Wynajme Hale + Pomieszczenie z przystosowaniem na biuro (sklep) w Malborku

Regulamin forum
1. Początkujący nie mogą oferować "udziałów" i "preorderów"
Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 311
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Wynajme Hale + Pomieszczenie z przystosowaniem na biuro (sklep) w Malborku

Postautor: Clinic » piątek, 8 września 2017, 22:54

Witam, jestem nowy na forum (patrząc na konto) ale czytam i edukuje się między innymi tutaj już jakiś czas, jak wyżej w temacie posiadam hale do wynajęcia na posesji która jest ogrodzona i monitorowana (monitoring także w hali). Hala posadowiona jest na placu wyłożonym w całości kostką brukowa z bezpośrednim dojazdem do niej i budynków posadowionych na posesji. W jednym z budynków będzie prowadzony warsztat samochodowy z biurem oraz jednym wolnym pomieszczeniem do wynajęcia np na sklep biuro (punkt wymiany krypto) itp. Jestem w trakcie remontu całego budynku i jeżeli ktoś byłby zainteresowany w przeciągu miesiąca na wynajem hali + pomieszczenia jestem w stanie przystosować takowe pomieszczenie pod indywidualne potrzeby najemcy oprócz tego na posesji znajdują się pomniejsze budynki które można przystosować np pod kopalnie. Działka w całości ogrodzona 40 arów, więcej info na priv. Pozdrawiam

Wróć do „Usługi”