Lisk dyskusja o cenie - wątek spekulacyjny

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Warson » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:40

a ja już nie mam za co dokupić :( i muszę czekać na wzrosty bo wszystko kupiłem dużo drożej :(

Początkujący
Reputacja: 17
Reputacja postu: 
0

Postautor: BitVonZen » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:47

Spoiler:
chyba przysiada forum
Ostatnio zmieniony wtorek, 16 stycznia 2018, 22:54 przez BitVonZen, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: -15
Reputacja postu: 
0

Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:57

rafgoo pisze: Kolejną noc spadków. Może niedługo wszyscy będziemy się chwalić że kupiliśmy po 8 zl
Nawet mnie nie wkurwial kupilem wlasnie po 8zl i jestem obsrany bo boje sie ze do tylu spadnie ; (

Dodano po 6 minutach 10 sekundach:
BitVonZen pisze:
lisk-2207 pisze:Ludzie którzy tu piszą że przepowiadali spadki są po prostu śmieszni ;) To oczywiste że w krótkim czy dłuższym terminie spadki nadejdą, wiec nie uważajcie się za wybitnych analityków pisząc o prognozowanych spadkach- wzrostach ;D
To Ty nie wiesz ze kolega Game i niektorzy inni znają GRUBASÓW i to co rząd Korei czy Chin zrobi jutro czy za tydzien? Oni wszystko wiedzą. Jak mu wyslesz100 lisk to Ci powie jaki kurs bedzie jutro czy za tydzien tak 50/50

Dodano po 24 sekundach:
lisk-2207 pisze:Ludzie którzy tu piszą że przepowiadali spadki są po prostu śmieszni ;) To oczywiste że w krótkim czy dłuższym terminie spadki nadejdą, wiec nie uważajcie się za wybitnych analityków pisząc o prognozowanych spadkach- wzrostach ;D
To Ty nie wiesz ze kolega Game i niektorzy inni znają GRUBASÓW i to co rząd Korei czy Chin zrobi jutro czy za tydzien? Oni wszystko wiedzą. Jak mu wyslesz 100 lisk to Ci powie jaki kurs bedzie jutro czy za tydzien tak 50/50
Ten użytkownik powinien dostać Bana. To że znam team osobę z teamu liska i dawałem wam info ZAWSZE 1/2 dniowym wyprzedzeniem to źle? ZAWSZE sie sprawdzało . Ale że znam rząd w koreii i chinach nigdy nie pisałem czyli po prostu kłamiesz i głosisz propagande. Dzis czarny dzien na rynku krypto i takiego spadku az takiego nikt chyba nie przewidział . A i nigdy od nikogo kasy nie chciałem za pomoc BA dawałem wam info 1/2 dni wczesniej i 100% pozniej sie sprawdzało co do teamu liska. ALE OBECNA CENA NIC NIE MA Z TEAM LISKA BTC POLECIAL NA PYSK tego to nawet wróżbita maciej nie przewidział .

Początkujący
Reputacja: -116
Reputacja postu: 
0

Postautor: Kopdzio » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:58

Wygląda na to że shitcoin wreszcie będzie mieć taką cenę na jaką zasługuje. To było nienormalne że waluta która jest OBIETNICĄ i niczym więcej, ma marketcap 20 razy większy niż waluty które są już użyteczne. Iczywiście dalej się nie zapowiada aby team coś zrobił w tym kierunku.

Początkujący
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
1

Postautor: goldmen69 » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:59

Mamy zrealizowaną dużą trójkę a,b,c spadkową ,cena nawet przez chwilę przeleciała przez 0,618 fibo. Powinno być odbicie ,dla mnie to nawet za szybko spadło.Ale panika.Oby spadek nie był pięciofalowy,bo czeka nas czwarta fala w górę lub płaska w bok i ostatnia fala 5 w dół

Początkujący
Reputacja postu: 
-2

Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 22:59

Ale jeżeli ty znasz osoby z rządu chinskiego mogles podac 2 dni wczesniej info tak jak ja tutaj robilem ALE nie nie znasz bo jestes nikim i nie masz Zadnych znajomych nigdzie pustka samotny nerd. I jeszcze sie cieszysz z ludzi tutaj z nieszczęścia. Wiesz czym sie roznimy ? bo ja zawsze OSTRZEGAŁEM PESYMISTYCZNIE a ty po prostu KLAMIESZ i maniupulujesz i cieszysz sie ze ludzie tutaj potracili dużo kasy.

