@terber, nie ma sprawy.
Postautor: Zonda » piątek, 10 sierpnia 2018, 16:44
Zonda
Postautor: leniart1986 » piątek, 10 sierpnia 2018, 22:04
leniart1986
Postautor: marimach77 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 13:11
marimach77
Postautor: lukaszgieksa » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 15:58
lukaszgieksa
Postautor: Hamas » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:17
Hamas
Postautor: tygrysek195 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:40
tygrysek195
Postautor: marimach77 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 18:00
marimach77
Postautor: chmura86 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 08:36
chmura86
Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 09:33
liseklsk
Postautor: Hamas » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:30
Hamas
liseklsk
Hamas
Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:40
Ja swoją drogą ale BB też. Teraz już minęło 26h a do tej pory nie jest zaksięgowane, fto na ich portfelu a na infolinii zero pomocy, dodatkowo wpłaty cały czas aktywne a tak jak pisałem wyżej zrobiłem testowo dziś kolejna na małą kwotę i jest to samo. Czekam może się BB tu pojawi i rozwiąże mój problem, bo jak FTO jest na ich portfelu to ja nie widzę problemu dopisania ręcznie wartości do konta a jak mają jakiś większy problem to zablokowanie wpłat i uporanie się z problemem bez obarczania użytkowników jego skutkami.
liseklsk
Postautor: Hamas » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:48
Hamas
Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:49
Teraz już na pewno.Hamas pisze:@liseklsk, FTO = Fuck This Option![]()
i tego sie trzymaj
liseklsk
Postautor: tygrysek195 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 14:10
tygrysek195
Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 14:11
wysłane z nokia 3310 przy użyciu taptalktygrysek195 pisze:@liseklsk, Na FB napisz. Szybciej odpowiadają niż tutaj.
liseklsk
Postautor: Zonda » wtorek, 14 sierpnia 2018, 16:26
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Dlaczego uważasz, ze Dogecoin to dobry wybór? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania:)leniart1986 pisze: Dodalibyście dogecoin bo polska giełda a nie ma tej waluty u was i nie ma możliwości zakupu nigdzie psiejkrypto za pln. Duże grono osób na pewno ucieszyłoby się z tej waluty mając możliwość zakupu/sprzedaży u was bo nie raz jest potrzeba zakupu i trzeba się nagimnastykować by ją zakupić
Na BitBay będą pojawiać się kolejne nowe coiny. W aktualnościach na naszej stronie będziemy informować o tym na bieżąco. Może wśród nich pojawi się również ETC?
Środki trafią na konto do dwóch dni roboczych:)
To dopiero początek nowych krypto na BitBay, cały czas trwają pracę nad wprowadzeniem nowych coinów oraz dostosowaniem BitBay do potrzeb naszych użytkowników. Podziel się z nami swoją opinią, jakie coiny chciałbyś zobaczyć na BB?tygrysek195 pisze: Dodawać coś, na co nie głosowali użytkownicy - bezcenne. Tak na poważnie BitBay ma coraz mniejsze obroty. Obecnie BitBay znajduje się na 58 miejscu w rankingu giełd. Bittrex daje możliwość od jakiegoś czasu trading we fiatach USD, więc nie pozostaje nic innego jak przenieść swoje środki. Od roku nie mogę się doczekać Coinów, na które było głosowanie zarówno tutaj jak i na FB. Dodają to, co jest im łatwiej i prościej, aby ilość coinów się powiększała. Nie ważne, że obroty będą małe ale ilość musi się zgadzać... Ehhh POLSKA.
Zonda
Postautor: Clinic » wtorek, 14 sierpnia 2018, 21:38
@BitBay, Zgadzam się tu z opinia kolegi odnośnie kopania ETC jak i dużej ilości górników która narzeka z powodu braku możliwości sprzedaży urobku na Waszej giełdzie. Nawet rozmawiałem z kilkoma ludźmi na paru meetupach, którzy także argumentowali to w ten sposób. Poza tym jest to jedna z czołowych krypto z dobrym teamem, a także fajną ceną w stosunku do hmm jak to nazwać..... mentalności naszej społeczności
Clinic
Postautor: marimach77 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:18
Dobrze, że ktoś ma takie samo zdanie jak ja. Jestem na 100% przekonany, że na parze ETC/PLN BitBay miałby odpowiedni obrót, jeśli tylko ją wprowadzą, a przecież o to im chodzi, mieć odpowiednie obroty.Clinic pisze:@BitBay, Zgadzam się tu z opinia kolegi odnośnie kopania ETC jak i dużej ilości górników która narzeka z powodu braku możliwości sprzedaży urobku na Waszej giełdzie. Nawet rozmawiałem z kilkoma ludźmi na paru meetupach, którzy także argumentowali to w ten sposób. Poza tym jest to jedna z czołowych krypto z dobrym teamem, a także fajną ceną w stosunku do hmm jak to nazwać..... mentalności naszej społecznościPs mówiłem o uśrednionej
cenie ETC bo teraz to większość altów podchodzi odpowiednio cenowo w stosunku do tego co było jeszcze parę miesięcy temu
marimach77
Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
Polskie Forum Bitcoin skupia miłośników Bitcoina w Polsce. Tu możesz zadać pytania odnośnie Bitoina lub podyskutować na ciekawe tematy.
Treści na tym forum mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny, a posty są wyrazem osobistych poglądów ich autorów. Treśći na forum ani w całości ani w części nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).