Binance , problem z weryfikacją KYC, miałem tam dwa konta.

Początkujący
Reputacja: 0
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: Joankairl » wtorek, 9 listopada 2021, 15:50

Mam duży problem, ponieważ nie mogę wypłacić pieniędzy z mojego portfela na binance z powodu notorycznie nieudanych weryfikacji. Ich przyczyną jest fakt że założyłam dwa konta na binance w których podałam dwa adresy mailowe lecz to samo (swoje imię i nazwisko). Próbowałam wielokrotnie usunąć stare konto, ale nie było tam takiej opcji. Jedyne co mogłam zrobić to 'disable the old account' i tak też zrobiłam i to kilka razy. Jednak jak próbuje zweryfikować to nowsze konto to cały czas dostaje informację, że się nie da bo wciąż istnieje inne konto z tym samym imieniem i nazwiskiem. Czy jest jakiś inny sposób żeby wypłacić pieniądze z portfela lub przelać je na portfel znajomego bez weryfikacji?

Moderator
Reputacja: 5811
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Postautor: koparki » wtorek, 9 listopada 2021, 15:57

@Joankairl to jest pytanie do działu wsparcia klienta na portalu Binance, opisz im problem to go zapewne rozwiążą.

Dodano po 2 minutach 58 sekundach:
Joankairl pisze: wtorek, 9 listopada 2021, 15:50przelać je na portfel znajomego bez weryfikacji?
Od niedawna już nic nie ma prawa wyjść z tej giełdy bez KYC.
---

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”