Założyłem konto specjalnie po to, aby zapytać czy ktoś może wie co się dzieje z wspomnianym w temacie.
Sam jestem sobie winien, bo zakupiłem tam 0,5 BTC trafiając prawie idealnie w dno ceny... Ale później uznałem, że ogarnięcie własnego portfela, zamiast korzystanie z tego na giełdzie, może poczekać.
No i się doczekałem. Ostatnio chciałem przelać swoje środki na Samouraia i lipa: "przelewy z Twojego konta są w tym momencie nie dostępne". Zacząłem więc szukać informacji o tym ile trwa już ich "modernizacja" i trafiłem na komentarze innych osób, które mają problem z wypłatami i środkami już od dłuższego czasu.
Napisałem więc maila, na podany adres, pisałem na messengerze. Zero odzewu. Dzisiaj znowu sprawdzałem czy coś się zmieniło, czy może są jakieś nowe informacje i trafiłem na wątek o BITCAN tutaj. Na którym sam administrator dodał wpis, żeby dać znać jeśli ktoś ma problem. Tak więc jestem. Żywy dowód, że są problemy z giełdą, że środki są zamrożone, oraz na to, żę swoje oszczędności najlepiej trzymać u siebie, bez pośredników.
Za wszelkie udzielone informacje, jeśli ktoś coś się dowie bardzo dziękuję. Życzę miłego weekendu.