Konsultacje w sprawie założenia kopalni

Regulamin forum
1. Początkujący nie mogą oferować "udziałów" i "preorderów"
Dyskutant
Reputacja: 34
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Konsultacje w sprawie założenia kopalni

Postautor: Wojciech » czwartek, 7 lipca 2011, 06:27

Witam serdecznie.
Chciałbym prosić kogoś dobrze zorientowanego i z praktyczną wiedzą techniczną o udzielenie korepetycji wraz z ćwiczeniami (konsultacje+zajęcia praktyczne) w sprawie założenia mojej pierwszej koparki na 4 kartach graficznych. Chodzi mi konkretnie o pomoc w złożeniu sprzętu, a także oprogramowaniu całości (w linuxie bądź win) i integracją z systemem kopania w odpowiednich poolach. Mam również pewne wymagania do poziomu zabezpieczeń systemu przed awariami sprzętu (przegrzania itp) jak również atakami osób chcących ukraść bitcoiny. Chciałbym po prostu kupić najlepsze Know-How za rozsądną cenę (Mogę też zaoferować towar lub usługę zwrotną np. mogę udzielić korepetycji ze skutecznej walki w jednym z systemów Kung-Fu, lub podyskutować na tematy biblijne :) ) wypłacaną w polskiej walucie lub BTC do ustalenia.
Osoby chętne z Poznania (najlepiej okolice Plewisk) proszę o kontakt w celu ustalenia ceny i zakresu oferowanych usług.
Pozdrawiam
Wojtek

Rozmowny
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Konsultacje w sprawie założenia kopalni

Postautor: dukee » czwartek, 7 lipca 2011, 10:26

na tym forum jest WSZYSTKO co potrzebujesz do założenia kopalni.
jeśli mimo to potrzebujesz pomocy napisz na pw, postaram się pomóc za przyzwoitą cenę.

Wróć do „Usługi”