Myślę, że w ciągu 1-2 dni dowiemy się czy tym razem fale też mają teraz zastosowanie. Sam jestem ciekaw.
Od 2 lat w trendzie LONG i od ponad miesiąca w trendzie MID sprawują się bezbłędnie.
Postautor: Bitmar » piątek, 22 listopada 2013, 14:18
Bitmar
Postautor: domator » piątek, 22 listopada 2013, 14:21
@bitmar.Bitmar pisze:Wyobraźnie teżAle bardziej doświadczenie, że Falle Eliotta na ryku bitcoina sprawdzają się zadziwiająco dobrze.
Myślę, że w ciągu 1-2 dni dowiemy się czy tym razem fale też mają teraz zastosowanie. Sam jestem ciekaw.
Od 2 lat w trendzie LONG i od ponad miesiące w trendzie MID sprawują się bezbłędnie.
domator
Postautor: domator » piątek, 22 listopada 2013, 14:25
A bylbys tak mily i rozpisal wartosciami / datami te dwa trendy?Szymon pisze:@domator 5 fala w skali LONG trwa nadal, a dopiero w trendzie mid mamy falę B.
domator
Postautor: Bitmar » piątek, 22 listopada 2013, 14:27
Bitmar
Postautor: GetBitCoin_pl » piątek, 22 listopada 2013, 14:59
GetBitCoin_pl
Postautor: portfelbitcoin » piątek, 22 listopada 2013, 15:00
portfelbitcoin
Postautor: GetBitCoin_pl » piątek, 22 listopada 2013, 15:21
GetBitCoin_pl
Postautor: Bitmar » piątek, 22 listopada 2013, 16:53
Bitmar
Wróć do „Rozważania ekonomiczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).