Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Privacy]

Gaduła
Reputacja: 1
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Priv

Postautor: kotwica666 » czwartek, 17 lipca 2014, 04:55

Miło słyszeć :) tylko jaka pewność, że to już koniec niespodzianek.. wiesz.. jak by nie było to "trochę" nóżka się potknęła.. kilka słów to chyba trochę za mało..

Gaduła
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: mirekkk » czwartek, 17 lipca 2014, 08:05

Komedia :D
Klient crashuje, ludziom giną stejkowane monety, no to developer się popisał.

A przygotowywali to 2 doby(?), w między czasie ktoś nadal generował sobie lewe monety, ciekawe czy dev to uwzględnił.
Wchodzenie w nav teraz jest niespełna umysłu, grube ryby, które mają tego po kilka ładnych mln skupują i próbują utrzymać kurs, ludzie jeszcze myślą "zaraz wystrzeli, zaraz naprawią i będzie 2k" ale to co dev wyprawia to raczej długo tak nie wytrzymają sztucznie utrzymując kurs + ludzie jeszcze w to wierzą.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Strugg » czwartek, 17 lipca 2014, 13:51

@mirekkk
Wszelkie problemy rozwiązane. Wszystko już działa jak należy, zajrzyj tutaj ;) :
https://bitcointalk.org/index.php?topic ... msg7889966
https://bitcointalk.org/index.php?topic ... msg7889975

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 479
Reputacja postu: 
0
Napiwki: 1AqwNEzAp5GE46jebmZYqvq3tXt19iChJN

Postautor: powered » czwartek, 17 lipca 2014, 14:14

Na bittrex wchodząc przez zakładkę Wallets, NAV mam cały czas disabled. Też tak macie? Czyli wpłaty i wypłaty są zablokowane?

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Strugg » czwartek, 17 lipca 2014, 14:22

powered pisze:Na bittrex wchodząc przez zakładkę Wallets, NAV mam cały czas disabled. Też tak macie? Czyli wpłaty i wypłaty są zablokowane?
Kwestia czasu, wkrótce giełdy wszystko ogarną u siebie. Dopiero kilka godzin minęło od wypuszczenia walleta.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: menesis » czwartek, 17 lipca 2014, 15:14

Zapytam wprost. Wchodzicie/jesteście zapakowani/czy olewacie ten scam? ;) Dla jasności: ja byłem, wyszedłem, zarobiłem. Ale szatan mi teraz każe zastanowić się nad powrotem w to szaleństwo.
Adam Freeland - We Want Your Soul
Bitcoin: 1Q3g3WHYgF9cRPVtKCZtVe8so2KdaBkVRP

Orator
Reputacja: 279
Reputacja postu: 
0

Postautor: Awesomist » czwartek, 17 lipca 2014, 16:04

Ja miałem całość kupioną po 800, wyprzedałem się przy 1600, wszedłem znowu przy 900, niedawno dopakowałem się przy 500-500, trochę zysków już zrealizowałem (dokupiłem APEX - fajny skok od wczoraj), więcej NAV sprzedam jak liźniemy 1.2k ;)

Wszyscy trąbią o kwotach rzędu 5k-10k, no cóż może kiedyś tam zawitamy, ja wolę mniejszy, a pewniejszy zysk i surfowanie po falach ;)

Gaduła
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » czwartek, 17 lipca 2014, 16:23

Ja caly czas trzymam, nie mam zbytnio mozliwosci kontrolowania kursu, a kupowalem miedzy 450 -1450, srednio 1k. Poczekam kilka dni i zobacze co z tego wyniknie, mam nadzieje ze to byly ostatnie spadki na tym poziomie.

dareg
Początkujący
Reputacja postu: 
0

Postautor: dareg » czwartek, 17 lipca 2014, 19:49

Portfel na bittrex już odblokowany.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: nubas » piątek, 18 lipca 2014, 23:15

na jakim poolu kopiecie teraz?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » sobota, 19 lipca 2014, 18:58

Mi wallet nie dziala. Staje na 7,40% i kilka godzin nie idzie dalej, nawet wylaczylem i wlaczylem od nowa nadal to samo.
16 połączeń z siecią a nic sie nie dzieje. Dzis go sciągałem z bitcointalka post byl aktualizowany wczoraj chyba wiec klient powinien byc aktualny.

