Koparka pracuje stabilnie z prędkością 2.1 Mh/s
Konfiguracja koparki:
2x R9 280X Sapphire Toxic (każda kopie 800Kh/s) najmocniejsza karta z serii R9 280X
1x HD 6970 Asus DCU II (kopie 500Kh/s mozliwe że wyciągnie więcej ale jakoś nigdy nie spędzałem za duzo czasu nad konfiguracją tej karty)
Zasilacz Chieftec 950W
Procesor Phenom II x4 965 3.4GHz
Ram 4 GB XFX Dual Channel
Płyta Główna Asus M4A87TDEVO
Obudowa własnej konstrukcji z profili aluminiowych nitowanych, podstawa sklejka 1cm nawiercana pod płytą główną dla lepszej wentylacji bardzo solidna konstrukcja.
Teraz tak karty graficzne mają dopiero około 1 miesiąca także są na gwarancji Toxic'i na 2 lub 3 letniej teraz nawet nie pamiętam jak ktoś chce niech sprawdzi na stronie producenta, Asus jest na rocznej gwarancji kupiłem go nowego w wersji Bulk z tąd krótsza gwarancja. Zasilacz ma również około 1 miesiąca i również na gwarancji.
Wraz z koparką przekazuje wszystkie papiery potrzebne do gwarancji. reszta podzespołów bez gwarancji z racji zakończonej już gwarancji.
Możliwy a nawet BARDZO PREFEROWANY ODBIÓR OSOBISTY w Poznaniu.
Cena 4 500zł jest to szczerze bardzo niska cena biorąc pod uwagę iż same Toxic kosztują po 1 559zł za sztukę http://www.komputronik.pl/product/21231 ... ctFeatures nie wspominając już o dostępności tych kart!!! HD 6970 kupiłem za 800zł nówke to już jest 3 900zł do tego zasilacz który też nie mało kosztował i inne elementy więc sprzedaje po kosztach.
Nie przyjmuje żadnych innych niższych ofert (złóż sobie sam w tej cenie jak dasz rade).
Poniżej filmik jak sprawuję się sprzęt a pod koniec filmu głośność całej koparki

Z sprzętem oczywiście przekazuję to co najważniejsze czyli pełną konfigurację do cgminera. Jeszcze fotki
Dla zainteresowanych wystawie aukcję link podam później jak skończę dodawanie aukcji. kontakt telefoniczny 514 236 682 Jeszcze jedno gdyby ktoś z poza Poznania zdecydował sie na zakup to należy doliczyć koszt przesyłki zgodny z cennikiem przewoźnika.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3889457109
Uwaga cena na allegro dla zwykłych użytkowników jest wyższa. Dla naszej wspólnoty z forum cena jak w tym opisie.