radzioka pisze:...ostatnio słyszałem jak społeczność DogeCoin wsparła projekt wysłania jamajczyków do Soczi...
dziś przyszło mi do głowy czy i jak została przeprowadzona cała akcja... czy portfel był założony gdzieś na stronach fundacji...bo w czym rzecz...
otóż moja znajoma zbiera od 2 miesięcy pieniądze na operację dla córeczki (również przez fundacje) - a sama operacja kosztuje 2x 160tyś
gdzie bardzo dużą rolę odgrywa czas
i pomyślałem, że wypromowanie w analogiczny sposób pozwoli na wsparcie społeczności dogecoin
Cała akcja dotycząca Oliwki znajduje się pod adresem:
https://www.facebook.com/dlaoliwki
Dobry pomysł, trzeba zacząć od tego żeby oficjalnie było wiadome że dany portfel należy do rodziców chorej dziewczynki. Więc jeżeli znasz mamę Oliwki to zapoznaj ją z tematem i musi to napisać na profilu fb żeby było pewne, że adres portfela należy do niej, następnie trzeba założyć tematy na wszystkich forach związanych z krytpowalutami i liczyć na dobre serce osób które mają dogecoin lub inne kryptowaluty. Może admin bitcoin.pl zaangażuje się w pomoc i rozreklamuje temat na forum. Ja n apewno wspomogę akcje bo sam mam małą córeczkę i nie chciałbym być nigdy w sytuacji rodziców tej dziewczynki bo dziecko to większy skarb niż wszystkie bitcoiny.
POWODZENIA!