Chcę też zacząć się bawić!

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Chcę też zacząć się bawić!

Postautor: Dzemka » środa, 5 czerwca 2013, 23:08

Witam!!

Temat może nie na miejscu ale chciałbym zacząć swoją zabawę z BTC i chciałbym prosić o jakieś nawet nie duże wpłaty na 1PTP8AKvbLHLyUq73NZRVQY7jPUXKJFiTo .
Nie liczę na jakieś mega kwoty ale może ktoś z zaawansowanych minerów coś rzuci. Chciałbym uzbierać 2-3BTC i kupić przynajmniej jakieś GPU lub USB BLOCK ERUPTERA i coś z nim robić nie dużo ale zawsze, wiem powiecie że mogę zbierać je na darmowych stronach. Tak robię to tylko może ktoś coś rzuci i powiększy mój skromny budżet na rozpoczęcie kopania i uda mi się coś wykopać z góry dziękuję za wszystkie wpłaty.

EDIT:

Jeżeli ktoś już zdecyduje się niech wyśle mi PM z tym ile wysłał i adres swojego portfela a ja zrobię z tego listę i gdy już je ukopię to odeślę datki z jakąś tam nawiązką.
Ostatnio zmieniony środa, 5 czerwca 2013, 23:31 przez Dzemka, łącznie zmieniany 1 raz.

Dyskutant
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0

Re: Chcę też zacząć się bawić!

Postautor: vegas » środa, 5 czerwca 2013, 23:15

a ja chcialbym jezdzic lepszym autem, ale do roboty mi sie nie che isc, prosze o wplaty na moje konto, ale nie jakies male wplaty, tylko duze mnie interesują

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: atomowka » środa, 5 czerwca 2013, 23:17

powodzenia, daj znac czy cos dostales ! :)

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dzemka » środa, 5 czerwca 2013, 23:24

@vegas Pracuję i miałem 10tys zł odłożone na to ale ze względu na to że moje auto padło kupuję nowe i mój budżet się kurczy a jeżeli uda mi się zebrać na tego USB BLOCK ERUPTERA będę mógł rozpocząć kopanie i po pewnym czasie zwrócić właścicielom ich datki. Pożyczki na forum nie wezmę bo nie jestem godny zaufania to raz po 2 nie wiem w ile czasu uda mi się ukopać te 3 BTC ze względu na rosnący non-stop dif

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: ascasc » środa, 5 czerwca 2013, 23:30

A ja bym chcial ... dobra dajcie 7 mln USD bo bez sensu zebym sie rozpisywal.
NIE ZEBRAJ TYLKO ZROB COS SAM.

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: ascasc » środa, 5 czerwca 2013, 23:31

Dzemka pisze:@vegas Pracuję i miałem 10tys zł odłożone na to ale ze względu na to że moje auto padło kupuję nowe i mój budżet się kurczy a jeżeli uda mi się zebrać na tego USB BLOCK ERUPTERA będę mógł rozpocząć kopanie i po pewnym czasie zwrócić właścicielom ich datki. Pożyczki na forum nie wezmę bo nie jestem godny zaufania to raz po 2 nie wiem w ile czasu uda mi się ukopać te 3 BTC ze względu na rosnący non-stop dif
Dam Ci pozyczke pod dom jak chcesz.

Moderator
Reputacja: 5811
Reputacja postu: 
0

Postautor: koparki » środa, 5 czerwca 2013, 23:32

To chyba jakaś prowokacja ;)
Dzemka, taka drobna kasę (bo z kopania na jednej karcie są grosze) możesz zarobić na wszelkie możliwe sposoby, nawet zbierając grzyby w lesie i sprzedajac je potem przy drodze - a ty tu żebrzesz o datki abyś się mógł bawić ...

@ascasc dał Ci niezłą propozycję, nie do odrzucenia ;)
---

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: murlander » środa, 5 czerwca 2013, 23:35

2-3 BTC nie uzbierasz ale z nudów możesz sobie poklikać: http://forum.bitcoin.pl/freebitcoin-pl- ... t7636.html

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dzemka » środa, 5 czerwca 2013, 23:44

@ascasc tak tylko nie mam jak zdobyć kasy na koparkę i dlatego uciekam się do takich metod. Fakt to proszenie o 3BTC co daje jakieś 1200zł po dzisiejszym kursie ale może znają się osoby które wyślą po 0.01BTC a to już zbliża mnie do zakupu własnej koparki :)

@murlander wiem że nie uzbieram a mimo to zbieram i mam już tam coś. Szukam też jak i gdzie przyoszczędzić i zdobyć trochę kasy

