Native speaker - konwersacje, korepetycje z ang. za BTC

Ben
Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0.0001 BTC

Native speaker - konwersacje, korepetycje z ang. za BTC

Postautor: Ben » poniedziałek, 21 września 2015, 19:32

Witam,
jestem native speakerem z USA. Prowadzę zajęcia w sposób bezstresowy, kładąc nacisk na wymowę oraz poprawność gramatyczną. Interesuję się wieloma rzeczami i chętnie omawiam je z zainteresowanymi studentami. Studiowałem biznes, prawo, psychologię oraz politologię. Uzyskałem także dyplom MBA na amerykańskiej uczelni, co ułatwia mi uczenie biznesowego angielskiego. Mieszkam na Żoliborzu, ale w razie potrzeby dojeżdżam także do studentów. Zapraszam chętnych do nauki i rozwijania angielskiego. Proszę o kontakt telefoniczny lub smsowyl. Mój numer telefonu: 48 519899634. Kontakt tylko w języku angielskim.
Miłego dnia!

Hi,
I am a native speaker from America. I offer classes in a stress free environment with a focus on pronunciation and grammar correction. I am interested in many topics and like to talk about them with motivated students. I have studied business, law, psychology and politics. I have an MBA degree from an American university which gives me an advantage in teaching business English. I live in the Zoliborz district, but can come to you if it is necessary. If you would like to improve your English, please feel free to call or sms me. My telephone number is 48 519899634.
Have a great day!

Wróć do „Polska”