Dziś się załapałem w pierwszym bloku ale strach był

liseklsk
Postautor: bartek_maj » piątek, 6 października 2017, 13:39
bartek_maj
Postautor: tygrysek195 » piątek, 6 października 2017, 14:01
tygrysek195
Postautor: BitBay » piątek, 6 października 2017, 14:16
BitBay
Postautor: tygrysek195 » piątek, 6 października 2017, 14:23
Cały czas będąc zalogowanym w sekcji "OSTATNIE TRANSAKCJE" nie pokazywały się nowo schodzące oferty. Włączona 1 karta w Chrome. Po odświeżeniu karty zdziwienie, od ostatniego wejścia w kartę wskoczyło kilkanaście ofert, które poszły (BID i ASK) Problem dotyczy Bitcoin Cash. Nie sprawdzałem działania reszty coinów. Co do 2FA kod doszedł po 15 minutach.BitBay pisze:
@tygrysek195 przetestowaliśmy to, co piszesz. Oferty przechodziły ok, kody na Gmail doszły. Jeśli pojawia się u Ciebie taki problem napisz do nas ticket (https://bitbay.freshdesk.com/pl/support/tickets/new). Odezwiemy się do operatora maili by sprawdzić logi.
tygrysek195
Postautor: Maciej K » piątek, 6 października 2017, 17:01
Maciej K
Postautor: dziadeck » piątek, 6 października 2017, 18:08
dziadeck
Postautor: BitBay » piątek, 6 października 2017, 18:44
BitBay
Postautor: dziadeck » piątek, 6 października 2017, 21:26
dziadeck
Postautor: wsite » piątek, 6 października 2017, 23:13
wsite
Postautor: BitBay » piątek, 6 października 2017, 23:59
BitBay
Postautor: wsite » sobota, 7 października 2017, 11:13
wsite
Postautor: liseklsk » sobota, 7 października 2017, 13:26
liseklsk
Postautor: teddybear » sobota, 7 października 2017, 13:35
@BitBay u mnie to samo.. Wpłata w Żabce (tytuł przelewu z dotpay taki sam jak na paragonie z Żabki) i do tej pory nadal brak środków na koncie BB. Dodam, że zawsze środki pojawiały się od razu, macie jakiś problem z dotpay?wsite pisze:@BitBay wczoraj dałem informacje zgodnie z Waszymi wytycznymi, łącznie z wymaganym potwierdzeniem przelewu. Środków dalej nie ma na koncie. Macie bardzo fajną i nowoczesną giełdę, ale coś wersja 3.0 sprawia Wam wiele problemów
teddybear
Postautor: Mnke » sobota, 7 października 2017, 13:56
Mnke
Postautor: Santerr » sobota, 7 października 2017, 15:18
Santerr
Postautor: BitBay » sobota, 7 października 2017, 16:04
BitBay
Postautor: Santerr » sobota, 7 października 2017, 16:26
Tak to jest jasne, że zależy od dnia. Ale handluje u Was już od kilku miesięcy i tak słabego wolumenu jeszcze nie widziałem. Liczę na to, ze uporacie się z API i ruch z BB 2.0 powróci bo obecnie wygląda to bardzo słabo.
Santerr
liseklsk
Postautor: constantine » sobota, 7 października 2017, 22:32
Mam podobne wrażenie. Obecnie z przyczyn obiektywnych w ogóle nie mam tu funduszy (kto czytał, wie czemu). Ale sytuacja wolumenu/problemów technicznych na tej giełdzie zamiast się klarować jest coraz gorsza. Oczywiście problemy nie dotyczą wszystkich, ale jak już kogoś dotkną, to się dziwnie ciągną.Santerr pisze: Tak to jest jasne, że zależy od dnia. Ale handluje u Was już od kilku miesięcy i tak słabego wolumenu jeszcze nie widziałem. Liczę na to, ze uporacie się z API i ruch z BB 2.0 powróci bo obecnie wygląda to bardzo słabo.
constantine
Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”
Użytkownicy przeglądający to forum: gieru112111, RevWolt, TypowyFacet i 6 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.