Zonda, zondaglobal.com ( dawniej giełda BitBay ) - Dyskusja ogólna

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Reputacja: -91
Reputacja postu: 
0
Napiwki za post: 0 BTC

BitBay.pl BTC / LTC / ETH / LSK / Dash / XRP / PLN / USD / EUR - Dyskusja ogólna

Postautor: Zonda » piątek, 10 sierpnia 2018, 16:44

@RuckenFetard, dziękujemy za wiadomość :)

@terber, nie ma sprawy.

Początkujący
Reputacja: 27
Reputacja postu: 
0

BitBay.pl BTC / LTC / ETH / LSK / Dash / XRP / PLN / USD / EUR - Dyskusja ogólna

Postautor: leniart1986 » piątek, 10 sierpnia 2018, 22:04

@BitBay Dodalibyście dogecoin bo polska giełda a nie ma tej waluty u was i nie ma możliwości zakupu nigdzie psiejkrypto za pln. Duże grono osób na pewno ucieszyłoby się z tej waluty mając możliwość zakupu/sprzedaży u was bo nie raz jest potrzeba zakupu i trzeba się nagimnastykować by ją zakupić

Wygadany
Reputacja: 80
Reputacja postu: 
3

Postautor: marimach77 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 13:11

@BitBay Bardzo dużo osób w Polsce kopie ETC i naprawdę przydałaby się ta waluta na Waszej giełdzie w parze do PLN. Może w końcu rozważycie to pozytywnie zamiast wprowadzać jakieś shitcoiny.

Początkujący
Reputacja: 7
Reputacja postu: 
0

Postautor: lukaszgieksa » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 15:58

Ile idzie wypłata PLN na konto bankowe ?

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja: 1111
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hamas » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:17

@leniart1986, @marimach77, dzis dodali

https://coinpaprika.com/waluta/neu-neumark/#fromSearch

wiec nie marudzcie :mrgreen:

Początkujący
Reputacja: 94
Reputacja postu: 
0
Napiwki: 3HQyQZm9h7Qbed3WgcWdUhMzEmCKUPPPXD

Postautor: tygrysek195 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:40

Dodawać coś, na co nie głosowali użytkownicy - bezcenne. Tak na poważnie BitBay ma coraz mniejsze obroty. Obecnie BitBay znajduje się na 58 miejscu w rankingu giełd. Bittrex daje możliwość od jakiegoś czasu trading we fiatach USD, więc nie pozostaje nic innego jak przenieść swoje środki. Od roku nie mogę się doczekać Coinów, na które było głosowanie zarówno tutaj jak i na FB. Dodają to, co jest im łatwiej i prościej, aby ilość coinów się powiększała. Nie ważne, że obroty będą małe ale ilość musi się zgadzać... Ehhh POLSKA.

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Postautor: marimach77 » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 18:00

tygrysek195 pisze:Ehhh POLSKA.
Teraz to już Malta ale nadal rodzime myślenie.

Początkujący
Reputacja: -32
Reputacja postu: 
0

Postautor: chmura86 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 08:36

Obrazek yyyyy wy sobie jaja robicie ? BB idziecie na dno jak tytanic ale wyłącznie przez swoją głupotę . Powodzenia w dodawaniu kolejnych syf coinów

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja: 202
Reputacja postu: 
0

Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 09:33

@BitBay proszę odpowiedź na PW, depozyt FTO od wczoraj nie został zaksięgowany o godzinie 11:30 sprawa przekazana do działu technicznego nadal nic. Pytałem na infolinii czy to problem globalny dotyczący FTO czy tej jednej transakcji usłyszałem że nie jest globalny, właśnie wysłałem testowow kolejne FTO i sytuacja jest identyczna. Brak transakcji w oczekujących.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hamas » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:30

@liseklsk, ty nie piszesz tego powaznie ze w to zainwestowales :shock:

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:31

Hamas pisze: @liseklsk, ty nie piszesz tego powaznie ze w to zainwestowales :shock:
Niestety ale poważnie, tylko do arbitrażu bo była spoko różnica wczoraj ale wyszło mi to bokiem xD

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hamas » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:36

liseklsk pisze:
Hamas pisze: @liseklsk, ty nie piszesz tego powaznie ze w to zainwestowales :shock:
Niestety ale poważnie, tylko do arbitrażu bo była spoko różnica wczoraj ale wyszło mi to bokiem xD
tos zaszalal :roll:

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:40

Hamas pisze:
liseklsk pisze:
tos zaszalal :roll:
Ja swoją drogą ale BB też. Teraz już minęło 26h a do tej pory nie jest zaksięgowane, fto na ich portfelu a na infolinii zero pomocy, dodatkowo wpłaty cały czas aktywne a tak jak pisałem wyżej zrobiłem testowo dziś kolejna na małą kwotę i jest to samo. Czekam może się BB tu pojawi i rozwiąże mój problem, bo jak FTO jest na ich portfelu to ja nie widzę problemu dopisania ręcznie wartości do konta a jak mają jakiś większy problem to zablokowanie wpłat i uporanie się z problemem bez obarczania użytkowników jego skutkami.

Weteran
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: Hamas » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:48

@liseklsk, FTO = Fuck This Option :idea: ;) i tego sie trzymaj :idea:

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 12:49

Hamas pisze:@liseklsk, FTO = Fuck This Option :idea: ;) i tego sie trzymaj :idea:
Teraz już na pewno.

wysłane z nokia 3310 przy użyciu taptalk

Początkujący
Reputacja: 94
Reputacja postu: 
0
Napiwki: 3HQyQZm9h7Qbed3WgcWdUhMzEmCKUPPPXD

Postautor: tygrysek195 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 14:10

@liseklsk, Na FB napisz. Szybciej odpowiadają niż tutaj.

