Porównywarka kryptowalut / arbitrage coins

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: ucho1990 » czwartek, 4 sierpnia 2016, 18:22

Witam zainteresowanym chciałbym zaprezentować projekt mojego autorstwa. Nie jest to bot lecz skrypt porównywarki kryptowalut. Dostępne około 1000 par do btc z 10 czołowych giełd screeny dostępne do podejrzenia na stronie (proszę nie sugerować się ceną) https://www.cryptopia.co.nz/MarketItem/2912 (jest to market giełdy cryptopia) jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem skryptu bądź dostępu do niego proszę pisać. Możliwe demo.
Skrypt posiada funkcjonalną wyszukiwarkę działającą w kilku trybach:
-Pokaż wszystkie
-Zysk
-Bezstratne-Stratne
-Zysk + bezstratne
-Bezstratne + stratne
-Zysk + stratne
-Zakup z konkretnej giełdy
-Konkretna kryptowaluta
-Wybór wyszukiwania na konkretnych giełdach
Skrypt dodatkowo pokazuje informacje o potencjalnym zwrocie inwestycji w % oraz
dodatkowe informacje w których znajdują się dane na których giełdach / o jakim wolumenie oraz jaki zwrot jest na każdej giełdzie na której występuje dana kryptowaluta. Odświeżanie odbywa się w tle co ok 3 sek co sprawia że skrypt działa niemalże w trybie rzeczywistym.
Skrypt sprzedaję ponieważ zbieram fundusze na dużo poważniejsze przedsięwzięcie z dziedziny bitcoin na które niestety mam niewystarczające fundusze. Możliwa transakcja escrow przez co masz pewność, że Cie nie oszukam.

Pozdrawiam i zapraszam do zakupu. Cena do ustalenia. Zainteresowanych proszę o kontakt wraz z oczekiwaną przez was ceną. Jeśli cena będzie zadowalająca mnie wówczas sprzedam na wyłączność tylko jedną kopię.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 44
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: CanCan » piątek, 26 sierpnia 2016, 18:49

Witaj, ciekawe co tu piszesz. Uderz do mnie na PW mam kilka pytan
BTC-SMS.eu <- BTC/LTC/ETH za SMS
BitCantor.com <- Ekspresowy Kantor BTC/LTC/ETH

Pomogłem? 1AZ14HkoqtY26WeTuJYVizEjBLehqLTugj