Po prostu znowu amatorka bez implementacji KGW
Chcecie marnowac MOC to proszę ja sie trzymam z daleka !!!
Pozdrawiam
Papus
Ps.
Polcoina równiez nie kopałem i dobrze na tym wyszłem!
Postautor: papaxpapa » środa, 12 lutego 2014, 19:05
papaxpapa
Postautor: AdamM » środa, 12 lutego 2014, 19:15
W którym miejscu jest informacja na której walucie bazujecie?polishcoin pisze:(...) po resztę informacji odsyłamy na serwis.AdamM pisze:Czego klonem będzie ta waluta? Na której walucie bazujecie?
(...)
Jaką innowację niesie PolishCoin? Jakie wyznacza cele i trendy? Czym wyróżnia się jego nowe, świeże spojrzenie?PolishCoin niesie za sobą innowacje, wyznacza nowe cele i trendy a także pokazuje nowe i świeże spojrzenie na dotychczas ściśle zamknięty świat BitCoina.
AdamM
Postautor: polishcoin » środa, 12 lutego 2014, 20:11
Na samym środku strony pod czasem do startu, pierwsze zdanie: PolishCoin jest nową kryptowalutą o algorytmie scrypt podobnym do Litecoina.AdamM pisze:W którym miejscu jest informacja na której walucie bazujecie?polishcoin pisze:(...) po resztę informacji odsyłamy na serwis.AdamM pisze:Czego klonem będzie ta waluta? Na której walucie bazujecie?
(...)
Jaką innowację niesie PolishCoin? Jakie wyznacza cele i trendy? Czym wyróżnia się jego nowe, świeże spojrzenie?PolishCoin niesie za sobą innowacje, wyznacza nowe cele i trendy a także pokazuje nowe i świeże spojrzenie na dotychczas ściśle zamknięty świat BitCoina.
Cczasem nie masz konta na polmine.pl i nie jesteś użytkownikiem "wojenny" co by oznaczało, że jesteś twórcą PolCoina? Bo właśnie na to wskazują niektóre wypowiedzi na polmine.rav3n_pl pisze:
polishcoin
Postautor: hanti » środa, 12 lutego 2014, 20:21
hanti
Postautor: wwcc » środa, 12 lutego 2014, 20:30
wwcc
Postautor: rav3n_pl » środa, 12 lutego 2014, 20:39
rav3n_pl
Postautor: polishcoin » środa, 12 lutego 2014, 21:07
Bardzo dziękujemy i zapraszamy na pokład!wwcc pisze:Nie długo się wszystko wyjaśni i zobaczymy, czy to nie obiecanki cacanki..Ja już takie gówniane coiny kopałem, że ta "polska" wydaje mi się atrakcyjna, ale wiem - na razie tylko dlatego, że jest polska.. Trzymam za Was kciuki, ale proszę, nie rozczarujcie nas...
polishcoin
Postautor: polishcoin » środa, 12 lutego 2014, 22:11
polishcoin
Postautor: mateusz » czwartek, 13 lutego 2014, 15:34
mateusz
Postautor: bimbo » czwartek, 13 lutego 2014, 16:29
bimbo
Postautor: polishcoin » czwartek, 13 lutego 2014, 19:00
Bardzo dziękujemy za opinię 'koleżko', na podstawie jak mniemam własnych doświadczeń ją piszesz.bimbo pisze:kolejny pompatyczy projekt z którego będzie wielka klapa ...
jak widzę takie projekty to mnie zęby bolą,
czy w kraju nie ma jakiś sensownych programistów ?
a w zasadzie ludzi którzy potrafią rozkręcić projekt i zbudować społeczniść,
zamiast na dzień dobry zniechęcać ?
teksty osoby która "promuje" tutaj PolisShitCoina przyprawiają o wywracanie fkalów.
spuść trochę z tonu koleżo bo będziesz miał miekko w gaciach od tego nadęcia
polishcoin
Postautor: polishcoin » czwartek, 13 lutego 2014, 21:20
polishcoin
Postautor: Icefrag » czwartek, 13 lutego 2014, 21:36
Pod warunkiem, że ktoś będzie chciał ją kupićpolishcoin pisze: PLC jest nową kryptowalutą. Istotnym czynnikiem, który wpływa na decyzję o podjęciu czy kopać daną walutę czy też nie, jest jej dostępność na giełdzie. Obecnie nie istnieje developer monety i twórca dostępnej dla niej giełdy w jednej osobie. Przez taki zabieg damy ludziom bezpieczeństwo, że istnieje miejsce, w którym będą mogli wymienić wydobyte monety. Oczywistym jest, że to rynek wykształtuje jej wartość, ale ze swojej strony zapewniamy strefę bezpieczeństwa, że waluta wejdzie na giełdę i będzie można ją spieniężyć.
Icefrag
Postautor: polishcoin » czwartek, 13 lutego 2014, 21:40
Zapewniam Cię, że będzieIcefrag pisze:Pod warunkiem, że ktoś będzie chciał ją kupićpolishcoin pisze: PLC jest nową kryptowalutą. Istotnym czynnikiem, który wpływa na decyzję o podjęciu czy kopać daną walutę czy też nie, jest jej dostępność na giełdzie. Obecnie nie istnieje developer monety i twórca dostępnej dla niej giełdy w jednej osobie. Przez taki zabieg damy ludziom bezpieczeństwo, że istnieje miejsce, w którym będą mogli wymienić wydobyte monety. Oczywistym jest, że to rynek wykształtuje jej wartość, ale ze swojej strony zapewniamy strefę bezpieczeństwa, że waluta wejdzie na giełdę i będzie można ją spieniężyć.
Niemniej jednak przyłącze się do kopania (Jak do każdej nowej monety) i życzę udanego startu
polishcoin
Postautor: Multi » czwartek, 13 lutego 2014, 21:48
Multi
Postautor: GetBitCoin_pl » czwartek, 13 lutego 2014, 22:13
Może to pomóc w promowaniu kryptowalut w Polsce i tego się trzymam.PolishCoin to takie przedszkole dla Bitcoina. Polska waluta z polskim zapleczem ma sprawić, iż tzw. Kowalskiemu z łatwością przyjdzie zrobienie pierwszych kroków w świecie kryptowalut.
GetBitCoin_pl
Postautor: zonkul » czwartek, 13 lutego 2014, 23:06
zonkul
Postautor: ShadowOfHarbringer » czwartek, 13 lutego 2014, 23:15
Chyba sobie jaja robicie.polishcoin pisze:Źródła udostępnimy zaraz po starcie monetyAdamM pisze:Gdzie można obejrzeć źródła? Co ile wypada blok? Kimoto Gravity Well zaimplementowane?
ShadowOfHarbringer
Postautor: ShadowOfHarbringer » czwartek, 13 lutego 2014, 23:18
Scamów tyle już było, że mam tego po prostu dość.Multi pisze:Co wy się tak na niego uczepiliście ?? Wstaliście lewa noga ?? Chłop coś robi, a wy już od razu niee, dajcie kod bo my chcemy, dajcie za darmo monety, ludzie opanujcie się. Jesteście z jednego narodu to się złączcie jak jeden naród, a nie gryziecie się jak wilki przed mięsem.
ShadowOfHarbringer
Postautor: polishcoin » czwartek, 13 lutego 2014, 23:47
polishcoin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).