[DOGE] DogeCoin - Archiwum 2

Gaduła
Reputacja: 11
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: [DOGE] DogeCoin

Postautor: fistral » środa, 22 stycznia 2014, 09:06

Cryptsy juz zaczelo dzialac znowu po ludzku ? Czy dalej ma problemy z udzwignieciem szalu doge ?

Gaduła
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Postautor: karolnomad » środa, 22 stycznia 2014, 09:29

Coinedup tez nawala z wypłatami i wpłatami, wyłsałem wczoraj CATy na cryptsy, dopiero dziś doszła część.

Gaduła
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Icefrag » środa, 22 stycznia 2014, 10:11

Caty tak wolno idą bo mało kto je kopie, a trudność duża, teraz jak kurs podskoczył to może trochę lepiej będzie, choć i tak opłacalnośc jest średnia w porównaniu do innych walut.

Wolumen DOGE na Cryptsy spadł dwukrotnie w BTC i prawie dwukrotnie w LTC, zaś LOT wzróśł prawie dwukrotnie, czyżby koniec pompowania DOGE czy może niestabilność Cryptsy sprawiła wycofanie środków na inne giełdy?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: n3vr0s » środa, 22 stycznia 2014, 10:16

mysle ze niestabilnosc. Co Cie z dogow na gieldzie jak nie mozesz nimi operowac w zaden sposob

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: karolnomad » środa, 22 stycznia 2014, 10:28

Icefrag pisze: Wolumen DOGE na Cryptsy spadł dwukrotnie w BTC i prawie dwukrotnie w LTC, zaś LOT wzróśł prawie dwukrotnie, czyżby koniec pompowania DOGE czy może niestabilność Cryptsy sprawiła wycofanie środków na inne giełdy?
Doge będzie spadał, aż znowu będzie tani, grube ryby znowu się obkupią napompują bańkę itd. nie ma się co łudzić że taka cena się utrzyma zwłaszcza jak moc sieci będzie spadać i na giełdach nie ma już ofert kupna po kilkadziesiąt btc po wysokim kursie.

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: kownik » środa, 22 stycznia 2014, 10:31

Na pocieszenie powiem, że kolejne bańki powinny wyżej kończyć ;-) a że w doge jest wszystko szybciej to za miesiąc, dwa obstawiam powtórkę. Tj. o ile btc będzie wtedy stabilne. Zobaczcie że wieloryby pompowały większość kryptowalut w tym 'spokojnym' okresie.
Rejestracja na giełdzie Bter: https://bter.com/ref/133601 (-10% opłat!)
Polecam do szybkiego handlu DOGE. Podziękowania za refa (much coinz!).

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: karolnomad » środa, 22 stycznia 2014, 10:35

Jak się nie da na btc zarobić to trzeba co innego pompować :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 42
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 22 stycznia 2014, 11:23

Na cryptsy jakieś ruchy, w ciągu godziny z 20 mln Doge przehandlowane, przy okazji duże świece się zrobiły w okolicach 7000^-8 LTC :P

A cryptsy ma takie lagi, że szkoda gadać :/ Wczoraj złożyłem oferte kupna, ale się rozmysliłem i wycofałem... okazało się rano, że jednak mi ją zrealizowało, a kurs spadł o 10% :/

Znaczy się tragedii nie ma, bo kupiłem 50tys. taniej niż sprzedałem 100tys., no ale jednak niesmak pozostaje :(

Weteran
Reputacja: 62
Reputacja postu: 
0

Postautor: Maggix » środa, 22 stycznia 2014, 11:24

To wydaje sie bardzo prawdopodobne ze duze zainterezowanie Doge i innymi shit oinami odbierze czesc zainteresowania i kapitalu Litcoina :/ moze sie wydarzyc ze kurs LTC poleci na pysk a Doge pojdzie 3-4 x w gore. Z tego powodu mam lekkiego cykora bo w LTC zainwestowalem troche kasy i trzymam z nadzieja wiekzzego zysku ponad 500 monet.

Dyskutant
Reputacja: 39
Reputacja postu: 
0

Postautor: utanapisztim » środa, 22 stycznia 2014, 14:57

Mhm... Wystawilem oferte sprzedazy 750k doges na cryptsy, nie ma juz tego w open orders, srodki niby sa na koncie, ale jak probuje wystawic ponownie, to pojawia sie komunikat o niewystarczajacej liczbie srodkow... Ktos mial podobny problem?

