Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Privacy]

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 912
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: Navajo Coin [NAV] - Unbreakable Code [PoS/Anonymity/Priv

Postautor: Rumcajs » czwartek, 26 marca 2015, 19:08

no po takich screenach z rozmow na PM pana PR Menagera to dziwne ze to jeszcze nie spadło z powrotem do 300s.
Przypomniał mi się kawał tak btw

idzie dwóch facetów przez LAS i nagle jeden mówi:
wydaje mi sie ze przekroczylismy polską granice
a drugi pyta zdziwiony
- a czemu ?
odpwiedź:
- a bo własnie zauważyłem że ukradli mi zegarek
:(

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » czwartek, 26 marca 2015, 19:20

Oj jak ładnie wyciachane wszystko teraz.
I zbiegiem okolicznosci polak z polakiem rozmawial na PM o Navie a teraz screeny i rozmowa skasowana jako fake i fud :) [na bitcointalk żeby nie było że coś tu]
jak ktos kradnie to albo rusek albo polak przynajmniej w zachodnich dowcipach :) Kto teraz dojdzie prawdy kto mowi prawde :)

Gaduła
Reputacja: 16
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » czwartek, 26 marca 2015, 23:35

@up Rumcajs czy ty nie widzisz z eten caly kaminski idiota nawet nie potrafil dobrze skopiowac sygnatury?

Gaduła
Reputacja: 40
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » piątek, 27 marca 2015, 01:41

FUD fudem, ale wyczekiwany anon juz wyszedl, a cena ani drgnie, portfel na androida raczej tez za wiele nie zmieni, jesli go wypuszcza to za +-miesiac... Licze na jakas pompke w ciagu 2tyg. Ale im dluzej to sie ciagnie tym bardziej zaczynam watpic w wieksze wzrosty.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » piątek, 27 marca 2015, 17:07

sorki byłem po paru browarach wczoraj ale te screeny szybko zostały pokasowane przez deav team ledwie zdazyłem je zobaczyć a dla mnie wyglądały autentycznie na pierwszy rzut oka a zaraz znikły, zresztą wszystkie coiny co kupuje to upadają więc juz sie przyzwyczailem i myslalem ze kolejna poszła do piachu nie chcialem nikogo osądzać i może sie zagalopowałem wierząc tak bez zastrzeżeń w czyjeś screeny, ale dodam ze jesli to faktycznie był fud i celowa akcja do wywolania panic sell to sie udała bo cena spadla sporo wczoraj po tym jak sie screeny pojawiły mimo ze zaraz je skasowali od razu chyba, dzis tez nie odrobila na bittrexie okolo 2800s. Jak na wejscie anona to strasznie kiepsko. ale moze kiedys bedzie lepiej.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » sobota, 28 marca 2015, 10:27

Rusza weekend a ceny spadaja... W sumie znowu 0 akcji, bo same boty graja. Cos sie ten anon w ogole nie przyjal.

Początkujący
Awatar użytkownika
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Postautor: Morfeus » czwartek, 9 kwietnia 2015, 12:54

Z wielkiej chmury mały deszcz. Po prostu to już nie te czasy że wszystko rosło każdy coin. Teraz już nikogo nie rusza navajocoin. I faktycznie za chwilę na navajo będzie 300 satoshi. Skoro do tej pory nic się nie wydarzyło to już się nie wydarzy.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » czwartek, 9 kwietnia 2015, 14:35

Papcio77 pisze:Z wielkiej chmury mały deszcz. Po prostu to już nie te czasy że wszystko rosło każdy coin. Teraz już nikogo nie rusza navajocoin. I faktycznie za chwilę na navajo będzie 300 satoshi. Skoro do tej pory nic się nie wydarzyło to już się nie wydarzy.

