Binance

Początkujący
Posty: 36
Rejestracja: 27 lutego 2017
Reputacja: 3
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: gorzki8412 » poniedziałek, 27 sierpnia 2018, 22:46

adam1226 pisze:@gorzki8412, a masz jakikolwiek adres z tego seedu (wysylales z portfela na binance tak?) Mysle ze idzie to odszukac w explorerze blokow - spróbuj moze skorzystać pomocy kanalu discord IOTA?
Dawno nie używałem tego seeda i historia jest pusta. Teraz generuje adresy na trinity ale nie bardzo wiem jak to ogarnąć. Czy mam generować adresy aż pojawi się ten z wpłatą IOTY na binance? Mam na przykład w mailu pierwszą wpłatę na Binance w ETH ale system o to nie pyta tylko o IOTE i saldo w BTC
Za ETH kupiłem IOTE i przelałem na portfel. Tak wysyłałem IOTE z portfela na Binance

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 7571
Rejestracja: 1 marca 2015
Reputacja: 964
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC
Lokalizacja: WLKP/Dolny Śl./Lubus

Binance

Postautor: adam1226 » wtorek, 28 sierpnia 2018, 00:32

@gorzki8412, mysle, ze to jest do wyciagniecia, sprobuj napisac na discord ktos Ci powienien pomoc, ja bym tez sprobowal, ale nie moge zagwarantowac ze znajde dosc czasu
:arrow: [Binance]- Giełda altcoinów
[Algory.io] - Agregator newsów i Skaner tradingowy

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1966
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 274
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: slasta » piątek, 31 sierpnia 2018, 19:39

Czy binance jakoś nie lubi się z chromem. Próbując zalogować się przez chrome dostaje komunikat "Network unavailable .." Na Operze i Vivaldi można się zalogować bez problemu.
Obrazek

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 3258
Rejestracja: 26 lipca 2017
Reputacja: 3715
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: benq » piątek, 31 sierpnia 2018, 20:48

@slasta, Miałem to bardzo często, pomagało przejście w tryb prywatny przeglądarki. Obecnie korzystam z firefoxa albo torbrowser, więc nie wiem czy dalej aktualne.
Zanim zadasz głupie pytanie - sprawdź, czy nie ma już na nie odpowiedzi:
www.instagram.com/cryptotalpl -> ABC kryptowalut dla początkujących (i nie tylko)

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1966
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 274
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: slasta » piątek, 31 sierpnia 2018, 21:31

@benq, rzeczywiście, w trybie incognito działa

Początkujący
Posty: 25
Rejestracja: 3 września 2017
Reputacja: 8
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Tamburyno » piątek, 31 sierpnia 2018, 22:06

slasta pisze:Czy binance jakoś nie lubi się z chromem. Próbując zalogować się przez chrome dostaje komunikat "Network unavailable .." Na Operze i Vivaldi można się zalogować bez problemu.
Obrazek
Mam ten sam problem używając VPN'a. Niezależnie od przeglądarki. Przy aplikacji mobilnej to samo, nie idzie się zalogować.

Jak wyłączne vpn, wszystko jest ok.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Posty: 253
Rejestracja: 17 sierpnia 2016
Reputacja: 112
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: revo » piątek, 31 sierpnia 2018, 22:15

@Binance_Angels,
Mam parę pytań.
1. Czy będą organizowane kolejne meetupy w innych miastach w Polsce ?
2. Kiedy i czy w ogóle będzie można kupować u was krypto za Euro?
3. Czy planowane jest tłumaczenie strony na język polski?