Edit : ok, oczywiscie zlagowalo cryptsy, musze jak najszybciej przeniesc sie na inna gielde.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Husarzyk » środa, 22 stycznia 2014, 15:02

Odpuście z Cryptsy xd To jak z Windows trochę.. Linux czeka, ale i tak wolimy korzystać i narzekać na Windowsa..
http://vircurex.com/ -- polecam

Weteran
Reputacja postu: 
0

Postautor: SkyValley » środa, 22 stycznia 2014, 15:05

Maggix pisze:To wydaje sie bardzo prawdopodobne ze duze zainterezowanie Doge i innymi shit oinami odbierze czesc zainteresowania i kapitalu Litcoina :/ moze sie wydarzyc ze kurs LTC poleci na pysk a Doge pojdzie 3-4 x w gore. Z tego powodu mam lekkiego cykora bo w LTC zainwestowalem troche kasy i trzymam z nadzieja wiekzzego zysku ponad 500 monet.
LTS is dead, no przesadzam, celowo, ale po tej bańce, czego się spodziewać? Jak dla mnie tylko i wyłącznie mulenia, lekkich spadków, tak kilka miesięcy czy ileś, nie wiem.
LTC na goxie? :-) :-)
Hahaha, nawet gdyby to nie wiem, czy wiele by to dało oprócz chwilowej bańki.
To zabawne, ale Doge ma to "coś", czego LTC brak.
Powstało bez ciśnienia, jako żart, zabawa, sympatyczny hype (kto tego nie zrozumiał, może już przejść na emeryturę); rozlało się na mnóstwo osób, może i trochę doge holderów jest,ale nie tyle co w przypadku "poważnych" walut.

Nie chcę porównywać Ltc do doge, bo i po co, ale jedno jest pewne, nawet mimo tego, ze to zwykła doge-bańka, doge jest poważnym graczem. Ltc jest tam, gdzie powinno być, bańka była wyraźnie spowodowana klimatem bańki BTC, samo LTC jak widać, jest nieco bez paliwa, jedzie głównie na wierze wyznawców, którzy od początku oddawali mu pokłon. Brak natomiast nowych wiernych. Tak czy siak, LTC jest nadal prawą ręką BTC. Doge, niechciany bękart błazen depcze trochę elitom po piętach, trochę się zbliży, trochę oddali, ale gdzieś tam jest niedaleko, jak będzie dalej, zobaczymy.

Osobiście jestem jak najbardziej za doge i temu, w jaki sposób stał się popularny. 100% pozytywną naturalną atmosferę zabawy bez napinki. Rzygam na powagę w kryptach i wielkie hasła idee, to jest dopiero taktyka (przeczytajcie sobie logo FZ, o coś takiego mi chodzi). Natomiast klony (tematyczne; nazwowe) doga mnie wkurzają, same nazwy już mnie mocno wrrrrr, np. cage, meow, sreaoł, cat. Brakuje jeszcze miseczki dla kotka/miseczki dla pieska oraz kopki kotka i pieska.

Dyskutant
Reputacja postu: 
0

Postautor: Jorginto » środa, 22 stycznia 2014, 15:45

Dog leci na łeb na szyję, ciekawe kiedy kolejna górka.

Dyskutant
Reputacja: 39
Reputacja postu: 
0

Postautor: utanapisztim » środa, 22 stycznia 2014, 15:45

Sprzedaje ktos dogsony za PLNy ;>?
Juz nie leci

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 22 stycznia 2014, 15:56

Coś tak dzisiaj wygląda mi to na marsz w dół, chociaż na wykresach jakoś specjalnie schematu bańki nie widać :P

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: szwiti » środa, 22 stycznia 2014, 16:00

Elegancka akcja się okupiłem na 163 teraz niech szybuje w gore xD

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 22 stycznia 2014, 16:45

Też mnie korciło żeby na tym spadku kupić, ale zabrakło jaj... jakby spadło potem dalej to bym się załamał ;P

Dyskutant
Reputacja: 6
Reputacja postu: 
0

Postautor: DonArkada » środa, 22 stycznia 2014, 16:49

Ale przynajmniej masz doge, ja na coinexie chcialem sprzedac to mi kupilo za btc ktorych nie mialem, teraz ujemne saldo i zamrozone doge wrrr. Mial ktos taka sytuacje?

wyslane z mojej pralki xD

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: majkel_94 » środa, 22 stycznia 2014, 16:53

Raz się żyje, powiększyłem zapasy do 200k, jak wzrośnie troche to sprzedam połowe, 100k zostawiam na pompę >400 satoshi :D

EDIT: I już dalej spada... no ale w sumie i tak jestem o LTC na plusie dzięki żonglowaniu na górce, Doge mam tyle samo co przed. Wiem, mega zysk xD

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2358
Reputacja postu: 
0

Postautor: prezes » środa, 22 stycznia 2014, 17:14

vircurex ostatnio przymierał ale jak wprowadzili doge do siebie to jakby odżył, ciekawe
Jestem pasjonatem świadomego życia. Inwestuję na rynkach od 2011 roku m.in. w kryptowaluty, kruszce, akcje.
Blog prezesa
Youtube
Facebook
X
linktr.ee
Inwestycje Giełdy Kryptowaluty

Wróć do „Dogecoin”