Forum padło, ale nadal żyje ;)

Admin
Awatar użytkownika
Posty: 9506
Rejestracja: 13 sierpnia 2011
Reputacja: 2366
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: Bitmar » czwartek, 10 stycznia 2019, 13:10

Poprawiłem problem z brakiem pełnego cytowania w niektórych działach.

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1452
Rejestracja: 18 listopada 2013
Reputacja: 2330
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: prap0n » czwartek, 10 stycznia 2019, 13:19

@Bitmar

Dziala, ale ciebie nie mozna zacytowac z pelnym cytowaniem.



@Bitmar

:twisted:
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 stycznia 2019, 13:31 przez prap0n, łącznie zmieniany 1 raz.

Admin
Awatar użytkownika
Posty: 9506
Rejestracja: 13 sierpnia 2011
Reputacja: 2366
Reputacja postu: 
2
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: Bitmar » czwartek, 10 stycznia 2019, 13:22

@prap0n a po co chcesz pełnego cytowania pod postem? żeby dostać bana? :)

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 82
Rejestracja: 18 listopada 2017
Reputacja: 32
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: tomant » czwartek, 10 stycznia 2019, 22:54

A ja chciałbym pisać w dziale Ekonomia / Rozważania ekonomiczne a nie mogę :(.

Weteran
Posty: 1062
Rejestracja: 18 września 2016
Reputacja: 197
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Napiwki: https://tippin.me/@c_witold

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: WitoldC » piątek, 11 stycznia 2019, 06:13

@tomant normalnie rasizm, żółtych tam nie wpuszczają ;)

Początkujący
Awatar użytkownika
Posty: 82
Rejestracja: 18 listopada 2017
Reputacja: 32
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: tomant » piątek, 11 stycznia 2019, 07:36

Niby teraz lepiej jest być kolorowym ;). Ale nie dotyczy to chyba Azjatów.

pm7
Moderator
Posty: 7895
Rejestracja: 20 maja 2012
Reputacja: 969
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Forum padło, ale nadal żyje ;)

Postautor: pm7 » niedziela, 10 marca 2019, 12:15

Bitmar pisze: czwartek, 10 stycznia 2019, 13:10Poprawiłem problem z brakiem pełnego cytowania w niektórych działach.
Tu viewtopic.php?f=21&t=31829
naciśnięcie "Cytuj" nic nie robi.

Nowy edytor i "mention" słabo działają.
Jak próbowałem wysłać do kogoś PW, to dostałem błąd "nie można użyć \[mention\]" w prywatnej wiadomości (bo cytowany post zawierał "\[mention\]").

Jak cytowałem zagnieżdżone cytowania musiałem je ręcznie poprawiać, a potem edytor uparł się, żeby przy każdym naciśnięciu Entera wstawiać @user.

Wróć do „Administrator mówi”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości