż iphona spadnie do 0 .

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:33

nie mylić pojęć apple jest już po bańce kto zarobił ten zarobił, bańka to nic złego, bańka spekulacyjna czyli zawyżona cena rynkowa bo ludzie myślą że stanie się bóg wie co ( btc powyzej 10k usd no umówmy się), w pewnym momencie po prostu teoria spotyka rzeczywistość. Nie śledzę już ale Tesla też była albo jest dalej na bańce.

nie chodzi o to że oni padną tylko będzie korekta kursu a potem wzrost taki bardziej poparty czynem nie domysłem, dla przykładu amazon:
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q= ... 5511321531

dlatego uważam że gość dobrze mówi, może być za wcześnie na wejście w BTC

Początkujący
Reputacja: 20
Reputacja postu: 
0

Postautor: Iemix96 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:42

TheJohnson pisze: nie mylić pojęć apple jest już po bańce kto zarobił ten zarobił, bańka to nic złego, bańka spekulacyjna czyli zawyżona cena rynkowa bo ludzie myślą że stanie się bóg wie co ( btc powyzej 10k usd no umówmy się), w pewnym momencie po prostu teoria spotyka rzeczywistość. Nie śledzę już ale Tesla też była albo jest dalej na bańce.

nie chodzi o to że oni padną tylko będzie korekta kursu a potem wzrost taki bardziej poparty czynem nie domysłem, dla przykładu amazon:
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q= ... 5511321531

dlatego uważam że gość dobrze mówi, może być za wcześnie na wejście w BTC
Za wcześnie tzn ?

Dodano po 32 sekundach:
Wyjaśnisz ?

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:46

Teraźniejsza wartość bitcoina to spekulacja poparta hypem wytworzonym na świecie, faktem że czarny rynek nim operuje wszystko napędzane innowacyjnym pomysłem który Prawomocny jeszcze nie jest ( ale spokojnie rządy swoje uregulują a już na pewno USA) możesz na tym zarobić bo wzrost jest mega, ale w pewnym momencie sytuacja się uspokoi kurtyna opadnie, powstaną regulacje prawne i zostanie realna wartość, a jak ty nie zdążysz sprzedać to mamy klasyczny przykład bankructwa na giełdzie.

Ale maszyna ruszyła pomysł szaleje powstają nowe bitcoin nie padnie, a może raczej kryptowaluty nie padną tylko zostaną zweryfikowane i uregulowane.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:47 przez TheJohnson, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: mati1620 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:47

Wracając na temat Game,mam przeczucie że to nie koniec spadków. Przeglądają wykresy idzie ładnie widać,że Game średnio co 2 dni idzie w górę(co miało miejsce dziś) po czym 2 dni spada powoli po czym ponownie się odbija,aby w ciągu tych 2-3 kolejnych dni po zakończeniu spadku znowu wyskoczyć.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Wyvko » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:52

TheJohnson pisze: Teraźniejsza wartość bitcoina to spekulacja poparta hypem wytworzonym na świecie, faktem że czarny rynek nim operuje wszystko napędzane innowacyjnym pomysłem który Prawomocny jeszcze nie jest ( ale spokojnie rządy swoje uregulują a już na pewno USA) możesz na tym zarobić bo wzrost jest mega, ale w pewnym momencie sytuacja się uspokoi kurtyna opadnie, powstaną regulacje prawne i zostanie realna wartość, a jak ty nie zdążysz sprzedać to mamy klasyczny przykład bankructwa na giełdzie.

Ale maszyna ruszyła pomysł szaleje powstają nowe bitcoin nie padnie, a może raczej kryptowaluty nie padną tylko zostaną zweryfikowane i uregulowane.
Zgadzam się z tobą, w końcu krypto zostaną uregulowane, tylko pytanie zasadnicze ile jeszcze mamy czasu żeby wyciągnąć jak najwięcej i sprzedać, moim zdaniem mamy jeszcze czas, kilka miesięcy.

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: trakol » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 17:53

Moim zdaniem góra do konca 2018. Bóg wie co bedzie jak gieldy znowu otworzą rejestracje

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: TheJohnson » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 18:06

to już spekulacje dla profesorów ekonomii :P
wracając do game co myślicie o pomyśle:
kupujemy na bitbay za około 17zł
transferujemy na https://coinrail.co.kr/stock/game-krw#
i sprzedajemy za około 22 zł ( obecny kurs 7000 krw)
jeszcze jakiś spoko kantor i mamy złoty szlak ^^

Początkujący
Reputacja: 9
Reputacja postu: 
0

Postautor: splatt91 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 18:12

A ja sadze ze 3 lata i co to wnosi do wątku ? Nie robcie offtopu prosze.. game poki co trzyma wartość a spadek nie był tragiczny.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: giewu » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 18:12

Nie wiadomo jak dlugo idzie to na ich giełdę..

Początkujący
Reputacja: 35
Reputacja postu: 
0

Postautor: mati1620 » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 18:16

Z azjatyckimi giełdami jest tak,że łatwo wpłacić ale z wypłatami są duże problemy,gdzieś czytałem że nawet do 3 miesięcy można czekać.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: giewu » poniedziałek, 8 stycznia 2018, 18:17

Też mi sie cos tak obilo o uszy, że gorzej z wypłatą tego

Wróć do „Pozostałe”