Bittrex - giełda altów
-
Strona 28 z 29
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- Następna
- Weteran
- Reputacja: 1335

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » czwartek, 7 października 2021, 21:56
CzarnaOwca
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » wtorek, 9 maja 2023, 13:48
e: tak jeszcze informacyjnie, część środków przeniosłem*, z tego co widzę jest lekka panika, dużo mi wchodzi zleceń kupna gównocoinów, które kiedyś dla beki ustawiłem, część już nawet zdążyłem sprzedać z zyskiem. Jeśli macie tam jakieś konkretne środki to radzę przenieść, szczególnie te, które występują na portfelach czy na innych giełdach i w miarę bez kosztowo to możecie przenieść.
Cała ta "afera" jest raczej rozdmuchana, likwidacja Bittrex US już dawno była ogłoszona, nic nie było blokowane, każdy spokojnie mógł wypłacić środki.
ALE... zalecana jest czujność, lepiej chuchać na zimne niż zapijać smutki z powodu utraconych środków.
Nie każda giełda upada, ale każda giełda nie może nie upaść. (już 3 upadłe giełdy zaliczyłem

* - trzymaj tylko wtedy na giełdzie kiedy nimi na bieżąco obracasz, długofalowo - trzymaj na bezpiecznym portfelu.
CzarnaOwca
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » poniedziałek, 20 listopada 2023, 23:47
Właśnie uciekam, wypłaty jeszcze działają
CzarnaOwca
- Początkujący
- Reputacja: 20
Bittrex - giełda altów
Postautor: Sałata » wtorek, 21 listopada 2023, 09:13

Sałata
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » poniedziałek, 4 grudnia 2023, 20:59
https://bittrexglobal.com/
Najważniejsze:
Ja akurat ze smutkiem żegnam tą biedagiełdę, grało mi się moimi botami elegancko, wręcz zrobiłem sobie z tego "stały" dochód, czas teraz poszukać sobie innej biedagiełdy z małym wolumenem i czychać na okazjeWithdrawals – No deadline has currently been set for customers to withdraw funds. However, we strongly recommend that customers withdraw funds as quickly as possible, as a withdrawal deadline may be set by the liquidators at some point in the future.

No i mimo wszystko trzeba Bittrex pochwalić, nie uciekli, nie zajumali środków, można było bez problemu wypłacić.
To jest moja chyba 4 giełda, która upada a na której grałem (bitmarket, tradesatoshi, cryptopia i teraz bittrex), mam "smykałkę" do upadających giełd, "w kolejce" czeka Huobi (obecnie HTX)

CzarnaOwca
- Weteran
- Reputacja: 403

Bittrex - giełda altów
Postautor: slasta » czwartek, 7 grudnia 2023, 19:40
slasta
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » czwartek, 7 grudnia 2023, 20:06

