09.06 Warszawa poważna konferencja o btc!

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Re: 09.06 Warszawa poważna konferencja o btc!

Postautor: Skomplikowanie » piątek, 10 czerwca 2016, 13:12

Znam Muchę osobiście i mogę ręczyć, że jest uczciwym biznesmenem. Ma swój styl i zasady ale jeżeli coś obieca to dotrzyma słowa. Nie jest tajemnicą, że Mucha miał zatarg z pewnym gościem z tego forum i skończyło się spuszczeniem mu wpierdolu i od tego czasu dzieją się rózne rzeczy przeciwko Dawidowi. Jak było tego nikt nie wie ale to Mucha zajmuje się promowaniem Bitcoina i Kantoru a tamten zajmuje się oczernianiem Muchy za jego plecami. Niech każdy oceni czy warto z Muchą robić interesy najpierw go poznając a nie wierząc w anonimy jakiegoś gnoja.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 18
Reputacja postu: 
0

Postautor: Pieselfan » piątek, 10 czerwca 2016, 13:30

Skomplikowanie pisze:Znam Muchę osobiście i mogę ręczyć, że jest uczciwym biznesmenem. (...) Niech każdy oceni czy warto z Muchą robić interesy najpierw go poznając a nie wierząc w anonimy jakiegoś gnoja.
Powiedział użytkownik z 2 postami, zarejestrowany w dniu dzisiejszym :lol: To tak w kontekście "anonimów jakiegoś gnoja" ;)

Z wytłuszczonym się zgadzam. To jest aktualne zawsze, czy to testując giełdy Bitcoin czy w innych relacjach, nawet czysto międzyludzkich. Trzeba samemu sprawdzić czy jest chemia czy jej nie ma.
dgtmarket.com - giełda bitcoin
bitcoinaverage.pl - porównanie kursów i wolumenów polskich giełd bitcoin

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Reputacja: 1135
Reputacja postu: 
0

Postautor: FlyingAtom » piątek, 10 czerwca 2016, 13:34

@Pieselfan

Zastanawiam się czy to naprawdę ktoś kto mnie zna czy chodzi tutaj o powiedzenie że "i skończyło się spuszczeniem mu wpierdolu" i jest to takie niby że na moje ale w rzeczywistości przeciw mnie.

Nie mam czasu na takie show i nie bardzo orientuję się w takich zagrywkach. Wole czas poświęcić na budowanie niż na zajmowanie się czarnym PR czy takimi zagrywkami.
Kantor Bitcoin FlyingAtom kupno, sprzedaż, Bitcoin F2F, bitomaty 3% Prowizji lub mniej przy większych wolumenach
Kryptowaluty informacje BitHub.pl Bitcoin, poradnik, wiadomości, blockchain, kryptowaluty
Portfele sprzętowe Trezora, Ledger Nano
FlyingAtom-Facebook

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 3879
Reputacja postu: 
0

Postautor: Bit-els » poniedziałek, 13 czerwca 2016, 18:13

Wróć do „Imprezy, spotkania, konferencje”