Świetnie, to może przytoczymy fragment w całości:
Notrem pisze:- Nie wiem jak Ty, ale karty graficzne (którymi prawie wszyscy kopią Bitcoiny) podłączam do płyty głównej, na której również znajduje się socket procesora. Sama informacja myśle jest dość znacząca z uwagi iż zdecydowanie większa część populacji kopaczy używa do tego płyt głównych na chipsetach AMD z procesorami tej samej marki. Jeżeli wg Ciebie informacja o zupełnie nowych płytach głównych, z poprawioną sekcją zasilania (mniejsze zużycie prądu) jest niezwiązana z Bitcoinem, to czekam na twoją propozycje.
i proszę, wytłumacz nam, skąd Twój szanowny słuchacz miałby niby wysnuć wniosek, iż poprawionej "sekcja zasilania" ma zmniejszyć zużycie prądu (a nie zwiększyć np. wydajność) i w jaki sposób pojawienie się tejże poprawionej sekcji zasilania w płytach głównych wpłynie na ekonomię bitcoin. O ile promille kilowatogodziny spadnie zużycie prądu per jednostka bitcoin oraz po jakim czasie taka inwestycja w nową - drogą zapewne - płytę główną się ma się zwrócić. Nie wiem nawet, po co ja to wszystko piszę. Przecież to czysty absurd.
Górnicy jedzą też np. kartofle, bo kalorie są im potrzebne, by swoje maszyny kopiące obsłużyć. Wniosek: może by tak następne wiadomości przerobić w stylu kultowego Agrobiznesu? :-)