CzarnaOwca
- Weteran
- Reputacja: 403

Bittrex - giełda altów
Postautor: slasta » czwartek, 7 grudnia 2023, 21:32
slasta
- Początkujący
- Reputacja: 0
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » poniedziałek, 6 stycznia 2025, 22:30
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » wtorek, 7 stycznia 2025, 07:43
e: ostatni email od nich jest z początku grudnia:
Więc tam jakiś deadline byłNOTICE IS HEREBY GIVEN that it is the joint liquidators (JLs) of Bittrex Global (Bermuda) Ltd (In Liquidation) (the Company) intention to declare a first and final dividend to unsecured creditors of the Company and to distribute the dividend no later than 7 April 2025. If you do not establish your debt to the satisfaction of the JLs on or before 17 December 2024, being the deadline for filing proofs of debt (POD) set by the Supreme Court by Order dated 23 August 2023 then the JLs will proceed to make a final dividend without regard to your claim.
PLEASE NOTE THAT IF YOU HAVE ALREADY SUBMITTED A CLAIM, YOU ARE NOT REQUIRED TO TAKE ANY FURTHER ACTION UNLESS YOU HAVE FURTHER DOCUMENTATION TO SUPPORT YOUR CLAIM, OR YOU RECEIVE AN ADDITIONAL REQUEST IN WRITING FROM THE JLS.
Creditors who have an existing digital asset account who have not yet done so are required on or before 17 December 2024 to log into their account to submit a POD.
For all other creditors, log onto the creditor portal at https://www.grantthornton.ca/Bittrex to access and download the proof of debt form. If you are unable to access and download or believe you are a creditor of the Company and have not submitted a POD, please contact the JLs by email Bittrexclaims@uk.gt.com, for the relevant form. All forms must be lodged with the JLs either by post at Grant Thornton Advisory (Bermuda) Ltd, 11 Par-la-Ville Road, Hamilton, HM 11, Bermuda for the attention of Mr Andrew Howie or via email at Bittrexclaims@uk.gt.com.
DATED 3rd December 2024
CzarnaOwca
- Początkujący
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » wtorek, 7 stycznia 2025, 09:12
ja trochę zaspałem, przestałem się interesować bitrexem a się okazało że moje kupione na 0.003 dogecoiny są teraz warte 5000dolców to tak troche szkoda :/CzarnaOwca pisze: @Maniek0809 Szczerze mówiąc nie wiem jak obecnie sprawa wygląda bo ja wypłaciłem wszystko "na początku", tam w mailu nie masz czasem jeszcze linka do supportu? Choć nie wiem kto obecnie tym zarządza, czy jeszcze bittrex czy firma "windykacyjna"
e: ostatni email od nich jest z początku grudnia:Więc tam jakiś deadline byłNOTICE IS HEREBY GIVEN that it is the joint liquidators (JLs) of Bittrex Global (Bermuda) Ltd (In Liquidation) (the Company) intention to declare a first and final dividend to unsecured creditors of the Company and to distribute the dividend no later than 7 April 2025. If you do not establish your debt to the satisfaction of the JLs on or before 17 December 2024, being the deadline for filing proofs of debt (POD) set by the Supreme Court by Order dated 23 August 2023 then the JLs will proceed to make a final dividend without regard to your claim.
PLEASE NOTE THAT IF YOU HAVE ALREADY SUBMITTED A CLAIM, YOU ARE NOT REQUIRED TO TAKE ANY FURTHER ACTION UNLESS YOU HAVE FURTHER DOCUMENTATION TO SUPPORT YOUR CLAIM, OR YOU RECEIVE AN ADDITIONAL REQUEST IN WRITING FROM THE JLS.
Creditors who have an existing digital asset account who have not yet done so are required on or before 17 December 2024 to log into their account to submit a POD.
For all other creditors, log onto the creditor portal at https://www.grantthornton.ca/Bittrex to access and download the proof of debt form. If you are unable to access and download or believe you are a creditor of the Company and have not submitted a POD, please contact the JLs by email Bittrexclaims@uk.gt.com, for the relevant form. All forms must be lodged with the JLs either by post at Grant Thornton Advisory (Bermuda) Ltd, 11 Par-la-Ville Road, Hamilton, HM 11, Bermuda for the attention of Mr Andrew Howie or via email at Bittrexclaims@uk.gt.com.
DATED 3rd December 2024
Ci na pomocy nie odpowiadają tylko jakiś bot. Trochę to dziwne bo niby jest komunikat z 9 maja 2024 że nadal można wypłacać i nie jest napisane do kiedy
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » wtorek, 7 stycznia 2025, 09:20
Tylko trochęManiek0809 pisze: ↑ wtorek, 7 stycznia 2025, 09:12 zaspałem

