Cryptsy:
fb68adb66576934fed22972139e53daceb7d7cff
W 'jednym popularnym serwisie' chcą 52gr(karta)/80gr(sms) za 1gb. To ja poproszę 20gr/1GB w dowolnych, akceptowalnych przez Cryptsy altcoinach.
Linki wysyłają Państwo do mnie na PW, ja odsyłam linki do pobierania bez limitów. Zapłata może być po zakończonym pobieraniu. W ramach możliwości proszę o nienadsyłanie linków z catshare/egofiles. Dostęp premium do tych serwisów jest dla mnie nieco utrudniony

--
Oczywiście można sobie wykupić subskrypcję na popularnych serwisach, ale z reguły wygląda to tak, że płaci się kilkanaście/dziesiąt złotych, korzysta się z przywilejów przez 10% opłaconego czasu a reszta się marnuje

I żeby nie było niejasności. Jeśli ktoś pobiera DUŻO (powiedzmy po kilka/kilkanaście GB dziennie), to ta oferta jest nieopłacalna. Za to dużo bardziej opłaca się z niej korzystać z w/w powodu

Pozdrawiam,
Dekiel
Uwaga!
Przy dokładnym przyjrzeniu się tego typu serwisom okazuje się, że moja usługa chyba nie jest taka całkiem super

Otóż serwis real-debrid oferuje terminowy dostęp do usług premium z 70 hostingów przy płatnościach również w BTC!
https://real-debrid.com/premium
Więc teraz pytanie. Po co korzystać z moich usług i kiedy?
No tak jak napisałem wcześniej, jak ktoś potrzebuje ściągnąć kilka GB danych, to po co kupować na dwa tygodnie/miesiąc konto premium