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 3258
Rejestracja: 26 lipca 2017
Reputacja: 3715
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: benq » sobota, 1 września 2018, 06:34

@Tamburyno, u mnie vpn nie ma wpływu. Tylko przeglądarka.
Zanim zadasz głupie pytanie - sprawdź, czy nie ma już na nie odpowiedzi:
www.instagram.com/cryptotalpl -> ABC kryptowalut dla początkujących (i nie tylko)

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1966
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 274
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: slasta » sobota, 1 września 2018, 08:20

@Tamburyno, na wbudowanym w Operę VPNie również śmiga

Początkujący
Posty: 214
Rejestracja: 16 grudnia 2013
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Anunaki » sobota, 1 września 2018, 08:56

Co w dziale BALANCES przy niektórych walutach oznaczają wykrzykniki z napisem SUSPENDED (czy to jakieś tymaczasowe prace i chwilowe)

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 3258
Rejestracja: 26 lipca 2017
Reputacja: 3715
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: benq » sobota, 1 września 2018, 09:02

@Anunaki, Tak, zawieszone wpłaty/wypłaty.
Powody różne - soft fork sieci, upgrade walleta, start mainnetu. Obecnie lisk jest suspended w związku z wrzuceniem core 1.0 do mainnetu.
Zanim zadasz głupie pytanie - sprawdź, czy nie ma już na nie odpowiedzi:
www.instagram.com/cryptotalpl -> ABC kryptowalut dla początkujących (i nie tylko)

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Posty: 203
Rejestracja: 18 czerwca 2018
Reputacja: 180
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Binance_Angels » sobota, 1 września 2018, 20:20

slasta pisze: Czy binance jakoś nie lubi się z chromem. Próbując zalogować się przez chrome dostaje komunikat "Network unavailable .." Na Operze i Vivaldi można się zalogować bez problemu.
Obrazek
Często taki błąd widoczny jest przy gorszym połączeniu z siecią Internet.
Sami na co dzień logujemy się na nasze konta za pośrednictwem przeglądarki Chrome i odbywa się to bez problemów. Niektóre przeglądarki/dostawcy VPN blokują konkretne zasoby - niestety nie mamy na to wpływu.
revo pisze: @Binance_Angels,
Mam parę pytań.
1. Czy będą organizowane kolejne meetupy w innych miastach w Polsce ?
2. Kiedy i czy w ogóle będzie można kupować u was krypto za Euro?
3. Czy planowane jest tłumaczenie strony na język polski?
1. Oczywiście! Łódź jest dopiero rozgrzewką ;)
2. EURO jako pierwsza waluta fiat ma zostać wprowadzone do końca bieżącego roku.
3. Na to pytanie odpowiemy na Meetupie w Łodzi :)

Początkujący
Posty: 214
Rejestracja: 16 grudnia 2013
Reputacja: 2
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Anunaki » niedziela, 2 września 2018, 07:51

Anunaki pisze: Co w dziale BALANCES przy niektórych walutach oznaczają wykrzykniki z napisem SUSPENDED (czy to jakieś tymaczasowe prace i chwilowe)
U Wszystkich w danym momencie przy xmr jest suspended?

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1966
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 274
Reputacja postu: 
1
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: slasta » niedziela, 2 września 2018, 09:14

@Tamburyno, @benq, @Binance_Angels, Tajemnica rozwiązana, to uBlock blokuje jakiś skrypt przez co Binance blokuje możliwość logowania gdy nie otrzymuje od niego odpowiedzi. W trybie incognito żaden plugin nie jest włączony więc wszystko śmigało.

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Posty: 203
Rejestracja: 18 czerwca 2018
Reputacja: 180
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Binance_Angels » poniedziałek, 3 września 2018, 09:24

Anunaki pisze:
Anunaki pisze: Co w dziale BALANCES przy niektórych walutach oznaczają wykrzykniki z napisem SUSPENDED (czy to jakieś tymaczasowe prace i chwilowe)
U Wszystkich w danym momencie przy xmr jest suspended?
Zgadza się. W przypadku wyłączenia wpłat/wypłat danej kryptowaluty, zmiana ta jest globalna, a więc oddziałuje na wszystkich użytkowników.
slasta pisze: @Tamburyno, @benq, @Binance_Angels, Tajemnica rozwiązana, to uBlock blokuje jakiś skrypt przez co Binance blokuje możliwość logowania gdy nie otrzymuje od niego odpowiedzi. W trybie incognito żaden plugin nie jest włączony więc wszystko śmigało.
Dziękujemy za informację!