W tym co podałem masz maila do nich:
Może coś wskóraszIf you are unable to access and download or believe you are a creditor of the Company and have not submitted a POD, please contact the JLs by email Bittrexclaims@uk.gt.com, for the relevant form
CzarnaOwca
- Początkujący
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » środa, 8 stycznia 2025, 12:30
na tego maila nikt nie odpowiada, ale pisałem z supportem wręcz utworzyłem kilka zapytań i mi odpisali żebym tyle zapytań nie otwierał, że zweryfikują mi konto i się odezwą. No i się odezwali przeprosili za zwłokę odblokowali mi możliwośc wypłat z dopiskiem że sa przetwarzane do 72h a jak po tym czasie wypłata nie wyjdzie to mam do nich napisać.CzarnaOwca pisze:
W tym co podałem masz maila do nich:Może coś wskóraszIf you are unable to access and download or believe you are a creditor of the Company and have not submitted a POD, please contact the JLs by email Bittrexclaims@uk.gt.com, for the relevant form
Wypłata faktycznie poszła i jest w statusie "pending" Nie nastawiam się ale miło by było
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » środa, 8 stycznia 2025, 12:46

CzarnaOwca
- Początkujący
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » piątek, 10 stycznia 2025, 08:19
Nie bardzo umiem poruszać się po blockchainie, czy mógłbyś Ty sprawdzić czy idą jakieś potwierdzenia wypłat?CzarnaOwca pisze: @Maniek0809 Super, gratulacjeakurat ta giełda wyjątkowo bardzo dobrze się zachowała w momencie upadłości, obserwuj na blockchainie czy idą potwierdzenia
![]()
Moja wypłata jest w historii w statusie "zakończono", już nie w "oczekiwaniu", ale na konto nie dotarła.
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » piątek, 10 stycznia 2025, 13:51
Ale rozumiem DOGE wypłacałeś czy co? Tam gdzie było pending powinien być jakiś Tx transakcji, to kopiujesz i wklejach np tutaj:Maniek0809 pisze: ↑ piątek, 10 stycznia 2025, 08:19na konto
https://dogechain.info/
CzarnaOwca
- Początkujący
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » piątek, 10 stycznia 2025, 14:56
wiesz co nie za bardzo rozumiem na co tam patrzeć, jedyne co widze to, że potwierdzono,CzarnaOwca pisze:Ale rozumiem DOGE wypłacałeś czy co? Tam gdzie było pending powinien być jakiś Tx transakcji, to kopiujesz i wklejach np tutaj:Maniek0809 pisze: ↑ piątek, 10 stycznia 2025, 08:19na konto
https://dogechain.info/
mógłbyś rzucić swoim okiem na to?
id 31f4dc5d403207b44f3adcc16f9ccd75a174264b61ca47bc4bb5f8e7bb623041
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » piątek, 10 stycznia 2025, 16:38
Kliknij w to:
https://dogechain.info/tx/31f4dc5d40320 ... e7bb623041
Czy na dole jest jakaś Twoja kwota?
Rozumiem, że z bittrexa wypłaciłeś DOGE gdzieś na swój adres portfela/giełdy tak?
CzarnaOwca
- Początkujący
Bittrex - giełda altów
Postautor: Maniek0809 » piątek, 10 stycznia 2025, 18:07
Tak wypłacałem doge na konto Zondacrypto, ten portfel miałem zweryfikowany, wiem że to nie jest przyszłościowe ale na szybko tak zrobiłem.
Maniek0809
- Weteran

Bittrex - giełda altów
Postautor: CzarnaOwca » piątek, 10 stycznia 2025, 18:50
https://dogechain.info/address/D9Ve1xjd ... CSfC7saLAj
O 2025-01-08 16:10:53 UTC przyszło
O 2025-01-08 18:16:12 UTC wyszło dalej

Ktoś inny może zweryfikować czy dobrze myślę?
Sprawdź u siebie na koncie zonda ostatnie transakcje, zobacz czy tam jest ta wpłata
CzarnaOwca
-
Strona 28 z 29
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29