hahah Papcio tutaj tez... .
Polecam wszystkim spojrzec do watku Navajo na btctalku na posty tego oto Jegomoscia. FUD na poziomie przedszkola, wlasciwie ocierajacy sie o poczatkowy etap jakies choroby psychicznej. Przepraszam, ale ciezko sie do tego inaczej odniesc. Jesli nie masz o czyms pojecia to po co sie wypowiadac. Za przeproszeniem G wiesz o calym Dev Teamie i tym coinie, a paplasz na prawo i na lewo. Nie chodzi o to, zeby mowic ze niedlugo osiagniemy cene 1$, bo pewnie czegos takiego nigdy nie bedzie, ale odnosnie czego jest cytowany przezemnie Twoj post? Przeciez Dev zapowiedzial ze w kwietniu pracuja nad web i mobille walletem. No to pracuja i to naprawde nie powod do pisania ze scam ,300 satoshi etc.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: Lordzik92 » czwartek, 9 kwietnia 2015, 16:29

Cena sie ustabilizowala wiec pokrzykiwania i lamet raczej nic juz nie zmienia. Za jakis czas znow cos sie ruszy, mam nadzieje ze nie bedzie to jednorazowy pump. 1$ nie zobaczymy ale 20groszy za Nava uradowaloby moja dusze. Dluzszy boczniak na BTC moze sprawic ze znow wzrok tlumow skieruje sie na alty.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » czwartek, 2 lipca 2015, 22:06

wie ktoś może jaką ilosc Nav orientacyjnie będzie wymagało założenie 1 masternoda gdy to opracują ?
I czemu tylko Pakage i Strugg'a donate wallety Nava są w top 100 ? Leader Dev i shahim (pozostale 2 osoby z grupy zajmującej się coinem) nie maja walletó w top 100 ? jak dev moze nie miec walleta z coinem nad ktorym pracuje w top 100 ? Ja wiem że moze zrobic drugi adres czy rozbic na kilka mniejszych i przezuca z adresu donatorskiego na swoj inny prywatny ale to dziwnie (nie mowiac ze podejrzanie) wygląda że główny Dev nie ma walleta z wlasnym coinem w top 100. To jaką ma motywacje do pracy jak oficjalnie nie widac zeby miał coiny na których mu zalezy zeby cena wzrosła wraz z kolejnymi updatami.

PS. Nie chce pisac na bitcointalku bo sam mam troche nav a i tak cena znow troche spadla bo byly zrzuty nawet do 1400s i nie chce zadawac niewygodnych pytan gdy niby ma byc pare kluczowych rzeczy (wreszcie) w lipcu.

Edit: Ale zrzuty na Nav, juz zrzucaja na 1300s, do tego na bittrexie stoi sell wall za 2,5 btc na @1500s więc albo ktoś wie że nic z tych obiecanych updatów na lipiec nie bedzie i chce sprzedac swoje navy lub ktoś prubuje nagonić posiadaczy do zrzucania i sprzedawania bo w tym miesiacu kilka zapowiadanych update ma wejsc, niby web wallet juz ostatnie testy, dedykowane forum wraz z systemem Nav Cooperation (cos aka głosowanie nad sciezkami rozwoju dla posiadaczy wiekszej ilosci nav plus większy dostęp do informacji o updatach), Masternody, mobile wallet, potem najwazniejsze czyli decentralizacja anon techa + reszta bajerów PR czyli promo film, media , promocja coina i takie tam. Czyli pytanie czy te update beda i trzeba szykować skafander kosmiczny czy bedzie jak z cycem ze z 10 000s spadl do 110s.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » sobota, 4 lipca 2015, 18:25

nvm
Ostatnio zmieniony niedziela, 5 lipca 2015, 14:24 przez Rumcajs, łącznie zmieniany 1 raz.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » sobota, 4 lipca 2015, 23:15

Dzis duze zakupy na bittrexie.Pierwszy 3 milionowy portfel dokupil jeszcze jedenilion nav za 18 btc.Jesli ktos dysponujacy takim kapitalem decyduje sie na zakupy liczy pewnie na zysk co najmniej x2 a pewnie i wiecej.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 5 lipca 2015, 10:58

