Link do audycji (mp3) jak zniknie znaczy ze usunęli bo się wstydzą (ja bym na ich miejscu usunął): http://www.teoriachaosu.com.pl/mp3/Teor ... -05-20.mp3
Audycja w radiu KonteStacja
Temat: Ekonomia
Specjalista: Cokeman
6min 44 sekunda
Claude mOnet pisze: Może chciałbyś coś słuchaczom powiedzieć na samym wstępie, może o sobie troszkę?
7 min 37 sekundaCokeman pisze:y, no naczy co... ja jestem współredaktorem jakby radia Żelaza
Claude mOnet pisze:Jesteś ekonomistą, prawda?
Cokeman pisze:no magistrem ekonomi co prawda jestem no...
Claude mOnet pisze:Jakbys mógł wytłumaczyć w prostych słowach. Co to według Ciebie jest inflacja?
Cokeman pisze:Wieeeesz co, według mnie jest to jakikolwiek wzrost ilości pieniądza.
Cokeman pisze:To jest tak jak wiesz, to jest tak jak z rozprowadzaniem jakiś dragów na początku bierze ćpun ma fajnie ale potem przychodzi detox i juz nie jest ciekawie
Ekhm Cokeman to nie przypadkowa ksywa? Ale w takiej sytuacji ja tu widzę konflikt - czemu on jest przeciw BTC? Będzie mógł w sieci kupować prochy.Claude mOnet pisze:Dobra. To teraz...
Po prostu LOOOOOOLCokeman pisze:Pinionc
LOOOOOOL
LOOOOOOL
LOOOOOOL
LOOOOOOL
Nie mam słów na określenie tego
I dalej podobne kwiatki, naprawdę polecam posłuchać to jest mistrzostwo świata, polewa totalna.
Zabrakło jeszcze tylko czegoś w stylu:
Ja pierdaczę, co się w tej sieci wyprawia. To ma być radio...Cokeman pisze:Czekaj ziom, wciongne se kreske
Kult amatora do potęgi dziesiątej. Powiedzcie proszę, że to żart bo nie mogę uwierzyć.
Claude mOnet, ja do Ciebie ani tego radia nic nie mam - nie znam ani Ciebie ani tego radia, ale po prostu nie można robić audycji na tak niskim poziomie, wręcz komicznym, ja wiem, że pewnie Ty byś chciał lepiej, ale nie można wypuszczać na świat czegoś takiego, słuchałeś tego w ogóle po nagraniu?