Prosimy dodatkowo o informacje o której wtyczce mowa: uBlock czy uBlock origin. Przydatna była by też lista filtrów które masz aktywne.
Przekażemy Twoje odkrycie wyżej i spróbujemy się skontaktować z twórcami uBlock.

Weteran
Awatar użytkownika
Posty: 1966
Rejestracja: 24 sierpnia 2011
Reputacja: 274
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: slasta » poniedziałek, 3 września 2018, 10:15

@Binance_Angels, uBlock Origin

tu macie config
Spoiler:

Kod: Zaznacz cały

{
  "timeStamp": 1535962618268,
  "version": "1.16.18",
  "userSettings": {
    "advancedUserEnabled": false,
    "alwaysDetachLogger": false,
    "autoUpdate": true,
    "cloudStorageEnabled": false,
    "collapseBlocked": true,
    "colorBlindFriendly": false,
    "contextMenuEnabled": true,
    "dynamicFilteringEnabled": true,
    "externalLists": "https://alleblock.pl/alleblock/alleblock.txt\nhttps://raw.githubusercontent.com/MajkiIT/polish-ads-filter/master/adblock_social_filters/adblock_social_list.txt\nhttps://raw.githubusercontent.com/PolishFiltersTeam/PolishAnnoyanceFilters/master/PPB.txt\nhttps://raw.githubusercontent.com/azet12/KAD/master/KAD.txt\nhttps://raw.githubusercontent.com/olegwukr/polish-privacy-filters/master/adblock.txt",
    "firewallPaneMinimized": true,
    "hyperlinkAuditingDisabled": true,
    "ignoreGenericCosmeticFilters": false,
    "largeMediaSize": 50,
    "parseAllABPHideFilters": true,
    "prefetchingDisabled": true,
    "requestLogMaxEntries": 1000,
    "showIconBadge": true,
    "tooltipsDisabled": false,
    "webrtcIPAddressHidden": false
  },
  "selectedFilterLists": [
    "https://raw.githubusercontent.com/MajkiIT/polish-ads-filter/master/adblock_social_filters/adblock_social_list.txt",
    "https://raw.githubusercontent.com/PolishFiltersTeam/PolishAnnoyanceFilters/master/PPB.txt",
    "https://raw.githubusercontent.com/olegwukr/polish-privacy-filters/master/adblock.txt",
    "https://raw.githubusercontent.com/azet12/KAD/master/KAD.txt",
    "https://alleblock.pl/alleblock/alleblock.txt",
    "POL-0",
    "plowe-0",
    "hphosts",
    "fanboy-social",
    "fanboy-cookiemonster",
    "fanboy-annoyance",
    "adguard-annoyance",
    "spam404-0",
    "malware-1",
    "malware-0",
    "disconnect-malvertising",
    "fanboy-enhanced",
    "easyprivacy",
    "adguard-spyware",
    "easylist",
    "adguard-generic",
    "awrl-0",
    "ublock-unbreak",
    "ublock-abuse",
    "ublock-privacy",
    "ublock-badware",
    "ublock-annoyances",
    "ublock-filters",
    "user-filters"
  ],
  "hiddenSettings": {
    "assetFetchTimeout": 30,
    "autoUpdateAssetFetchPeriod": 120,
    "autoUpdatePeriod": 7,
    "debugScriptlets": false,
    "ignoreRedirectFilters": false,
    "ignoreScriptInjectFilters": false,
    "manualUpdateAssetFetchPeriod": 500,
    "popupFontSize": "unset",
    "suspendTabsUntilReady": false,
    "userResourcesLocation": "unset"
  },
  "netWhitelist": "about-scheme\nbitcoin.pl\nchrome-extension-scheme\nchrome-scheme\ne-katalog.intercars.com.pl\nmoz-extension-scheme\nopera-scheme\nsklep.certum.pl\nvivaldi-scheme\nwww.cryptoground.com\nwww.gentside.de\nwww.google.pl\nwyciwyg-scheme",
  "dynamicFilteringString": "behind-the-scene * * noop\nbehind-the-scene * inline-script noop\nbehind-the-scene * 1p-script noop\nbehind-the-scene * 3p-script noop\nbehind-the-scene * 3p-frame noop\nbehind-the-scene * image noop\nbehind-the-scene * 3p noop\n* * 3p-script block\n* * 3p-frame block\n* * 3p block\n* disqus.com * noop\n* youtube.com * noop\n* dailymotion.com * noop\n* disquscdn.com * noop\nwww.youtube.com * 3p-script allow\nwww.dobreprogramy.pl dpcdn.pl * noop\nwww.facebook.com fbcdn.net * noop\npoczta.wp.pl wp.pl * noop\npoczta.wp.pl wpcdn.pl * noop\nwww.crucial.de crucial.com * noop\n* akamaihd.net * noop\nwww.deezer.com dzcdn.net * noop\nkeep.google.com gstatic.com * noop",
  "urlFilteringString": "",
  "hostnameSwitchesString": "no-large-media: behind-the-scene false",
  "userFilters": ""
}

