Swapy bez KYC?

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Swapy bez KYC?

Postautor: P00M » piątek, 22 sierpnia 2025, 10:47

Witam, zna ktos jakies strony do swapowania krypto > krypto bez koniecznosci robienia KYC? Wiem ze istnieja strony typu ff.io, natomiast oni zastrzegaja sobie prawo do egzekwowania KYC w przypadku wiekszych kwot. Pieniadze mam legalnie, wiec wszystkie testy AML przejde bez problemu.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 303
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: revo » piątek, 22 sierpnia 2025, 20:01

@P00M swapów bez 100% kyc już raczej nie ma albo jakieś szemrane niedobitki z uwagi na coraz bardziej restrykcyjne regulacje ale jest dobra stronka która daje gwarancję depozytu gdy serwis zażąda kyc oni daja gwarancję zwrotu w zależności od wysokości transakcji trocador.app do tego trocador porównuje kursy i wybiera najlepsze jak chcesz wymienić większą kwotę i mieć gwarancję zwrotu zawsze możesz rozbić transakcję na kilka mniejszych części dla bezpieczeństwa

fixedfloat.com
:!: handluj tanio XMR i innymi krypto bez rejestracji :!:

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2731
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: domator » piątek, 22 sierpnia 2025, 20:16

Czy ja czegos nie wiem czy przykladowy metamask oczekuje mojego dowodu zeby wymienic przykladowe eth na usdt? Cos sie zmienilo? Wydaje mi sie ze cale defi jednak dalej dziala bez kyc.
Chyba rowniez caly czas dzialaja serwisy takie jak aave czyli inne defi.
***** *** i konfederacje i kukiza
ONR to organizacja faszystowska
Ordo Iuris to finansowani przez Kreml fundamentaliści

BitFilar - kryptoemerytura.
quark.house - Twój własny, stacjonarny kantor krypto.

Wygadany
Awatar użytkownika
Reputacja: 303
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: revo » piątek, 22 sierpnia 2025, 20:21

@domator tak jest najlepiej ale jak zamienisz np. btc na eth? na uniswapie się nie da

fixedfloat.com
:!: handluj tanio XMR i innymi krypto bez rejestracji :!:

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 2731
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: domator » piątek, 22 sierpnia 2025, 20:59

revo pisze: piątek, 22 sierpnia 2025, 20:21jak zamienisz np. btc na eth? na uniswapie się nie da
Nie da sie. Ale kolega pisal o tym wszystkim w taki sposob jakby sie nic nie dalo zrobic. BTC na eth wymienisz na Thorchain ale to juz nie jest tak idealnie bezpieczne jak zwykly swap w ramach jednego łancucha.
***** *** i konfederacje i kukiza
ONR to organizacja faszystowska
Ordo Iuris to finansowani przez Kreml fundamentaliści

BitFilar - kryptoemerytura.
quark.house - Twój własny, stacjonarny kantor krypto.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: P00M » sobota, 23 sierpnia 2025, 13:14

revo pisze: piątek, 22 sierpnia 2025, 20:01 @P00M swapów bez 100% kyc już raczej nie ma albo jakieś szemrane niedobitki z uwagi na coraz bardziej restrykcyjne regulacje ale jest dobra stronka która daje gwarancję depozytu gdy serwis zażąda kyc oni daja gwarancję zwrotu w zależności od wysokości transakcji trocador.app do tego trocador porównuje kursy i wybiera najlepsze jak chcesz wymienić większą kwotę i mieć gwarancję zwrotu zawsze możesz rozbić transakcję na kilka mniejszych części dla bezpieczeństwa
Kurcze, szkoda, kiedys wiem ze eXch.io? nigdy KYC nie wymagal natomiast teraz chyba zamkniety zostal.

Moderator
Awatar użytkownika
Reputacja: 4404
Reputacja postu: 
0

Swapy bez KYC?

Postautor: kozaki_wiesi » sobota, 23 sierpnia 2025, 15:05

P00M pisze: piątek, 22 sierpnia 2025, 10:47Witam, zna ktos jakies strony do swapowania krypto > krypto bez koniecznosci robienia KYC?
https://changenow.io/

Nie miałem dotychczas żadnych trudności. Rzecz jasna, zasady bezpieczeństwa obowiązują - wiekszą kwotę rozbij na kilka mniejszych.
"Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija"
S.J. Lec

Weteran
Reputacja: 3844
Reputacja postu: 
3

Swapy bez KYC?

Postautor: BitBoy » sobota, 23 sierpnia 2025, 19:42

P00M pisze: piątek, 22 sierpnia 2025, 10:47Witam, zna ktos jakies strony do swapowania krypto > krypto bez koniecznosci robienia KYC?
W tej porównywarce masz podane czy dana strona robi KYC i jak często.
https://swapzone.io/
Z tego co podają to LetsExchange jest bez KYC. Dodatkowa warto zawsze czytać na bieżąco recenzje tych stron na TrustPilot.

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”