Orator
Awatar użytkownika
Reputacja postu: 
0

Postautor: liseklsk » wtorek, 14 sierpnia 2018, 14:11

Pisałem i dzwoniłem. Zajmują się problemem od wczoraj. Zostało przekazane do działu technicznego.
tygrysek195 pisze:@liseklsk, Na FB napisz. Szybciej odpowiadają niż tutaj.
wysłane z nokia 3310 przy użyciu taptalk

Oficjalny przedstawiciel projektu
Awatar użytkownika
Reputacja: -91
Reputacja postu: 
-3

Postautor: Zonda » wtorek, 14 sierpnia 2018, 16:26

leniart1986 pisze: Dodalibyście dogecoin bo polska giełda a nie ma tej waluty u was i nie ma możliwości zakupu nigdzie psiejkrypto za pln. Duże grono osób na pewno ucieszyłoby się z tej waluty mając możliwość zakupu/sprzedaży u was bo nie raz jest potrzeba zakupu i trzeba się nagimnastykować by ją zakupić
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Dlaczego uważasz, ze Dogecoin to dobry wybór? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania:)
marimach77 pisze: @BitBay Bardzo dużo osób w Polsce kopie ETC i naprawdę przydałaby się ta waluta na Waszej giełdzie w parze do PLN. Może w końcu rozważycie to pozytywnie zamiast wprowadzać jakieś shitcoiny.
Na BitBay będą pojawiać się kolejne nowe coiny. W aktualnościach na naszej stronie będziemy informować o tym na bieżąco. Może wśród nich pojawi się również ETC? :roll: Zachęcamy do śledzenia :)

Dodano po 21 minutach 59 sekundach:
lukaszgieksa pisze: 2017
Reputacja: 0
Reputacja postu: 0
Postautor: lukaszgieksa » poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 15:58

Ile idzie wypłata PLN na konto
lukaszgieksa pisze: Ile idzie wypłata PLN na konto bankowe ?
Środki trafią na konto do dwóch dni roboczych:)
tygrysek195 pisze: Dodawać coś, na co nie głosowali użytkownicy - bezcenne. Tak na poważnie BitBay ma coraz mniejsze obroty. Obecnie BitBay znajduje się na 58 miejscu w rankingu giełd. Bittrex daje możliwość od jakiegoś czasu trading we fiatach USD, więc nie pozostaje nic innego jak przenieść swoje środki. Od roku nie mogę się doczekać Coinów, na które było głosowanie zarówno tutaj jak i na FB. Dodają to, co jest im łatwiej i prościej, aby ilość coinów się powiększała. Nie ważne, że obroty będą małe ale ilość musi się zgadzać... Ehhh POLSKA.
To dopiero początek nowych krypto na BitBay, cały czas trwają pracę nad wprowadzeniem nowych coinów oraz dostosowaniem BitBay do potrzeb naszych użytkowników. Podziel się z nami swoją opinią, jakie coiny chciałbyś zobaczyć na BB? :)

Dyskutant
Awatar użytkownika
Reputacja: 311
Reputacja postu: 
1

Postautor: Clinic » wtorek, 14 sierpnia 2018, 21:38

marimach77 pisze: @BitBay Bardzo dużo osób w Polsce kopie ETC i naprawdę przydałaby się ta waluta na Waszej giełdzie w parze do PLN. Może w końcu rozważycie to pozytywnie zamiast wprowadzać jakieś shitcoiny.
@BitBay, Zgadzam się tu z opinia kolegi odnośnie kopania ETC jak i dużej ilości górników która narzeka z powodu braku możliwości sprzedaży urobku na Waszej giełdzie. Nawet rozmawiałem z kilkoma ludźmi na paru meetupach, którzy także argumentowali to w ten sposób. Poza tym jest to jedna z czołowych krypto z dobrym teamem, a także fajną ceną w stosunku do hmm jak to nazwać..... mentalności naszej społeczności :) Ps mówiłem o uśrednionej :) cenie ETC bo teraz to większość altów podchodzi odpowiednio cenowo w stosunku do tego co było jeszcze parę miesięcy temu

Wygadany
Reputacja postu: 
0

Postautor: marimach77 » wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:18

Clinic pisze:
@BitBay, Zgadzam się tu z opinia kolegi odnośnie kopania ETC jak i dużej ilości górników która narzeka z powodu braku możliwości sprzedaży urobku na Waszej giełdzie. Nawet rozmawiałem z kilkoma ludźmi na paru meetupach, którzy także argumentowali to w ten sposób. Poza tym jest to jedna z czołowych krypto z dobrym teamem, a także fajną ceną w stosunku do hmm jak to nazwać..... mentalności naszej społeczności :) Ps mówiłem o uśrednionej :) cenie ETC bo teraz to większość altów podchodzi odpowiednio cenowo w stosunku do tego co było jeszcze parę miesięcy temu
Dobrze, że ktoś ma takie samo zdanie jak ja. Jestem na 100% przekonany, że na parze ETC/PLN BitBay miałby odpowiedni obrót, jeśli tylko ją wprowadzą, a przecież o to im chodzi, mieć odpowiednie obroty.

Wróć do „Giełdy, kantory, bitomaty”