Początkujący
Posty: 373
Rejestracja: 4 kwietnia 2018
Reputacja: 377
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: jondoexxx » poniedziałek, 3 września 2018, 14:44

Ja też korzystam z VPN i czasami nie mogę kliknąć Log-in tylko mam komunikat "Network Unavailable, please try again later" a jak sie rozlacze to od razu idzie. Jest to irytujace, bo trzeba rozlaczac/laczyc VPN na moment logowania.

Dyskutant
Awatar użytkownika
Posty: 253
Rejestracja: 17 sierpnia 2016
Reputacja: 112
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: revo » wtorek, 4 września 2018, 18:20

@Binance_Angels, a jeszcze mam takie pytanie Czy w najbliższym czasie będą wprowadzane wszystkie pary euro/krypto jak jest np na bitbay czy tylko euro/btc?

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Posty: 203
Rejestracja: 18 czerwca 2018
Reputacja: 180
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Binance_Angels » poniedziałek, 10 września 2018, 12:54

Z wielką przyjemnością informujemy, że język polski jest już dostępny na naszej giełdzie :ugeek:
W celu zmiany języka z domyślnego jakim jest Angielski na Polski należy najechać kursorem w prawym górnym rogu interfejsu przeglądarkowego na napis "English"

Obrazek

Przy okazji przypominamy o naszym profilu Binance Polish na Facebooku oraz kanale na komunikatorze Telegram na którym możecie porozmawiać z innymi użytkownikami lub uzyskać pomoc.


____________


@slasta, dziękujemy. Przekazane dalej.
@jondoexxx, najczęściej jest to wina wolnego połączenia VPN. W tym przypadku zawsze sugerujemy alternatywny adres https://binance.com/hw_login.html
@revo, EURO w postaci waluty fiat możliwej do wpłaty i wypłaty pojawi się do końca tego roku. Na ten moment nie mamy informacji jak i z którymi kryptowalutami będzie parowane.

Wygadany
Awatar użytkownika
Posty: 487
Rejestracja: 25 czerwca 2018
Reputacja: 478
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

Binance

Postautor: Lester » poniedziałek, 1 października 2018, 09:38

@Binance_Angels, w tamtym tygodniu miałem problem z zalogowaniem się na giełdę i dziś się powtarza - chodzi o autoryzację SMS, podjąłem kilka prób i za każdym razem smsy przychodzą kilka, a nawet kilkadziesiąt minut po ustalonym czasie. Co robić?
Jak żyć? :?

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości