Są co prawda dc-charts, ale wydawały mi sie wizualnie okropne (subiektywna opinia, która mam nadzieję nikogo nie obrazi

Zrobiłem więc własne, które można zobaczyć (wraz z kodem do umieszczenia) na stronie https://kantorbitcoin.pl/wykresy-bitcoin/
One dostosowują się do ekranu lub komponentu, w którym są osadzone, ale na bardzo małych przestrzeniach (poniżej 300px szerokości), może źle to wyglądać.
Na razie są tylko 2 wykresy - 7 dniowy oraz długoterminowy (ok 90 dni). Jeśli się komuś przydadzą, to zrobię inne (np. 24 godzinny, miesięczny) oraz dla innych walut (w kantorze mam jeszcze archiwum tylko LTC i ETH, więc to na razie wchodzi w grę). Wykresy są aktualizowane co parę minut i są tworzone w oparciu o kurs sprzedaży z kantorbitcoin.pl.
Dodam jeszcze, że wykresy mają bieżący kurs (ten na górze dużą czcionką) podlinkowany do kantorbitcoin.pl. Jeśli ktoś ma duży serwis (taki jak bitcoin.pl

Będę wdzięczny za konstruktywną krytykę. Jestem programistą nie grafikiem, jeśli coś jest brzydkie, to śmiało sugerujcie, że mam zmienić (i najlepiej od razu z sugestią jak