Ja raczej liczyłem na to co david napisał na bitcointalku że to pompka po prostu.
Wystawiłem kilka asków na różnych wysokościach jednak skupował ktoś tylko do 2500s więc moj żaden ask sie nie załapał.
No ale narazie sie skończyło chociaż wczoraj było na bid tylko 6 btc a dziś jest ponad 14 i to bez ani jednego newsa o jakimkolwiek update. Więc wersja z pompką była prawdopodobna chociaż ja wczoraj nie miałem czasu ją oglądać bo byłem zajęty. Jesli inni przeczytali że to pompka grupy rayana to mogli wyslac swoje navy na bittrexa zeby sprzedac, ja sam tak zrobiłem jednak okazało się że max cena była tylko 2500s i nic nie sprzedałem.
Swoją drogą to irytujące bo sprzedałem 40 ltc na bittrexie zeby kupić 50 k Nav i dokładnie minute po tym jak wstawilem swojego bida na te 50k w okolicach 1200-1300s to bach, ktoś ze 2 razy (zaraz musialem wyłączyć kompa i wiecej nie widziałem po prostu) zdejmował all aski do 2500s i nagle sie pojawiło sporo duzych bidów i już było po moich zakupach a musiałem wyłączyc kompa.
Jak ty to w ogole sprawdziles ze to 1 wallet skupił, nigdy nie wnikałem tak bardzo aż, sprawdzałem w rich list czasami ilosci. Masz pozapisywane ile top 5 ma coinów że to zauważyłes? :)
Jest chyba z 5 walletów z powyżej 1 mil Nav, ale zawsze zakładałem że najwieksze 3 to portfele bittrexa, poloniexa i cryptsy i chyba jakis allcurex jest jeszcze ale tej giełdy nigdy nie oglądałem nawet. (Edit: a nie , jednak aż 9 walletów jest powyzej 1 mln nav, to chyba dobrze).
Znaczy na słupkach na wykresie faktycznie sie doliczyłem zakupów za 19 btc i ponad 900k nav ktos kupił. Ale nie wiedziałem że to 1 portfel kupił bo nie śledze ich wielkosci z rich listy, a zakupy były kilka razy chyba robione az sie aski odbudowały ponizej 2500s bo sam widziałem 2 pierwsze potem musialem wyłączyc kompa.

EDIT: chyba trzeba wrócić z powrotem wysłąne navy, ktoś skupił chyba faktycznie ile chciał i nie pompował wyżej.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » niedziela, 5 lipca 2015, 15:57

Rumcajs pisze:Ja raczej liczyłem na to co david napisał na bitcointalku że to pompka po prostu.
Wystawiłem kilka asków na różnych wysokościach jednak skupował ktoś tylko do 2500s więc moj żaden ask sie nie załapał.
No ale narazie sie skończyło chociaż wczoraj było na bid tylko 6 btc a dziś jest ponad 14 i to bez ani jednego newsa o jakimkolwiek update. Więc wersja z pompką była prawdopodobna chociaż ja wczoraj nie miałem czasu ją oglądać bo byłem zajęty. Jesli inni przeczytali że to pompka grupy rayana to mogli wyslac swoje navy na bittrexa zeby sprzedac, ja sam tak zrobiłem jednak okazało się że max cena była tylko 2500s i nic nie sprzedałem.
Swoją drogą to irytujące bo sprzedałem 40 ltc na bittrexie zeby kupić 50 k Nav i dokładnie minute po tym jak wstawilem swojego bida na te 50k w okolicach 1200-1300s to bach, ktoś ze 2 razy (zaraz musialem wyłączyć kompa i wiecej nie widziałem po prostu) zdejmował all aski do 2500s i nagle sie pojawiło sporo duzych bidów i już było po moich zakupach a musiałem wyłączyc kompa.
Jak ty to w ogole sprawdziles ze to 1 wallet skupił, nigdy nie wnikałem tak bardzo aż, sprawdzałem w rich list czasami ilosci. Masz pozapisywane ile top 5 ma coinów że to zauważyłes? :)
Jest chyba z 5 walletów z powyżej 1 mil Nav, ale zawsze zakładałem że najwieksze 3 to portfele bittrexa, poloniexa i cryptsy i chyba jakis allcurex jest jeszcze ale tej giełdy nigdy nie oglądałem nawet. (Edit: a nie , jednak aż 9 walletów jest powyzej 1 mln nav, to chyba dobrze).
Znaczy na słupkach na wykresie faktycznie sie doliczyłem zakupów za 19 btc i ponad 900k nav ktos kupił. Ale nie wiedziałem że to 1 portfel kupił bo nie śledze ich wielkosci z rich listy, a zakupy były kilka razy chyba robione az sie aski odbudowały ponizej 2500s bo sam widziałem 2 pierwsze potem musialem wyłączyc kompa.

