Panowie, żebyście się nie zdziwili co do frekwencji. Sporo osób może przyjść zaciekawione wpisem na bitcoin.pl, nie koniecznie wchodząc później na forum. Tak czy owak, mam nadzieję, że się pomieścimy

Postautor: MisiekSK » niedziela, 9 lutego 2014, 21:43
MisiekSK
Postautor: nostromo8 » poniedziałek, 10 lutego 2014, 02:31
nostromo8
Postautor: mrudnicki » poniedziałek, 10 lutego 2014, 14:19
mrudnicki
Postautor: bitkoinmama » poniedziałek, 10 lutego 2014, 14:23
bitkoinmama
Postautor: tomko222 » poniedziałek, 10 lutego 2014, 21:54
tomko222
Postautor: AdamM » poniedziałek, 10 lutego 2014, 23:07
AdamM
Postautor: bitkoinmama » środa, 12 lutego 2014, 21:17
bitkoinmama
Postautor: AdamM » środa, 12 lutego 2014, 21:35
Było to raczej luźne spotkanie. Nie było żadnej prezentacji. Co najwyżej niektórzy zaprezentowali siebie tj. to czym się zajmują/interesują i co łączy ich z bitcoinem. Ewentualnie nad jakimi projektami pracują. Naklejki i monety były (nalesnikld prezentował), koszulek nie widziałem.bitkoinmama pisze:A czy ktos moze po krotce opisac co sie dzialo? Czy byla jakas prezentacja? Mialy byc naklejki, koszulki...
Myślę że spokojnie powyżej 20 osób, ale to takie moje szacowanie.bitkoinmama pisze:Ile bylo osob?
W dzień w którym było pierwsze spotkanie tłumów tam nie było. Ale nie mam pojęcia jakie obłożenie mają w piątki. Na pewno bezpieczniej zadzwonić i coś zarezerwować.bitkoinmama pisze:21go lutego w piatek odbedzie sie drugie spotkanie w Kace, rowniez w Spencerze. Na pewno juz jest ok 10 osob i zastanawiam sie czy trzeba rezerwowac sale / stoliki?
Edit: nie koniecznie w Spencerze
AdamM
Postautor: marendil » czwartek, 13 lutego 2014, 20:28
marendil
Postautor: nokia_simlock_gpu » piątek, 14 lutego 2014, 03:50
nokia_simlock_gpu
Postautor: bitkoinmama » piątek, 14 lutego 2014, 22:42
bitkoinmama
Postautor: mrudnicki » środa, 19 lutego 2014, 22:07
mrudnicki
Postautor: Profess » wtorek, 22 lipca 2014, 21:04
Witam wszystkich serdecznie,mrudnicki pisze:
Wszystkich uczestników gorąco pozdrawiam. Liczę, że przyszłe spotkania będą jeszcze ciekawsze.
Profess
Postautor: accept » wtorek, 22 lipca 2014, 22:25
accept
Postautor: cogo_sakrth » wtorek, 22 lipca 2014, 22:37
cogo_sakrth
Postautor: Profess » czwartek, 24 lipca 2014, 14:44
Jak widać w wątku, wszystko zależy od ludzi, w Katowicach zadziałała sprawna organizacja i całkiem sporo osób było na pierwszym spotkaniu.cogo_sakrth pisze:Cześć. Spotkanie bardzo dobra sprawa, ale ja jestem ze Szczecina. Piszę tu jednak, bo zastanawiam się nad tym, jak wygląda realowe życie społeczności bitcoin w Polsce. Są organizowane jakieś ważne zloty, cykliczne spotkania, imprezy, na których warto być, jeśli się poważnie myśli o bitcoinie?
Sent from my HP ENVY X2 PC using Tapatalk
Profess
Wróć do „Imprezy, spotkania, konferencje”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).