Hosting, współpraca

Regulamin forum
1. Początkujący nie mogą oferować "udziałów" i "preorderów"
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Hosting, współpraca

Postautor: milobero » niedziela, 12 stycznia 2014, 21:03

Witam Wszystkich.
Posiadam miejsce "serwerownia" w której mam miejsce na kilkanaście Koperek. Mogę zapewnić duże zabezpieczenie prądowe, stały dostęp do internetu. Mogę w każdy sposób przystosować to pomieszczenie do Waszych wymagań. Chciałbym zacząć współpracę za pewne udziały plus ewentualne opłaty za zużycie prądu. Mogę tak samo zaoferować SLA na poziomie 2h od momentu zlecenia. Po okresie próbnym będę posiadał części zamienne aby to SLA było w pełni profesjonalne. Czy ktoś byłby zainteresowany?

Na dzień dzisiejszy mogę jeszcze zaoferować miejsce na dwie koparki w miejscu gdzie nie mam opłaty za prąd więc możemy się podzielić za kopanie.

Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i dyskusję.

Pozdrawiam
Miłosz
Ostatnio zmieniony środa, 5 lutego 2014, 11:24 przez milobero, łącznie zmieniany 1 raz.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Wypożyczenie sprzętu w ramach współpracy

Postautor: milobero » środa, 5 lutego 2014, 10:42

Panie / Panowie ponawiam temat.
Niestety miejsce gdzie nie mam opłat za prąd już nie ma :/
W miejscu gdzie mam kilka swoich koparek, mogę umieścić jeszcze kilkanaście Waszych sprzętów za stała miesięczną opłatę lub za % (jestem otwarty na propozycję). Lokalizacja: Gniezno. Zapraszam do bezpośredniej rozmowy na 665-444-481

Wróć do „Usługi”