Nie wiedziałem gdzie to umieścić, bo od kiedy ostatni raz byłem na forum (jakieś 3 lata temu) to forum "delikatnie" się jak widzę rozrosło. W dodatku nie mogę się zalogować na mój orginalny login, ale to już inny temat..
Mialem porfel na macu. Potem zmieniałem kompa (jakiś rok temu) i nie specjalnie wiedząc jak to poprawnie zrobić, porobiłem sreeny wszystkich możliwych kluczy, kodów itp. Mam wszystko zabezpieczone w pliku na nowym kompie (również mac)
Ostatnio próbowałem to wszystko "przywrócić" ale coś słabo mi wychodzi. NIc się nie ładuje, nic nie pokazuje gdzie powinno

Nie bardzo mam czas na to żeby teraz rozkminiać samemu co mam zrobić, dlatego chcę prosić kogoś z okolic Śląska (jest w Katowicach) o płatną pomoc w odzyskaniu tego. Tylko bezpośrednio na moim kompie- żadna zdalna pomoc nie wchodzi w grę naturalnie. Możemy spotkać się w jakimś centrum handlowym czy w jakiejś knajpie i coś z tym podziałać. Jak już pisałem nie mam na myśli zrobienia tego za darmo. Powiedzmy że za ogarnięcie tego płacę 200zl - a dla kogoś kto zna temat to pewnie jakieś 10 minut roboty

Poroszę o info na pw