EDIT: chyba nadal jest jakis problem z clientem, chyba trzeba poczekac az naprawia.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » sobota, 19 lipca 2014, 20:26

@Rumcajs
Portfel dziala. Na bitcointalku w temacie NAV na 77 stronie Soopy zamiescil post jak ogarnac portfel.
Po 1. Pobrac wallet https://www.dropbox.com/s/dti3rm8bg0jgz ... Wallet.zip
Po 2. Wyj3bac z appdata wszystkie pliki w summerv2 oprocz wallet.dat
Po 3. Wkleic tam plik tekstowy o nazwie summercoinv2.conf . A oto plik
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=44444
port=44440
listen=1
daemon=1
server=1
addnode=navajosupernode1.no-ip.biz
addnode=navajosupernode2.no-ip.biz
addnode=navajosupernode3.no-ip.biz
addnode=navajosupernode4.no-ip.biz
addnode=navajosupernode5.no-ip.biz

Po 4. Zaczac synchronizacje, ale w tym momencie mi stanelo tez na nieszczesnych 7.4% wiec jest i krok nr...
5. Pobrac blockchaina https://www.dropbox.com/s/sge9wu6nkuma7 ... kChain.zip i wkleic go C:\Users\Username*\AppData\Roaming\SummerCoinV2
Po 6. Dokonczyc synchro, zakodowac portfel, zrobic ew. kopie zapasowa i przeslac NAVy oczekujac ogromnego staka ...

Po 7. To the moon....
Obrazek

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 21 lipca 2014, 22:39

No jakby ten Nav tak poleciał jak ta kosiarka, filmik wy***sty swoją drogą :)
To da moon, Ariseee chickuuun :)
Jakies nieznane alty potrafily na pompie wbic kilkadziesiat k satoshi a fajne crypty tkwia na low capie. Tylko niech dev sie wykuruje virusowy fluid nie brzmi zbyt dobrze :)

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » czwartek, 24 lipca 2014, 17:34

Na bitcointalk cos zucaja blotem na nav ze to scam i ze dev cos sie nie odzywa nic.
Pare osob stwierdzilo ze sprzeda swoje coiny. Tak tylko mowie.
No i cena juz spadla do 400 niektorzy nie wytrzymali braku deva ze 3 dni.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » czwartek, 24 lipca 2014, 20:14

Ja trzymam upracie... wlazlem all in z mysla o wyjsciu gdy pojawi sie anon, pojawili sie ,,hakerzy"... teraz trzeba poczekac, albo na ostateczna kleske albo na dni chwaly.... Moja sytuacja obecnie przypomina A.H. w kwietniu 45, upadek bliski, lecz wodz wciaz mysli o wunderwaffe, superbroni (w tym przypadku o super anonie)...

Tak czy siak, stawka jest wysoka, wielu ludzi stracilo okazje na dogu i darku, poczym znalazlo summera, coina wrecz idealnego do megapumpu. Naprawde spore pieniadze zostaly w to wlozone (jesli mowa o altach) i watpie by to wszystko od tak upadlo... A dumpy, wystarczy spojrzec na wolumen, niecale kilka % wszystkiego... a reszta trzyma. Za miesiac ocenimy i wyciagniemy wnioski. Byc moze ktos wyskoczy przez okno...