EDIT: chyba trzeba wrócić z powrotem wysłąne navy, ktoś skupił chyba faktycznie ile chciał i nie pompował wyżej.
Po prostu monitoruje codziennie sytuacje wsrod najwiekszych inwestorow. Daje to bardzo duzo informcji.

co do wczorajszej sytuacji- skup odbywal sie w 3 turach,co 20 minut. Jednorazowo od 1300 do 2500 ,potem oczekiwanie na odbudowe zlecen i powtorka.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 5 lipca 2015, 16:06

Aha.
Ale skąd wiesz które portfele największe są giełdy a które pojedyńczej osoby ?

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » niedziela, 5 lipca 2015, 17:31

Na 100%nie wiem ale obserwacje + informacje od niektorych uzytkownikow robia swoje;p

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » niedziela, 5 lipca 2015, 17:43

Aha myslalem ze to jakoś wykopałeś po adresach waletów z top 100 w blockchainie i nie wiem śledziłeś ile i jakie transakcje byly czy co :P
Mi by sie nie chciało plus nie mam czasu na takie śledztwa.
A ten skupywacz z wczoraj popsuł mi szyki bo chciałem kupić 50k Nav i jak wczoraj cena była 1300s to po jego akcji do tej pory utrzymuje sie ciagle na 1700-1800s a nawet na askach nie ma az 50k nav jadąc nawet do 2000s na Bittrexie, na innych z navem nie mam kont.
Więc lipa, ustawiłem bida na 1650s i liczye że może w nocy ktoś będzie zrzucał, zawsze jak zrzucają to tak żeby nikt nie widział w nocy :) Na roznych coinach ofc tak jakos zaobserwowałem.

Edit: jednak wycofałem tego bida bo btc ruszył do góry a ja mam tylko jednego więc szkoda mi go teraz zużyć na te nav'y

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: darots » poniedziałek, 6 lipca 2015, 10:42

Bittrex jakiś czas temu wprowadził możliwość podglądania 50 najzasobniejszych kont na giełdzie - zakładka "Distribution". Bardzo pomocna funkcja przy śledzeniu interesujących nas coinów.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Rumcajs » poniedziałek, 6 lipca 2015, 18:33

oO dzieki, nie wiedzialem nawet.

Gaduła
Reputacja postu: 
0

Postautor: chemal » poniedziałek, 13 lipca 2015, 16:29

Wszystkich ktorzy posiadaja 250K Nav Dev Team zaprasza do grupy inwestorów na slacku, gdzie np.;w najblizszym czasie odbedzie sie glosowanie odnosnie systemu Masternodów.
Ja ze swojej strony rowniez zachecam , jestem w tej grupie i rzeczywiscie , jak najbardziej ciekawa dyskusja o przyszlosci coina i nadchodzacych updatach

Wróć do „Scrypt”