Kontestacja

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Kontestacja

Postautor: Przemo » środa, 6 lipca 2011, 03:12

Claude mOnet, to było po prostu żenujące. Jak możesz wymagać jakiś konkretnych zarzutów skoro ta audycja była żenująca.

Link do audycji (mp3) jak zniknie znaczy ze usunęli bo się wstydzą (ja bym na ich miejscu usunął): http://www.teoriachaosu.com.pl/mp3/Teor ... -05-20.mp3

Audycja w radiu KonteStacja
Temat: Ekonomia
Specjalista: Cokeman

6min 44 sekunda
Claude mOnet pisze: Może chciałbyś coś słuchaczom powiedzieć na samym wstępie, może o sobie troszkę?
Cokeman pisze:y, no naczy co... ja jestem współredaktorem jakby radia Żelaza
7 min 37 sekunda
Claude mOnet pisze:Jesteś ekonomistą, prawda?
Cokeman pisze:no magistrem ekonomi co prawda jestem no...
Claude mOnet pisze:Jakbys mógł wytłumaczyć w prostych słowach. Co to według Ciebie jest inflacja?
Cokeman pisze:Wieeeesz co, według mnie jest to jakikolwiek wzrost ilości pieniądza.
Cokeman pisze:To jest tak jak wiesz, to jest tak jak z rozprowadzaniem jakiś dragów na początku bierze ćpun ma fajnie ale potem przychodzi detox i juz nie jest ciekawie
Claude mOnet pisze:Dobra. To teraz...
Ekhm Cokeman to nie przypadkowa ksywa? Ale w takiej sytuacji ja tu widzę konflikt - czemu on jest przeciw BTC? Będzie mógł w sieci kupować prochy.
Cokeman pisze:Pinionc
Po prostu LOOOOOOL
LOOOOOOL
LOOOOOOL
LOOOOOOL

LOOOOOOL

Nie mam słów na określenie tego

I dalej podobne kwiatki, naprawdę polecam posłuchać to jest mistrzostwo świata, polewa totalna.

Zabrakło jeszcze tylko czegoś w stylu:
Cokeman pisze:Czekaj ziom, wciongne se kreske
Ja pierdaczę, co się w tej sieci wyprawia. To ma być radio...
Kult amatora do potęgi dziesiątej. Powiedzcie proszę, że to żart bo nie mogę uwierzyć.

Claude mOnet, ja do Ciebie ani tego radia nic nie mam - nie znam ani Ciebie ani tego radia, ale po prostu nie można robić audycji na tak niskim poziomie, wręcz komicznym, ja wiem, że pewnie Ty byś chciał lepiej, ale nie można wypuszczać na świat czegoś takiego, słuchałeś tego w ogóle po nagraniu?

0mx
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: 0mx » środa, 6 lipca 2011, 04:29

nie kult amatora, tylko idiokracja
polecam taki film "idiokracja"
na poczatku wyjaśnia dlaczego tak się dzieje

AdamPWO
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: AdamPWO » sobota, 9 lipca 2011, 01:49

e tam tam audycja clauda jescze była w miare. Prawdziwy tap żenul reprezentuje sobą Martin Lechowicz. Też w tym temacie jest namiar na jego audycje. I jescze te jego spedalone rzępolenie na gitarce...

No a jakby no jakby radio no tak jakby żelaza oraz ten takzwany kelthuz są spoko. Cokemana już w RŻ nie ma. TU macie jego blog: http://cokeman2007.blogspot.com/ Koleś z Korwinowca stał się libertarianinem, potem zmienił się w marksistę a teraz jest stirnerowcem.

Tylko ja latami wierny swym poglądom :)

Gaduła
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Notrem » niedziela, 10 lipca 2011, 08:13

Martin jest żałosny. Kiedyś miał poziom, teraz robi z siebie idiote. Szkoda
Obrazek
Jestem studentem: 1BX61uvuP59bAHz9tf88kFP9XJHxL4Ev42

Internetowe Radio Bitcoin - Status: Nadajemy!(http://www.radiobitcoin.pl)
Stan dotacji dla radia: 4.18 BTC

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Claude mOnet » niedziela, 10 lipca 2011, 17:54

Przemo pisze:Claude mOnet, to było po prostu żenujące. Jak możesz wymagać jakiś konkretnych zarzutów skoro ta audycja była żenująca [...] Claude mOnet, ja do Ciebie ani tego radia nic nie mam - nie znam ani Ciebie ani tego radia, ale po prostu nie można robić audycji na tak niskim poziomie, wręcz komicznym, ja wiem, że pewnie Ty byś chciał lepiej, ale nie można wypuszczać na świat czegoś takiego, słuchałeś tego w ogóle po nagraniu?
"A u was biją Murzynów!" - jak się nie ma argumentów, to "gównem" nawet rzucimy...

Audycja "Teoria Chaosu" jest na bardzo niskim poziomie, bo...? Może jakieś konkrety, jakiekolwiek sensowne zarzuty, a nie parę słówek wyciągniętych z kontekstu?
W audycji ja jak i Cokeman postawiliśmy konkretne zarzuty wobec Bitcoina, jak i innych wirtualnych (w tym fiducjarnych) walut - oczekuję zatem, że przynajmniej taki poziom osiągniecie...

Jeśli moja audycja jest na bardzo niskim poziomie, to jak określicie Forum Bitcoina, gdzie nawet zarzutów nie potraficie sformułować?

Ps. Zauważcie, że audycja jest na dosyć luźnym poziomie (aczkolwiek w pełni merytoryczna), ma klimat z amerykańskich stacji, czego w Polsce praktycznie nie ma - nie oczekujcie więc poziomu WSI-24 i pana Durczoka, czy innego Lisa i Stokrotki, czyli wybitnego polskiego dziennikarstwa na skalę światową - no chyba że pociąga Was ten polski poziom, to proponuje oglądać wyłącznie polską TV, a słuchać wyłącznie polskich stacji radiowych (oprócz KonteStacji, w tym audycji Teoria Chaosu!)...

Ps2. Nie wstydzę się tego co robię i póki żyję nie zniknie to z sieci! A słuchaczy coraz więcej ;)...
Pozdrawiam,

Claude mOnet

Wróć do „Bitcoin w mediach”