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » czwartek, 24 lipca 2014, 20:24

ja to jestem ciagle nowy z tymi algorytmami i danymi technicznymi monet, ale teraz co druga czy trzecia nowa moneta ma w opisie ze jest anonimowa, czemu to takie istotne w navie ze jak to w koncu zrobia to cena ma wystrzelic to da moon ? Pelno jakis altow nie wiadomo skad nagle wbija do 30 k nie wiadomo czemu a inne tkwia na kilkaset satoshi ciagle.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » wtorek, 29 lipca 2014, 17:04

@Strugg
Pisales kiedyś że jestes w 90% w NAV i jestes pewien deva, a teraz cena padla do jakis groszy okolo 300 s. i okazuje sie ze na bitcointalku ciagle odpisywal SUM2dev ale to bylo konto do PR (sam to napisal kiedys ze nie jest Soopy tylko odpowiada w jego imieniu) a nie sam Dev Soopy i ludzie zaczeli pisac od paru dni zeby Soopy cos odpisal ale on nie odpisywal ze swojego konta tylko ciagle odpisywal SUM2dev ze "wszystko jest w porzadku dev pracuje" no i cena zaczela spadac jak ludzie zaczeli pytac ze chca zeby sam Dev napisal chociaz 1 zdanie ze swojego konta, teraz chyba sum2dev nie pisal nic od 2 dni, jako uzytkownik mający 90% srodkow jak pisales w Nav jestes w posiadaniu jakis informacji co wlasciwie sie dzieje z devem i tą monetą ?
Nie zebym wypominał bo wiadomo ze to crypto i ryzyko ale sam zachęcałeś wszystkich do kupowania. Do tego ktos w pewnym poscie zwrócił się z prośbą o wyjasnienie co ze Soopym do SUM2Dev/Strugg wiec czemu Cie potraktowal albo kogos w temacie albo ze sum2dev to Ty? Nie sledzilem nava od poczatku i nie wiem wszystkiego ale moze sie podzielisz jakimis konkretami skoro zalozyles az 2 tematy o Sum2 i Nav co sie dzieje z tą monetką ?

Orator
Reputacja postu: 
0

Postautor: kingscrown » wtorek, 29 lipca 2014, 17:19

Jako, że znam deva to jedyne co mogę powiedziećto to, że chwilowo jest ostro chory i nie ma siły pracować :) Ale projekt jest dla niego ważny.
Kwestia tylko "siły na zamiary".

Sam wyszedęłm z tego coina ale nie sugerujcie się tym.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » wtorek, 29 lipca 2014, 17:26

Aha. No ze jest chory to juz slyszalewm dawno ktos nawet napisal ze pracowal 3 dni bez spania i zlapal "virus fluid" i ze lakarz nie pozwala mu wyjsc z lozka.
Szkoda ze jesli to nadal trwa nie moze mu ktos podac tableta zeby zalogowal sie i napisal ze jestem chory niemam sily wstac z lozka bo o jego nieobecnosc dluga to ludzie szaleja a cena całej monety spadla do 300 s.
I tak przy tej cenie nie zamierzalem sprzedawac bo juz stracilem sporo (wszedlem dawno jak byl po 700 i mialo na dniach wejsc annon) ale teorie spiskowe kwitna lacznie z porzuceniem przez deva monety. Dziwne ze az 2 osoby z polski "zna" deva ... dla mnie to podejrzane :) ale ok.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Strugg » wtorek, 29 lipca 2014, 18:58

@Rumcajs
Jak trzymałem swoje NAV'y tak trzymam i teraz. Nic nie sprzedałem. ( A szkoda, mógłbym odkupić więcej! :D )
Co się tyczy mojego zachęcania - zachęcałem bardzo długo, moment wyjścia człowiek powinien ustalić sobie sam. Jeśli ktoś poszedł za moją radą i wyszedł w odpowiednim momencie - mógł potroić swoje fundusze albo i lepiej.
Owszem deva jestem pewien, myślę że wkrótce odezwie się w temacie.
Ja jestem spokojny o przyszłość NAV i co za tym idzie - swoją finansową ;)

Wróć do „Scrypt”