maky pisze:Ktoś jeszcze chętny na klikacza freebitco.in?
1MpXS5jJuUPBLYtavN7G7MFoeUdPff6KCH
zzate828@o2.pl
ref poszedł, ale coś nie działa

Postautor: zzate » piątek, 20 grudnia 2013, 08:58
maky pisze:Ktoś jeszcze chętny na klikacza freebitco.in?
zzate
Postautor: maky » piątek, 20 grudnia 2013, 11:31
maky.and.pl/free/1MpXS5jJuUPBLYtavN7G7MFoeUdPff6KCH.user.jszzate pisze:1MpXS5jJuUPBLYtavN7G7MFoeUdPff6KCHmaky pisze:Ktoś jeszcze chętny na klikacza freebitco.in?
zzate828@o2.pl
maky
Postautor: maky » wtorek, 24 grudnia 2013, 11:02
Działa, działa. Jesteś trzeci w nabijaniu bitków u mnie.zzate pisze:1MpXS5jJuUPBLYtavN7G7MFoeUdPff6KCHmaky pisze:Ktoś jeszcze chętny na klikacza freebitco.in?
maky
Postautor: bitcoingry » czwartek, 26 grudnia 2013, 19:59
bitcoingry
Postautor: WMP » czwartek, 26 grudnia 2013, 21:06
WMP pisze:Strata zawsze boli o wiele bardziej niż cieszy ewentualny zysk
WMP
Postautor: maky » czwartek, 26 grudnia 2013, 21:59
maky
Postautor: keeper » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 17:47
keeper
Postautor: menesis » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:11
menesis
Postautor: keeper » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:21
keeper
Postautor: MegaMol » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:30
MegaMol
Postautor: menesis » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:36
menesis
Postautor: aranarth » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:55
aranarth
Postautor: MegaMol » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 18:59
Mój ref: http://ltc4you.com/?r=25695menesis pisze:@MegaMol
Co to za strona z tym LTC?
MegaMol
Postautor: maky » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 19:05
Zawsze dojdziesz do zera. Rachunek prawdopodobieństwa.menesis pisze:Próbowałem kiedyś skrypt "samoobstawiający" i "samogrający" w tamto ich losowanie (dla chcących spróbować polecam poszukać skrypt). Wtedy miałem za mało BTC uzbierane i za każdym razem wyczyściłem konto do 0 (zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa...). Korzystał ktoś z Was z tego skryptu? Bo teraz mam 55000 satoshi i szanse mam o wiele większe (potrzebne by było 16 niepowodzeń w losowaniu aby doprowadzić do 0) i nie wiem czy ryzykować... Macie jakieś doświadczenie?
maky
Postautor: menesis » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 19:08
menesis
Postautor: Bitcoiniak » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 20:21
Bitcoiniak
Postautor: jaitylkoja » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 21:26
Nie mam doświadczenia, ale to przecież od razu widać, że się nie opłaca. Przy tym "losowaniu" nie muszą nic zmieniać, rachunek prawdopodobieństwa zapewnia im zysk.menesis pisze:Macie jakieś doświadczenie?
Nie da się dostać 2 najlepszych (albo prawdopoobieństwo jest dużo niższe niż wynika to z liczb). Wystarczy zobaczyć na statystyki, która ta strona pokauje, by to stwierdzić, lub - gdy ktoś ma dużo refów - po wpływach z gier innych.keeper pisze:generalnie to co pisałem, to dotyczyło tych darmowych losowań co godzinę, że nie da się na nich wygrać nic poza 3 najgorszymi wygranymi
Musisz nabić minimalną kwotę, żeby dostać btc. Akurat freebitco.in wypłaca zawsze punktualnie, ale za to tylko raz w tygodniu, pod tym względem można ją z czystym sumieniem polecić. Zresztą:Bitcoiniak pisze:Próbowałem kilku stron z FreeBTC i z ŻADNEJ nie otrzymałem jeszcze nic.
Więc sądzę że te wszystkie strony to jeden wielki FAKE.
jaitylkoja
Postautor: maky » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 22:46
maky
Postautor: keeper » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 22:47
keeper
Postautor: maky » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 23:13
Jak zrobiłeś kilkadziesiąt tysięcy prób na freebitco.in?keeper pisze:@jaitylkoja
nie wiem skąd masz pewność że tylko 2 najwyższych się nie da,
ale tak jak pisałem, na kilkadziesiąt tysięcy prób mi się nie udało, więc wątpię by się dało w ogóle....
@up
jasne, można polecić bo płaci, ale niech nikt się nie łudzi że trafi coś powyżej 3ch najniższych wygranych w free play,
więc niech sobie przeliczy ile zarobi i ile razy musi się naklikać
maky
Wróć do „Faucety, kraniki, gry”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).