@BitJanusz no cóż, wklejałem wykresy

Poza tym w sumie to zrobił 255%, więc 50-100% łatwo było wyciągnąć raczej

W każdym razie więcej niż w tym czasie zrobił BTC, możesz szybko wyjść z BTC na USDT, później szybko w ALT'a i później znowu w USDT, następnie BTC + extra coś masz
@BitJanusz no przecież jak mam Ci wkleić skoro u mnie jest uśrednianie i akumulacja, czyli buduję pozycję przez wiele dni czy tygodni, to ja ma setki transakcji mniejszych większych

Nie gram tak jak Ty, że all in na jednej cenie i all out na innej cenie

Akurat jak wybijało to już miałem zakumulowane sporo coin'ów o wartości 0

No już pisałem setki postów, że jak masz bessę, to masz przez pewien czas ruchy na kilkaset procent, wystarczy, że kupisz np. 1000 coin'ów, wyłapiesz ruch na 100% sprzedajesz połowę, a drugą połowę czyli 500 masz za friko na long term
Poza tym tutaj chodzi mi o to, że lepiej skupić się na jednej parze, a skupianie się na parze z BTC jest bez sensu, bo BTC przez większość czasu rośnie czyli będziesz miał ujemny potencjalny zysk non stop

Oraz musisz też skupiać się na wykresie BTC/USDT

A docelowo i tak chodzi Ci o fiaty
Przykład:
BTC rośnie z 5000$ -> 10000$, czyli +100%. W tym samy czasie ALT sobie rośnie z 0.1 BTC do 0.2BTC, + 100%. Natomiast licząc w fiatach to byłoby to 500$ -> 2000$, czyli +400%. I nagle BTC robi dump na 5000$ znowu i jeśli trzymasz to w BTC cały czas to tracisz ten zysk potencjalny

Czyli musisz cały czas obserwować dwie pary jeśli zależy Ci na fiat'ach, a majac więcej fiatów to możesz sobie też więcej kupować BTC