Ja mam teorię, że 75% ogółu ludności to pustogłowie, ale nawet dla tego pustogłowia jest ta technologia i nie zamierzam im ograniczać do niej dostępu

Postautor: Bitmar » wtorek, 17 listopada 2020, 21:59
Ja mam teorię, że 75% ogółu ludności to pustogłowie, ale nawet dla tego pustogłowia jest ta technologia i nie zamierzam im ograniczać do niej dostępu
Bitmar
nariensi
Postautor: kozaki_wiesi » wtorek, 17 listopada 2020, 22:21
Słuszna uwaga, nawet poszedłbym dalej - nie powinno być tak, że od elity wymaga się więcej?
! | Wiadomość z: rav3n_pl |
Usunąłem pogrubienia całych postów. Aż taki atencjusz? |
kozaki_wiesi
Postautor: ergorg » wtorek, 17 listopada 2020, 22:32
ergorg
Postautor: Bitmar » wtorek, 17 listopada 2020, 22:42
Zgadzam się z Tobą i takie byłoby moje życzenie, żeby elita świeciła przykładem. Niestety czasem oczekiwania, brutalnie są zadeptywane przez rzeczywistość. Oczywiście biorę to na siebie, bo żaden z elity nie prosił o rangę, tę nadaje mu ja albo reszta elity w drodze głosowania. Niestety czasem można się co do kogo pomylić. I nie mam tu akurat na myśli Domatora, bo nadal uważam, że zasługuje na elitę, ale co do kilku osób wiem, że się pomyliłem.kozaki_wiesi pisze: ↑ wtorek, 17 listopada 2020, 22:21Słuszna uwaga, nawet poszedłbym dalej - nie powinno być tak, że od elity wymaga się więcej?
Skoro tą elitą są to niech świecą przykładem, prawda?
Bitmar
Postautor: kozaki_wiesi » wtorek, 17 listopada 2020, 22:46
No to cofnij, po co trwać w błędzie? Jeżeli dany użytkownik nie dźwiga tego zaszczytu to bardziej zaszkodzi młodemu niż pomoże, obciążając tym Twoje sumienie. To forum, wraz z rosnącą ceną/rozpoznawalnością krypto, robi się coraz bardziej elitarne, to już nie są pogawędki nerdów kopiących jakieś tokeny w akademikach
kozaki_wiesi
Postautor: Bitmar » wtorek, 17 listopada 2020, 23:05
Bitmar
Postautor: kozaki_wiesi » wtorek, 17 listopada 2020, 23:07
kozaki_wiesi
Postautor: Bitmar » wtorek, 17 listopada 2020, 23:11
Bitmar
Postautor: koparki » wtorek, 17 listopada 2020, 23:25
koparki
Postautor: Bitmar » wtorek, 17 listopada 2020, 23:41
Bitmar
Postautor: koparki » środa, 18 listopada 2020, 00:05
koparki
Postautor: wamak » środa, 18 listopada 2020, 00:07
wamak
Postautor: miluu » środa, 18 listopada 2020, 00:40
miluu
Postautor: Bult » środa, 18 listopada 2020, 01:21
Bult
Postautor: akos » środa, 18 listopada 2020, 03:41
Chyba żartujesz, nie zliczę ile razy pisałem czy plusowałem wypowiedzi, które zwracają uwagę na problem tworzenia treści przez światopoglądowych ekstremistów. Po jakimś czasie machnąłem ręką. Przecież nawet w tym wątku nadal nie rozumiecie problemu a @Bitmar broni tematu o "zarazach" mylnie sądząc, że służą one piętnowaniu jakichś ekstremizmów a nie uzewnętrznianiu swoich własnych.koparki pisze: ↑ wtorek, 17 listopada 2020, 19:53@akos powiedz mi bo zdaje sie z Ciebie krytyk roszczeniowy numer jeden jest, dlaczego nie zgłosiłeś do moderacji lub do admina wniosku o zmianę nazwy wątku "lewacka zaraza", masz jakieś braki w postrzeganiu aby się nie zorientować że jest to zaproszenie dla pogardy i ekstremistów ? Dlaczego zrobił to moderator Koparki przez nikogo o to nieproszony , tylko jego to raziło?
Albo sprawa kolegi mudol, przecież ja nie czytam wątków politycznych, Akos czyta, dlaczego mudol mógł 10x a może 15x wpisać sobie w wątku cos takiego, cytuję:
Dla wszystkich lewackich ścierw, a jest tutaj ich trochę, wasze koleżanki się wypowiedziały.... "jakaś lewacka k****a co to się puszcza za wino decydowała czy ma żyć czy nie".... to teraz, żeby wkurw(zdenerwować)ić lewackie szmaty, to m.in. ja głosowałem na Dudę ..... lewackie upośledzone istoty jeszcze nie powiedziały ostatniego słowa.... znów lewackie ścierwa dały o sobie znać itd itd
i Akos nie zareagowałeś , nie napisałeś do Admina? dlaczego przypadkiem po roku Koparki który czyta tylko 1/4 hydeparku w końcu wychwycił taka rażącą patologię.
za desperacki i żałosny. Słabe jest też to, że @Bitmar temu szantażowi uległ.
akos
Postautor: koparki » środa, 18 listopada 2020, 06:33
Proszę nie ściemniać ogólnikami , proszę powiedz kiedy konkretnie powiadomiłeś admina na priva lub moderatorów w trybie zgłoszenia o twórczości mudola którą ja zacytowałem a Ty przypomniałeś w cytacie powyżej ???
Desperacki szantaż? Widać że nie masz doświadczenia w prowadzeniu przedsięwzięcia większego niż jednoosobowe. Kandydatów do wertowania zgniłych wątków HP nie ma wielu i właśnie jeden ubył robiąc sobie wakacje od HP na jakiś czas. Aby utrzymać tam względny porządek i kulturę warto wykluczać persony które bezpodstawnie plują jadem, zwłaszcza wobec osoby która na zasadzie wolontariatu opiekowała się działem HP poprawnie i była neutralna politycznie. Skoro w taki sposób wystartował do nieprowokującej go, "neutralnej" osoby to mogę sobie tylko wyobrazić jak wyglądają "dyskusje" tego przedstawiciela "elity forum" z osobami o skrajnie odmiennych jemu poglądach i jaki on klimat generuje w HP.
skoro Ty w takich wpisach widzisz problem to może lepiej że nie używasz zgłoszeń do moderacji ,bo byś nas zasypał zbędnym zawracaniem głowy. Mógłbym zacytować z 50 Twoich wpisów w których wypowiadałeś się o kilka poziomów mniej delikatnie.akos pisze: ↑ środa, 18 listopada 2020, 03:41No ale dobra, skoro mam zgłaszać to zgłaszam kolejny post, z tego wątku, napisany przez innego moderatora: viewtopic.php?p=665895#p665895
koparki
Postautor: nariensi » środa, 18 listopada 2020, 09:22
Bitmar pisze: ↑ wtorek, 17 listopada 2020, 23:05Chodzi Ci o @koparki ?
Wiem, że koparki ma poglądy prawicowe i wyraża je w wątkach. Ma prawo jak każdy inny bo pomimo swojej rangi jest również użytkownikiem tego forum. Domyślam się , że dla kogoś o innych poglądach, prawicowy moderator jest nie do zaakceptowania.
nariensi
Postautor: ekonokomik » środa, 18 listopada 2020, 09:37
ekonokomik
Wróć do „Księga skarg i zażaleń”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).