@koparki przy zakupie USB Eruptera jestem w stanie zarobić 0.333BTC (przy tym difie) miesięcznie lekko tym obracając (np widząc kurs Freicoina lub kopać je i czekać na dobry kurs) może mi się udać wyciągnąć z tego 0.5BTC miesięcznie obracając tym dalej po 2-4 miesiącach kupię sobie kolejnego i sukcesywnie będę się piął w górę aż może coś do wypłaty z tego sobie dorobię a kto wie może znajdzie się jakaś kasa do zainwestowania i zarobię więcej niż zakładam. Tego nie wie nikt aby się przekonać muszę najpierw uzbierać te 3BTC na koparkę :)

Czarna Owca
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: ascasc » środa, 5 czerwca 2013, 23:46

Dzemka pisze:@ascasc tak tylko nie mam jak zdobyć kasy na koparkę i dlatego uciekam się do takich metod. Fakt to proszenie o 3BTC co daje jakieś 1200zł po dzisiejszym kursie ale może znają się osoby które wyślą po 0.01BTC a to już zbliża mnie do zakupu własnej koparki :)

@murlander wiem że nie uzbieram a mimo to zbieram i mam już tam coś. Szukam też jak i gdzie przyoszczędzić i zdobyć trochę kasy

@koparki przy zakupie USB Eruptera jestem w stanie zarobić 0.333BTC (przy tym difie) miesięcznie lekko tym obracając (np widząc kurs Freicoina lub kopać je i czekać na dobry kurs) może mi się udać wyciągnąć z tego 0.5BTC miesięcznie obracając tym dalej po 2-4 miesiącach kupię sobie kolejnego i sukcesywnie będę się piął w górę aż może coś do wypłaty z tego sobie dorobię a kto wie może znajdzie się jakaś kasa do zainwestowania i zarobię więcej niż zakładam. Tego nie wie nikt aby się przekonać muszę najpierw uzbierać te 3BTC na koparkę :)
Dam Ci pozyczke 10% wartosci nieruchomosci jaka mi zastawisz - w czym problem ?

Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: Dzemka » środa, 5 czerwca 2013, 23:54

@ascasc Skończ z takimi postami które nic nie wnoszą do tematu... Na forum jak wiesz jest zakaz trollowania i OT a to jest właśnie to co ty robisz dlatego nie wiem idź podziwiać swoje koparki i nie niszcz marzeń innych osób...

Rozmowny
Reputacja postu: 
0

Postautor: nswspider » czwartek, 6 czerwca 2013, 07:24

a to ciekawe :)
ludzie nie przestana mnie zadziwiać. przyznam że wolałbym przesłać BTC dla chorego dziecka niż dać je komuś kto chce się pobawić. fajnie że jesteś szczery ale to za mało. skoro pracujesz to odłóż pieniądze i kup BTC, zbieraj małymi sumami aż odłoży się na 2-3 . Zarejestruj się na plus500, po podaniu numeru telefonu dostaniesz od nich 75 zeta, możesz nimi u nich obracać i przy odrobinie szczęścia powiększysz tą sumę, po prostu Zrób To Sam

:)

edit: poza tym to powinno być w dziale przedszkole a nie w projektach związanych z bitcoin bo to żaden projekt :D

Gaduła
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: barton » czwartek, 6 czerwca 2013, 07:50

W ostateczności można podjąć jakąś pracę i odłożyć na koparkę ;)

Orator
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hiera » czwartek, 6 czerwca 2013, 08:22

barton pisze:W ostateczności można podjąć jakąś pracę i odłożyć na koparkę ;)
+1

Proszę o powstrzymanie się z takimi tematami. Jakby każdy 2500 użytkowników założył taki temat - to jaki burdel byśmy tu mieli..Gorzej niż w Archeo.
@Dzemka Jesteś nowy/nowy, WITAMY! Zapoznaj się z innymi tematami na tym forum. Napewno znajdziesz jakieś możliwości inwestowania, bez ogromnej wiedzy i umiejętności.
1LHw7TXrXpX9RbgyJnSUaAJqKGkeMnfr1h

SMOL ALLEGRO ||+18 za BITCOIN^^
TORBY BITCOIN - ECO !

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 65
Reputacja postu: 
0

Postautor: robithc » czwartek, 6 czerwca 2013, 08:30

Dzemka pisze:. Chciałbym uzbierać 2-3BTC
Przecież to jest z 1000zl , kto Ci to da. Sam mam aż 3 Btc z ciężko odlozonych pieniędzy a tu taki gość :D

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: RussianYeti » czwartek, 6 czerwca 2013, 12:09

Od nich dostaniesz "za darmo" :
http://forum.bitcoin.pl/lista-stron-roz ... t3414.html
http://forum.bitcoin.pl/duza-lista-stro ... t5872.html

Nie jest to zbyt opłacalne dlatego ja bym zaczął od znalezienia pracy :)

Wróć do „Projekty związane z Bitcoin”