Początkujący
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: rafgoo » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:18

Sprzedajecie na spadki? Ja sprzedałem na 108 i kupiłem na 82. Ale teraz nie wiem czy akcje na spadek warto wykonać.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: goldmen69 » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:19

Bardzo płytki mamy rynek,tu równie dobrze możemy mieć w ciągu 24h cenę 42 złotych jak i zbliżać się pod opór na 89 zł

Początkujący
Reputacja: 17
Reputacja postu: 
0

Postautor: BitVonZen » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:38

GameCash pisze: Ale jeżeli ty znasz osoby z rządu chinskiego mogles podac 2 dni wczesniej info tak jak ja tutaj robilem ALE nie nie znasz bo jestes nikim i nie masz Zadnych znajomych nigdzie pustka samotny nerd. I jeszcze sie cieszysz z ludzi tutaj z nieszczęścia. Wiesz czym sie roznimy ? bo ja zawsze OSTRZEGAŁEM PESYMISTYCZNIE a ty po prostu KLAMIESZ i maniupulujesz i cieszysz sie ze ludzie tutaj potracili dużo kasy.
Juz ochłonołeś? z nikogo sie nie smieje, czasem tylko z takich jak ty, czytam wszystkie wątki crypto szczegolnie dot. crypto na BB i Ciebie ostatnio widze najczesciej czy to lisk czy game czy inne. Ochłoń . Jutro bedziemy kupowac po 8 a pojutrze sprzedawac po 140. Pozdrawiam

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Gordon Gekko, » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:44

Panie Jak będzie po 8 zł to strzał w łeb bo jak tak cenia spadnie to trzeba bedzie giełdzie chyba dopłacić :/ a tak na poważnie to jak spadnie do 8 zł to nie będzie wesoło dla wielu.

Wierze jednak ze w końcu panika sie skończy! Przede wszystkim to zależy od nas. HOLD! Panowie HOLD! Mieliśmy startować do rebrandingu i cora z poziomu 130zł a nie z tego co było 3 miesiece temu :/ Hello! Także hold! Idzmy spac i snijmy jak to było miło po 130 zł ;/ I oby kurs wróciłtam jak najszybciej! HOLD 0- ide stad bo nie moge na to patrzec!

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: GameCash » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:50

Gordon Gekko, pisze: Panie Jak będzie po 8 zł to strzał w łeb bo jak tak cenia spadnie to trzeba bedzie giełdzie chyba dopłacić :/ a tak na poważnie to jak spadnie do 8 zł to nie będzie wesoło dla wielu.

Wierze jednak ze w końcu panika sie skończy! Przede wszystkim to

zależy od nas. HOLD! Panowie HOLD! Mieliśmy startować do rebrandingu i cora z poziomu 130zł a nie z tego co było 3 miesiece temu :/ Hello! Także hold! Idzmy spac i snijmy jak to było miło po 130 zł ;/ I oby kurs wróciłtam jak najszybciej! HOLD 0- ide stad bo nie moge na to patrzec!
Jak kurs spadnie do 8zl to 45k mniej niż na początku dnia dzisiaj

Dodano po 58 sekundach:
Pierwszy raz dziś na rynku Krypto serce zabiło mocniej spadki 10 procent łatwo znosiłem ale dziś armagedon.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 410
Reputacja postu: 
1

Postautor: Jazda » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:53

Całe TOP 20 na coinmarket tak o około -40% no nieźle nie powiem. Tyle nie życzyłem nawet wrogom.
Pocieszające że Bitek się dźwiga z kolan i nie chce oddać tego 10K. Skoro bitek wstaje to podniosą się i alty. Lecz teraz nie liczcie że każdy shit coin wyrwie do góry, kasy wystarczy tylko na co lepsze projekty. Tak tak wiem LSK jest wybitny hehe.
Kurz opada kto nie wytrzymał ciśnienia miał słabe zwieracze to sprzedał, nie będę się zakładał ale zapewne sprzedał na stracie, kto miał kasę ten kupował w promocji :mrgreen:
Teraz już wiecie, że crypto to nie tylko kupić zapomnieć i kasa się robi. Sam już z kolegami przerabiałem takie jazdy i w sumie to tylko o troszkę jestem mądrzejszy, wam także życzę wyciągnąć wnioski. Uczcie się jeśli chcecie tu pozostać na dłużej, bo historie lubią się powtarzać.

Początkujący
Reputacja: 5
Reputacja postu: 
0

Postautor: barteknowacki » wtorek, 16 stycznia 2018, 23:55

Początkujący
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: EZEZ » środa, 17 stycznia 2018, 00:44

Czytalem, trzeba sprawdzić to info. Lsk team co chwile obecnie wypuszczja akualizacje porfela. Może to mieć chwilowy wplyw na kurs, najwyzej każą wszystkim od nowa założyć portfel i wygenerować nowe bezpieczniejsze klucze.

Obecnie najważniejszy jest kurs btc od niego wszystko zależy. Odbilismy sie na szczescie od 10k$ supportu co odbilo sie na wszystkim w tym lisku. Tylko pytanie jak mocno.
Jak przebijemy sie dolem przez 10k$ to wszystko poleci jeszcze z 15-20% pozniej kolejne wsparcie
Ostatnio zmieniony środa, 17 stycznia 2018, 00:49 przez EZEZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: 438
Reputacja postu: 
0

Postautor: Ishias » środa, 17 stycznia 2018, 07:52

Kontrakty skonczone. Gra na spadki na btc chyba zakonczona. Gratulacje tym co sie obkupili w okolicach 60pln ale trzeba miec nerwy ze stali ;D

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: zelundl » środa, 17 stycznia 2018, 08:04

Cześć wszystkim:)
Sądze że styczeń od kilku lat nie jest dobry dla kryptowalut,
Sam miałem dużo więcej LSK niż teraz grając na spadki straciłem pięciokrotnie (pazerność)
Jak chcecie widziec tylko wzrosty , posadzcie drzewa.
Myśle że powinniśmy uzbroić sie w cierpliwość i czekac co przyniesie Rebrand.
Lisk jest uzalezniony silnie od BTC ale z dnia na dzień coraz mniej.
Na poczatku ubiegłego roku experci przewidywali cene BTC 20k w 2017.
Mamy dwukrotnosć więc i tak jest to olbrzymi progress
Trzeba być cierpliwym i podejść do tej sprawy na chłodno;)

Początkujący
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0

Postautor: rafalg690 » środa, 17 stycznia 2018, 08:29

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: goldmen69 » środa, 17 stycznia 2018, 08:57

Każdego zbyt pewnego siebie rynek jest w stanie nauczyć pokoryhttps://m.fotosik.pl/zdjecie/7ffbc15e796dd2b9#

Początkujący
Reputacja: -1
Reputacja postu: 
0

Postautor: M_teusz » środa, 17 stycznia 2018, 09:07

Takie pytanie. Biorąc pod uwagę różne doniesienia od kitajcow warto by było rozważyć wycofanie się z giełdy binance? Jakie jest wasze zdanie. Wiem że nie te forum ale jest tu spora aktywność wiedz oczekuje jakiś odpowiedzi.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: GameCash » środa, 17 stycznia 2018, 09:49

M_teusz pisze: Takie pytanie. Biorąc pod uwagę różne doniesienia od kitajcow warto by było rozważyć wycofanie się z giełdy binance? Jakie jest wasze zdanie. Wiem że nie te forum ale jest tu spora aktywność wiedz oczekuje jakiś odpowiedzi.
Jeżeli mają ograniczyć handel w Chinach to kto wie....zreszta nie komentuje plotek bo w ciągu 2 dni 10 wersji słyszałem.

Wróć do „Lisk”